Maak een afspraak
 • Manouk Beerens
  8 maanden geleden

  Samen met mijn beste vriendin hebben we onze eerste piercing laten zetten bij Pien. Ik ging voor een conch piercing. Ik was erg nerveus maar door de fijne sfeer in de shop en relaxte houding van Pien was ik snel op mijn gemak. Samen hebben we de positie van de conch piercing besproken. De piercing is super netjes, professioneel en recht gezet. Pien is overduidelijk een deskundige op het gebied van piercen en het advies dat ze hierin geeft.
  Ondanks mijn lage pijngrens ben ik er heel erg blij mee :)) Dank je wel Pien!💛

 • vera bressers
  3 maanden geleden

  Er hangt hier een hele fijne sfeer. Alles wordt super duidelijk uitgelegd. je kan altijd langskomen als je vragen hebt of gewoon om je piercing te laten checken. mijn piercing is super mooi genezen en we hebben er laatst ook eindelijk een ringetje in kunnen zetten

 • Vallette Feunekes
  5 maanden geleden

  Super blij met mijn helix piercing! Een hoop onnodige zenuwen gehad, wist ik achteraf. Pien vertelde precies wat ze deed, stap voor stap. Ze nam de tijd voor me. Erg professioneel, relaxt, en super vriendelijk. Je ziet dat ze plezier heeft in wat ze doet. Ik ga zeker nog een keer terug!

 • J.lowella
  2 maanden geleden

  Ik heb hier mijn eerste piercing (navelpiercing) gezet. Pien was heel aardig en heeft me gerust gesteld tijdens de behandeling. Het was snel gedaan en ik heb na de behandeling geen last gehad van de piercing. Zeer tevreden!

 • Sarah Risseeuw
  2 maanden geleden

  Mega fijn geholpen! Neuspiercing sieraad verkeerd geplaatst door andere shop, die hebben me helaas niet willen helpen. Dodeka heeft deze wel willen vervangen en het juiste advies kunnen geven! Erg opgelucht, thanks guys!

 • Wendy Damen
  3 maanden geleden

  Vorige week hebben mijn tienerdochters allebei nog een tweede oorpiercing laten zetten. En ook een helix voor mij en één van mijn dochters. Echt een hele fijne service! Er wordt steriel en netjes gewerkt. We werden goed geadviseerd en er werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren. We zijn alle drie erg blij met onze piercings en komen vast nog terug!

 • Yxxt Yah
  4 maanden geleden

  Aftercare van de piercing (zoutoplossing die “Dodeka” verkoopt) is niet goed. Ze stelde me wel goed gerust bij het zetten van de piercing!

 • Noa
  2 weken geleden

  Hele fijne shop, piercing/tattoo hier laten zetten. Ook vaak voor alleen informatie geweest. Piercer is goed geïnformeerd over hoe je piercings moet zetten en laten helen. Zou ik meer piercings willen ga ik zeker hier naartoe weer. Wel is de shop soms dicht terwijl die open zou moeten zijn

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Paletplein 5, 5044 JB Tilburg, Nederland

Locatie
 • Paletplein 5, 5044 JB Tilburg, Nederland