Maak een afspraak
 • Alice Dos-Santos
  een week geleden

  Wat een TOP artiest! Ik had geen tepels meer (ivm kanker) en Andries heeft bij mij beiderzijds een tepelhof getatoeëerd. Het is niet van echt te onderscheiden. Vrouwen met dezelfde problematiek komen vanuit het hele land om bij Monsink getatoeëerd te worden. Ik begrijp nu waarom.
  Ik ben zo dankbaar en voel mij nu weer compleet.

 • Lonneke Urannie
  een maand geleden

  Ik ben bij Mons Ink geweest voor tepeltattoage van beide borsten na amputatie.
  Het is een heel warme persoonlijkheid , je voelt je ook gelijk op je gemak bij hem.
  En ik ben zo ontzettend blij met het resultaat .
  Een echte kunstenaar en aanrader, wat een kwaliteit levert hij top zo blij mee.

 • Susanne
  3 maanden geleden

  Na tweemaal een borstbesparende operatie en tepelreconstructie ben ik gaan zoeken naar tepeltattoeages en waar ik het mooiste en meest realistische resultaat kon krijgen. Toen ik het mooie artikel in Linda over Andries las en de foto’s van zijn tattoos zag, wist ik dat ik uitgezocht was en heb ik gelijk een afspraak gemaakt.
  Ietwat gespannen naar de 1e afspraak, maar dat was met de eerste stap binnen gelijk voorbij. Andries is relaxt en stelt je direct op je gemak. Lekker met een goed muziekje in de stoel en je loopt met een prachtig kunstwerk weer naar buiten. Andries is perfectionist ten top. Liever voorzichtig kleuren zodat bij de checkup nog kan worden bijgewerkt. Vandaag was de checkup en het was al mooi, maar met de extra kleuring en finishing touches nu nog mooier. Andries, dank je wel! En voor wie twijfelt? Doen! Absoluut! Check @areola.monsink op instagram voor voorbeelden en maak een afspraak.

 • Duncan Rijnenberg
  3 maanden geleden

  Ik ben via een sportmaatje van mij bij Mon Ink in Zoetermeer terecht gekomen. Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die bij mij ee nieuwe tattoo wilde plaatsen, en ook iemand die met mij mee dacht over een cover-up tattoo voor een oude tribal uit de jaren 90 🙂 Na eerst op diverse manieren contact te hebben gehad, begint het altijd met een fysieke intake. Dus niet gelijk tattooeren, maar eerst eens kennismaken en daarna de wensen bespreken. Dit was voor mij al een hele positieve kennismaking. Daarna op zeer flexibele wijze de eerste afspraak gemaakt (mijn agenda als ZZP-er is nogal dynamisch, dus iets ver van te voren plannen is voor mij best lastig). Maar via WhatsApp contact mijn lege agenda-dagen kunnen overleggen en vervolgens doorgegeven aan Mons Ink. Eigenlijk op het moment dat ik de eerste keer in de stoel lag, kon ik mij direct overgeven aan de artiest. Zelf wat lekkere muziek uitzoeken en vervolgens ondergaan. Vervolgens zijn al snel de vervolgafspraken gemaakt, en ben ik ondertussen al 2 volledige tattoos verder. Op het moment van spreken is hij een ontwerp aan het maken voor mijn Cover-Up. Ik kan niet wachten totdat ook die “geupgrade” gaat worden naar wederom iets superfraais. Kortom een absolute, 100%, aanrader wat mij betreft.

 • marieke dalemans
  3 maanden geleden

  Bij Andries een 3D tepel laten zetten.
  Wat een prachtig resultaat!
  Een vakman die heel relaxed en precies is.
  Hele fijne sfeer, je voelt je gelijk op je gemak.
  Hierdoor na jaren twijfelen bij Andries mijn eerste tatoeage laten zetten.
  Heel erg blij met beide tatoeages.
  Dankjewel Andries!!

 • Majorie
  2 maanden geleden

  Na een diepflap operatie op zoek gegaan naar een tatoeëerder voor de perfecte tepels. Gelijk verkocht toen ik de foto’s zag van de tepels die Andries maakt. Na een goed gesprek aan de slag gegaan en wat is het prachtig geworden! Andries is goed gezelschap, weet exact wat hij doet en streeft naar perfectie. Ik had me geen betere afsluiting van dit traject kunnen wensen. Een echte kers op de taart en een aanrader voor alle vrouwen die een (soort)gelijk traject hebben doorstaan en op zoek zijn naar de allermooiste tepels.

 • S Nielsen
  een maand geleden

  Wij waren vandaag bij Amdries voor een moeder dochter tattoo. Echt super relaxed sfeer, hele aardige man. En het meest belangrijke, super mooi eindresultaat. Aanrader!

 • Linda
  een maand geleden

  Zo blij met jou, gevonden via een lotgenoten groep op FB. Na toch wel een teleurstellende tepel tattoo in het ZH, had ik vanochtend het wauw gevoel wel. De glimlach gaat er vandaag niet meer af. Wat een vakwerk lever jij, topper eerste klas!🙏

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Golden Delicioushof 10, 2728 KC Zoetermeer, Nederland

Locatie
 • Golden Delicioushof 10, 2728 KC Zoetermeer, Nederland