Maak een afspraak
 • Lisanne Zinger
  8 maanden geleden

  Na lang overwegen waar ik mijn tatoeage wou laten zetten, kwam ik via een vriendin bij Andries terecht. Tijdens een vrijblijvende kennismaking voelde ik me meteen op mijn gemak en merkte ik dat dit de juiste plek voor mij was. Alles is schoon, er hangt een relaxte sfeer en Andries luistert goed naar jouw ideeën en behoeften. Het fijne vond ik ook dat als ik het ontwerp wou aanpassen, dat zo vaak kon als nodig, net zo lang totdat ik tevreden was. Ook tijdens het zetten van de tattoo stelt hij je op je gemak en is het ook nog eens gezellig. Ik zou Andries aan iedereen aanraden. Het is echt een fijne plek om je (eerste) tatoeage te laten zetten!

 • Cristel
  2 weken geleden

  Andries is heel relaxed en een vakman. Hij heeft een fijne studio waar je direct op je gemak voelt.
  Heeft mijn tattoo heel mooi erop gezet en ondertussen nog wat aanpassingen gedaan zodat het geheel nog mooier overkomt.
  Ik kan hem iedereen aanbevelen.

 • Kim Verhoeven
  een maand geleden

  Ik las (en ben getipt) over Andries en na het bekijken van zijn werk was ik enthousiast en heb ik een afspraak bij hem gemaakt. En ik kan alleen maar zeggen dat ik daar heel blij mee ben. Niet alleen maakt hij prachtige (realistische) tattoos, het is ook een optimist, een kunstenaar en een prettig persoon waarbij je je gauw op je gemak voelt.
  Ik ben zelfs weer teruggeweest voor een geheel andere tattoo en ook daarmee ben ik dik tevreden! Het zijn (vanuit Twente) ruim 2 uurtjes rijden maar dat heb ik er dubbel en dwars voor over. Een echte aanrader!

 • Die silina
  een maand geleden

  Ik ben via het tijdschrift van de Linda, daar stond heel mooi verhaal in over het corrigeren van littekens terecht gekomen bij Andries, mijn borstlift had de nodige littekens achter gelaten helaas, deze heeft hij zo kunnen opknappen dat er bijna niets meer zichtbaar is van de ingreep, ik was zo onder de indruk van zijn bekwaamheid dat ik ook gelijk mijn oude tattoo heb laten opknappen, het fijne van Andries is dat hij mee denkt en door zijn artistieke ervaring met schilderen met hele goeie ideeën komt, waar ik niet aan gedacht had. verder is het fijn vertoeven in het atelier met de jouw uitverkozen muziek! Verder is hij snel met het beantwoorden van de vragen wat ik ook heel prettig vind, ik kom zeker terug en raad Andries ook aan voor al uw tatoeages!

 • jopie reekers
  4 weken geleden

  Een man met gevoel, een hart voor tatoeëren, een kunstenaar en bovenal heel gezellig. Hele fijne sfeer in de shop. Helemaal geen haast gehad bij het ontwerpen, plaats bepalen en zetten van de tatoeage. De tatoeage wordt pas gezet als je 100% zeker en tevreden bent. Ik heb meerdere foto’s van ideeën en ontwerpen gestuurd naar Andries en hij heeft er zijn eigen creatie van gemaakt. Heel origineel dus. De tattoo is freehand geplaatst (vanuit de losse pols, geen sticker)
  Kortom: Super blij met mijn tattoo en ik kom heel graag bij Andries in de shop. Fijne sfeer en heel gezellig.

 • Twan van Loon
  een maand geleden

  Na 20 jaar waren mijn tatoeages wel toe aan een opfrisbeurt. Samen met Andries op een fijne relaxte manier een plan uitgewerkt en dit gerealiseerd. Alles ziet er top uit en ik ben heel blij met het resultaat. Door de relaxte sfeer waren het gezellige sessies waardoor ik nu zelfs nadenk over een uitbreiding.

 • Sas Hollink
  3 dagen geleden

  Onwijs blij met het resultaat van de tepel tatoeages, die ik heb laten zetten na dubbele borstamputatie. Zeer precies en realistisch.
  In een heel relaxte, gezellige setting, weet Andries je enorm op je gemak te stellen.
  Complimenten hiervoor!

 • Margreet Verspuij
  een week geleden

  Wat een ontzettende fijne energie heeft Andries. Je voel je gelijk op je gemak. Mijn tatoeage is weer leesbaar… Zo ontzettend fijn. Ik vind het een echte kunstenaar. Een echt aanrader… Hij neem echt de tijd voor je.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Golden Delicioushof 10, 2728 KC Zoetermeer, Nederland

Locatie
 • Golden Delicioushof 10, 2728 KC Zoetermeer, Nederland