Maak een afspraak
 • A Cankaya
  8 maanden geleden

  Simone is geweldig!! Heb nu al mijn 5 tattoo’s bij haar laten doen zal ook niet de laatste zijn!! Ze is meedenkend en heel erg hygiënisch!! Ze neemt de tijd voor je voor een top resultaat, je voelt je helemaal thuis bij der ze is te leuk gewoon!!

 • Helga Rutten
  7 maanden geleden

  Ongelooflijk blij zijn wij beiden met deze voor ons zó waardevolle tattoo 💖
  Simone je bent een TOPPER 😘
  Ook de nazorg is geweldig
  #liefdevollebehandeling#
  #fijnegesprekken#
  #meedenkend#
  #hygiënisch#
  #neemtalletijd#

 • Annet Smit
  8 maanden geleden

  Keurige tattooshop. Simone denkt met je mee, werkt keurig en hygiënisch! Ze neemt de tijd voor je! Ze zorgt er al snel voor dat je je op je gemak voelt! En bovenal, ze levert mooi werk! Als er een volgende tattoo komt dan zeker bij Crown Tattoo!

 • anouk van westrop
  een jaar geleden

  Simone is echt een topper. Ze neemt de tijd voor je en helpt je de hele tattoo door. Nu drie tattoo’s bij haar laten zetten maar zeker ook niet de laatste.

 • Egon Baldal
  een jaar geleden

  Simone neemt de tijd voor je, is geïnteresseerd en onderzoekt goed wat je wilt. Ze werkt hygiënisch, rustig en levert dus op een prettige manier een topresultaat. De info vooraf en de nazorg zijn uitstekend. Simpelweg een prima shop met leuke mensen en mooi werk.

 • Sam Westen
  2 jaar geleden

  Vandaag mijn eerste tattoo gezet O.M.G. De begeleiding,voorlichting,op mijn gemak stellen, informeren én de sfeer is erg goed. Simone, is een echte topper! Ik ben erg blij met haar als mijn 1ste tatoeëerder. Toen ik de afspraak maakte had ik al een goed gevoel bij haar:erg open en bereid mee te denken, zodat ik mij als ‘slachtoffer’ op mijn gemak voelde.Nu al zeer tevreden met mijn tattoo!
  Ook belangrijk om hierbij te vermelden is de hygiëne:
  Erg goed verzorgde omgeving (schoon,niet druk),inrichting is ook gesteld naar wat er in de shop gedaan wordt. Daarnaast zijn de spullen ook goed afgedekt/verzorgd en gaat zij zorgvuldig om met hetgeen op je huid komt.
  Er is voldoende parkeergelegenheid (let op:blauwe zone) en een rolstoelvriendelijke ingang.
  Over een paar weken heb ik een controle afspraak.
  Bijgewerkte versie:
  16 september jl. ben ik ter controle langs geweest en mijn tattoo werd nog even bijgewerkt(een dun lijntje). Het ziet er nog steeds erg mooi uit (zie 2de foto). Weer fijn geholpen door Simone! Thnx girl!💃🏾

 • Nick Scholte
  een jaar geleden

  Zeer goeie artiest heerlijk fibe in de tent . Ze heeft me goed geholpen om en prutser tatoeage weg te te krijgen met en spatzuivere coverup. Ben je heeeeul dankbaar. voor mij 5 steren

 • Kim Sleeswijk
  een jaar geleden

  Mijn eerste tattoo hier laten zetten. Schone shop, professioneel, enorm vriendelijke mensen, super eerlijk advies gekregen en op mijn gemak gesteld. En heel erg blij met het eindresultaat. Dikke aanrader!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Marktstraat 19, 1521 DW Wormerveer, Nederland

Locatie
 • Marktstraat 19, 1521 DW Wormerveer, Nederland