Maak een afspraak
 • chris hagen
  4 maanden geleden

  Goede uitleg,heel relaxed. Super hygiënisch. En resultaat van de tattoo van Liza GEWELDIG.!!!!. Zeker langs gaan. Nog steeds trots op de tattoos die ik hier heb laten zetten.

 • Sabrina
  2 weken geleden

  Vandaag een super mooie tattoo gezet door Liza. Een hele mooie herinnering aan mijn vriendin. Haar naam is in haar eigen handschrift welke Liza heel mooi heeft verwerkt in de tattoo. Wat een schat van een mens ben je, dank je wel lieve Liza!

 • Belinda Singerling
  2 maanden geleden

  Geweldige tattoo laten zetten door Liza. Liza heeft bij het ontwerp 2 totaal verschillende vormen op een natuurlijke manier samen gebracht en de tattoo prachtig gezet. Fijne bijkomstigheid is dat Liza ook nog eens heel enthousiast en gezellig is, waardoor de tijd omvliegt!

 • Gwen van Valderen- Lloyd
  5 maanden geleden

  Totaal niet willen meedenken. Ik heb mijn enkel een dag ervoor gebroken dus mijn afspraak wilde ik verplaatsen. Dit kon niet, ik was mijn aanbetaling kwijt. En of ik het wel even zeker wilde afzeggen want dan kon ze wat anders gaan doen. Ik kom hier niet meer terug.

 • Chris Boon
  2 weken geleden

  Heb sinds 2015 een grote tekst op mijn borst staan voor mijn overleden vader. Maar sommige lijnen zijn al jaren vervaagd of verdwenen. Tattoo is 2 x gedaan. Ook de handtekening van mijn vader is enorm aan het vervagen. Ook 2x gedaan. Slechte inkt in die tijd. Ook is met wit gewerkt ook vervaagd! Op de foto is het slecht te zien maar sommige lijnen zijn echt verdwenen!

  Hoop dat hier ooit wat aan gedaan kan worden!

 • Rem Co
  4 maanden geleden

  Top tattooshop. Al meerdere malen geweest voor diverse tattoos. Word altijd correct geholpen en met je meegedacht. Fijne en persoonlijke sfeer.

 • Sanne Mulder
  9 maanden geleden

  Ik ben al een aantal keer geholpen door Sandra en Lisa. Ik ben niet anders dan ontzettend tevreden!!♥️

  Je word goed geadviseerd en er word echt de tijd voor je genomen. Ze streven er naar om wat moois voor je neer te zetten, en dit word ook elke keer waar gemaakt!

  Ik raad Dutch tattoo shop aan iedereen aan!
  5 sterren voor mij. ⭐️

 • Ingrid de Keijzer
  3 jaar geleden

  Afgelopen zaterdag om 10:00 had ik hier voor het eerst een afspraak om een tattoo te zetten.
  Wat een prachtige studio! Alles ziet er strak, ruim, modern, hygiënisch en zeer professioneel uit. Bovendien nu covid-19 proof.

  Ik kreeg een warm welkom en met een bakkie koffie erbij, werden nogmaals mijn wensen en verwachtingen besproken. Mijn reeds aangeleverde foto’s werden bekeken en terplekke met de pc aangepast naar mijn wens. 😍

  Het zetten van de tattoo was nagenoeg pijnloos. Fantastisch. Dankzij Liza’s vaste hand ben ik nu de eigenaar van een tjitjak op mijn onderbeen. Echt zó vet!🦎

  Ik kom hier heel graag nog terug voor een cover over een oude tattoo. Thanks Liza.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Schoolstraat 32, 2251 BJ Voorschoten, Nederland

Locatie
 • Schoolstraat 32, 2251 BJ Voorschoten, Nederland