Maak een afspraak
 • Mert Korkmaz
  een week geleden

  Ik was al heel lang op zoek naar een goeie schone tattooshop. Ik ben er vandaag geweest voor mijn tweede tattoo en ik ben super tevreden! Simone was heel vriendelijk, gastvrij en ze is heel goed dus zeker een aanrader voor iedereen! Btw het was super schoon voor de mensen die hygiëne ook heel belangrijk vinden! Tot de volgende keer!

 • Dennis Burger
  4 maanden geleden

  Twee weken geleden samen met mijn dochter onze eerste tattoo laten zetten. Meerdere shops bezocht, maar bij Crown Tattoos was het gevoel meteen goed. En dat werd bevestigd. Simone is een zéér sympathiek persoon. Aardig, rustig, humor. Niet opdringerig. Denkt mee, geeft eerlijk haar mening en kundig advies. De sfeer in de shop is dusdanig dat je meteen op je gemak bent. De shop ademt professionaliteit: schoon, opgeruimd, hygiënisch. Ook prettig: heel goed bereikbaar en makkelijk parkeren. Zonder twijfel 5 sterren en zéker het aanbevelen waard!

 • Fadile Tuncel
  2 maanden geleden

  Onaardige mensen het lijkt wel alsof ze een voorkeur hebben voor bij wie ze tattoo zetten. Ze wimpelen je het liefste af ik raad mensen de tattooshops in Zaandam aan. Niet eens 1 ster waard maar anders kon ik niet m’n reactie plaatsen.

 • Barry Schuuring
  6 maanden geleden

  Een schone en uiterst correcte zaak, mooie tekeningen en denk goed mee in ontwerpen, zeer vriendelijk en professioneel.
  Een zaak waar je je meteen goed voelt.
  Simone heeft hart voor haar vak en hart voor gaar klanten, echt een topper.

 • Sabrina Garten
  6 maanden geleden

  Ik kom speciaal voor Simone vanuit Rotterdam om m’n tattoos te laten zetten. Nog nooit zulk mooi, verfijnd en precies werk gezien. Superstrak en mooie shadings.
  Dankjewel Simone, ook namens mijn dochter!

 • Sylvia Mons
  4 maanden geleden

  Simone .. hele leuke dame die ongelovelijk goed kan tatoeëren . Echt een aanrader

 • A Cankaya
  een jaar geleden

  Simone is geweldig!! Heb nu al mijn 5 tattoo’s bij haar laten doen zal ook niet de laatste zijn!! Ze is meedenkend en heel erg hygiënisch!! Ze neemt de tijd voor je voor een top resultaat, je voelt je helemaal thuis bij der ze is te leuk gewoon!!

 • Annet Smit
  een jaar geleden

  Keurige tattooshop. Simone denkt met je mee, werkt keurig en hygiënisch! Ze neemt de tijd voor je! Ze zorgt er al snel voor dat je je op je gemak voelt! En bovenal, ze levert mooi werk! Als er een volgende tattoo komt dan zeker bij Crown Tattoo!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Marktstraat 19, 1521 DW Wormerveer, Nederland

Locatie
 • Marktstraat 19, 1521 DW Wormerveer, Nederland