Maak een afspraak
 • Fairuz Elsobki
  7 maanden geleden

  In 1 woord KUNST! Inmiddels 3 tattoos verder bij Padma Tattoo en ik ga nooit meer bij een ander. Chris en Valentina hebben beide hun eigen stijl en beide zijn ze onwijs goed met strakke lijnen! Nu bezig met Valentina voor een sleeve met haar handpoke skills.. want.. het zijn skills!

  Als je een tattooeerder zoekt, voor een traditionele tattoo, die oprecht, eerlijk en meegaand is? Maar vooral ook met je meedenkt, geduld heeft en luistert.. dan zit je 100% goed bij Padma.

 • Cor Spekman
  4 dagen geleden

  Ik ben er twee keer geweest voor een tattoo ik ben er zeer blij mee super mooi gedaan neemt alle tijd ik ga zeker terug 👍

 • Mathé Toonen
  5 maanden geleden

  Wat ben ik blij dat ik vorig jaar bij Padma Tattoo naar binnen ben gestapt. Valentina heeft door middel van haar uitmuntende handpoke skills een mooie tattoo gezet op m’n onderarm. 10/10

 • Luit Afman
  5 maanden geleden

  Wat een mooie ontmoeting met Chris gisteren! In een open, ontspannen contact secuur en vakkundig mijn tattoo gezet! Dank je wel en vast tot de volgende! 🙏

 • Daphne Naddeo
  een jaar geleden

  Chris heeft naast veel talent ook onwijs veel geduld. In tegenstelling tot andere vele artiesten wordt er hier persoonlijk en puur te werk gegaan. Hij heeft ongetwijfeld mijn mooiste tattoo gezet en zal daarom hier terugkomen voor de volgende! (:

 • Hilde Mulder
  een jaar geleden

  Bij Padma Tattoo weten ze wat ze doen. Chris en Valentina zijn beide super professioneel en behulpzaam. Ik heb zowel mijn eerste en inmiddels ook mijn tweede tatoeage handpoke door Valentina laten zetten. Ze is onwijs geduldig, neemt alle tijd en ruimte voor je en weet je zowel vooraf, tijdens als na het tatoeëren gerust te stellen.
  Ze maakt onwijs mooie ontwerpen, op basis van wat jij wilt, maar weet vooral ook wat wel en niet in een ontwerp op jouw lichaam past. Ze komt niet alleen met een plaatje, maar neemt elke vorm van jouw lichaam mee in het ontwerp, zodat het echt goed tot zijn recht komt op jouw lijf.
  Ze werkt zeer zorgvuldig en geeft je een fijn en warm gevoel. Ook voor de nazorg zijn ze zeer discreet in wat wel/niet goed werkt.
  In de studio is een onwijs ontspannen sfeer, goede muziek en het is ontzettend schoon en hygiënisch.
  Kortom: Padma voelt als thuiskomen!

 • Edwin Kennedy
  9 maanden geleden

  Wat een geweldige studio is dit en wat een vakman is Chris! Luistert, begrijpt, denkt mee, heeft een eigen mening, voegt iets toe en creeert iets onvergetelijks. Eerlijk, beschaafd, betrouwbaar, perfectionist en vooral liefhebber.

 • Daan Drenth
  3 jaar geleden

  Al een aantal hele mooie tattoos door Chris laten zetten! Altijd strak, naar eigen ontwerp en inzicht en met een geheel eigen toffe stijl.
  Hij is super chill en duidelijk over wat mooi wordt en wat niet. Hij neemt altijd alle tijd voor al zijn klanten en heeft een eerlijke prijs.

  Ik ben fan!!!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Oudkerkhof 24, 3512 GK Utrecht, Nederland

Locatie
 • Oudkerkhof 24, 3512 GK Utrecht, Nederland