Maak een afspraak
 • Mert Korkmaz
  5 maanden geleden

  Ik was al heel lang op zoek naar een goeie schone tattooshop. Ik ben er vandaag geweest voor mijn tweede tattoo en ik ben super tevreden! Simone was heel vriendelijk, gastvrij en ze is heel goed dus zeker een aanrader voor iedereen! Btw het was super schoon voor de mensen die hygiëne ook heel belangrijk vinden! Tot de volgende keer!

 • Harry Ha
  een maand geleden

  Vandaag 19 maart. Een cover tatoeage laten doen bij simone. Echt blij mee . Dankje wel simone. Je ben echt topper. 👍🫶🫶🫶 groetjes harry.

 • Sandra de Weger
  4 maanden geleden

  Last-minute binnen gelopen om ( helaas vanwege slecht nieuws) een Bescherm Engeltje te laten zetten.. Onzettend lief geholpen en nu onwijs blij met mijn mooie, super strak gezette tattoo❤️ Dank je wel Simone..

 • Dennis Burger
  9 maanden geleden

  Twee weken geleden samen met mijn dochter onze eerste tattoo laten zetten. Meerdere shops bezocht, maar bij Crown Tattoos was het gevoel meteen goed. En dat werd bevestigd. Simone is een zéér sympathiek persoon. Aardig, rustig, humor. Niet opdringerig. Denkt mee, geeft eerlijk haar mening en kundig advies. De sfeer in de shop is dusdanig dat je meteen op je gemak bent. De shop ademt professionaliteit: schoon, opgeruimd, hygiënisch. Ook prettig: heel goed bereikbaar en makkelijk parkeren. Zonder twijfel 5 sterren en zéker het aanbevelen waard!

 • Maaike Rietveld
  4 maanden geleden

  Ookal woon ik nu in België ga ik toch het liefst nog naar Simone! ❤️
  Super vriendelijk en behulpzaam!!

 • Fadile Tuncel
  7 maanden geleden

  Onaardige mensen het lijkt wel alsof ze een voorkeur hebben voor bij wie ze tattoo zetten. Ze wimpelen je het liefste af ik raad mensen de tattooshops in Zaandam aan. Niet eens 1 ster waard maar anders kon ik niet m’n reactie plaatsen.

 • Barry Schuuring
  11 maanden geleden

  Een schone en uiterst correcte zaak, mooie tekeningen en denk goed mee in ontwerpen, zeer vriendelijk en professioneel.
  Een zaak waar je je meteen goed voelt.
  Simone heeft hart voor haar vak en hart voor gaar klanten, echt een topper.

 • Sabrina Garten
  11 maanden geleden

  Ik kom speciaal voor Simone vanuit Rotterdam om m’n tattoos te laten zetten. Nog nooit zulk mooi, verfijnd en precies werk gezien. Superstrak en mooie shadings.
  Dankjewel Simone, ook namens mijn dochter!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Marktstraat 19, 1521 DW Wormerveer, Nederland

Locatie
 • Marktstraat 19, 1521 DW Wormerveer, Nederland