Maak een afspraak
 • J B
  een maand geleden

  Tot twee keer toe verkeerd de septum gepierced helaas. Dacht eerst dat het misschien aan mij lag (ik ben geen piercer dus wat weet ik nu), maar uiteindelijk toch bij een andere piercer langsgegaan en daar was het zó ontzettend anders. Er werd echt de tijd genomen en geluisterd, gekeken wat wel en niet verstandig was en uiteindelijk nu een halfjaar wachten met genezing om het hopelijk opnieuw te kunnen laten piercen. De andere wist echt waar ze het over had, qua ervaring en techniek. Hier bij dodeka wordt veel gepraat over het APP en dat er veel wordt uitgelegd voor en na het piercen, maar dat is in de praktijk helemaal niet zo (in mijn ervaring). Met de verkeerde mm naald gepierced (1,2 ipv 1,6), veel te laag (eerste keer door het kraakbeen en tweede keer alsnog te laag waardoor het verkeerd geneesde) en een veel te klein sieraad ingezet waardoor hij krom groeide. Dit is ook allemaal niet in overleg gedaan maar “gewoon even gedaan”. Zelfs bij het checken of hij er nog doorheen kon (ik had hem zelf geprobeerd te wisselen na 5 maanden, niet heel slim aangezien dit dus niet lukte) geen desinfectie, zo met een naald staan wroeten en gezegd dat ze mijn oude piercing er weer in wilde doen als dat nog zou lukken (lijkt me niet heel hygiënisch?).
  Kan niets zeggen over hier je tattoos laten doen, maar een piercing zou ik toch echt niet aanraden als je voorzichtig met je lichaam wil doen.

 • Philippe van den Dungen
  een maand geleden

  Ik heb recentelijk een piercing laten zetten door Pien na goede verhalen over haar te hebben gehoord. Allereerst is ze heel chill en vriendelijk. Van tevoren legt ze eerst de nazorg goed uit. Daarna vertelt ze precies stap voor stap hoe ze de piercing gaat zetten. Dit vond ik erg prettig, want dat nam een groot stuk spanning weg. Ook tijdens het zetten zegt ze steeds wat ze gaat doen en vraagt ze regelmatig of het goed gaat.
  Door haar professionaliteit deed de piercing echt veel minder pijn dan verwacht en door de goede nazorg tips en uitleg gaat de genezing echt supergoed. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen!

 • Patricia Olislaegers
  een maand geleden

  Een echte aanrader deze shop, Pien is zeer professioneel en denkt heel graag met je mee. Heb je zelf al een idee? No problemo, wil je gewoon weer een nieuwe piercing? Ook no problemo, Pien heeft echt zicht op bijv je oor, wat wel kan en wat niet. Ben je een piercing virgin of een piercing “verslaafde”, doe jezelf een plezier en ga naar Pien. Na ruim 30 piercings kan ik me toch best een ervaringsdeskundige noemen. Voor mij geen ander meer. En nog bedankt voor de wissel vandaag. Helemaal happy!

 • Tamara Broekhuizen
  een maand geleden

  Vandaag voor het eerst bij Pien geweest. Enorm zenuwachtig maar ze was heel relaxt waardoor ik al meteen rustiger werd. Ze is erg professioneel en legt alles zeer goed uit. Ik ben helemaal happy uit de shop vertrokken en ik zal er zeker nog vaker komen! Aanrader!

 • Nanette de Wilde
  3 maanden geleden

  Vanochtend deze shop gebeld, voor advies voor mijn neuspiercing die eruit was gevallen. Op een impuls de piercing een week geleden laten zetten bij een sieradenwinkeltje dat geen ervaring had met piercings. Ik mocht meteen langs komen bij Dodeka Body Art, ruime keuze uit sieraden en ik werd super goed geholpen en misschien nog wel belangrijker; goed geïnformeerd. Zeker aan aanrader!

 • Natascha Ezendam
  4 maanden geleden

  Mijn dochter heeft een helix laten zetten. Pien gaf uitstekende info mbt de helix zetten, hoe ermee om te gaan de 1e 9 maanden en de nazorg. Tijdens het zetten zei ze precies wat ze deed, geen schrikmoment dus. Zeer professionele shop, heel relaxt, duidelijk, geen verrassingen. En tevens prachtige sieraden 😍
  Helix staat super bij mijn dochter 🙌

 • Ivana Langens
  een maand geleden

  Dikke aanrader! Tepelpiercing hier laten zetten 🙂 Pien neemt de tijd voor je én nog belangrijker, stelt je heel erg op je gemak! Super blij met het resultaat! 👌🏻

 • Joyce van Zuuren
  4 maanden geleden

  Vorige week door Pien 2 piercings laten zetten. Was de eerste keer en een fijne ervaring gehad. Pien vertelt precies wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. Goed advies over de nazorg!
  Pien is goed bereikbaar bij vragen en geeft je het gevoel dat niets teveel is. Heel fijn!

  Protip: de zaak is zeer rolstoelvriendelijk! Er wordt gekeken naar jouw mogelijkheden en daarop aangepast. Super!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Paletplein 5, 5044 JB Tilburg, Nederland

Locatie
 • Paletplein 5, 5044 JB Tilburg, Nederland