Maak een afspraak
 • Chloé Pham
  2 weken geleden

  Erg mooie studio. Ik heb een neuspiercing laten zetten en werd geholpen door Pien. Super fijn begeleid en ben er heel blije mee!

 • Yennah v
  2 maanden geleden

  Heb een aantal maand hier een conch piercing gezet. Het staafje was te klein waar door de helft van dat bolletje in men oor zat. Ook is de achter kant gepierced met een platte kant waardoor er veel vuil achter kan zitten. Beter 2 bolletjes aan elke kant. Ik raad deze plek af

 • J B
  6 maanden geleden

  Tot twee keer toe verkeerd de septum gepierced helaas. Dacht eerst dat het misschien aan mij lag (ik ben geen piercer dus wat weet ik nu), maar uiteindelijk toch bij een andere piercer langsgegaan en daar was het zó ontzettend anders. Er werd echt de tijd genomen en geluisterd, gekeken wat wel en niet verstandig was en uiteindelijk nu een halfjaar wachten met genezing om het hopelijk opnieuw te kunnen laten piercen. De andere wist echt waar ze het over had, qua ervaring en techniek. Hier bij dodeka wordt veel gepraat over het APP en dat er veel wordt uitgelegd voor en na het piercen, maar dat is in de praktijk helemaal niet zo (in mijn ervaring). Met de verkeerde mm naald gepierced (1,2 ipv 1,6), veel te laag (eerste keer door het kraakbeen en tweede keer alsnog te laag waardoor het verkeerd geneesde) en een veel te klein sieraad ingezet waardoor hij krom groeide. Dit is ook allemaal niet in overleg gedaan maar “gewoon even gedaan”. Zelfs bij het checken of hij er nog doorheen kon (ik had hem zelf geprobeerd te wisselen na 5 maanden, niet heel slim aangezien dit dus niet lukte) geen desinfectie, zo met een naald staan wroeten en gezegd dat ze mijn oude piercing er weer in wilde doen als dat nog zou lukken (lijkt me niet heel hygiënisch?).
  Kan niets zeggen over hier je tattoos laten doen, maar een piercing zou ik toch echt niet aanraden als je voorzichtig met je lichaam wil doen.

 • Philippe van den Dungen
  6 maanden geleden

  Ik heb recentelijk een piercing laten zetten door Pien na goede verhalen over haar te hebben gehoord. Allereerst is ze heel chill en vriendelijk. Van tevoren legt ze eerst de nazorg goed uit. Daarna vertelt ze precies stap voor stap hoe ze de piercing gaat zetten. Dit vond ik erg prettig, want dat nam een groot stuk spanning weg. Ook tijdens het zetten zegt ze steeds wat ze gaat doen en vraagt ze regelmatig of het goed gaat.
  Door haar professionaliteit deed de piercing echt veel minder pijn dan verwacht en door de goede nazorg tips en uitleg gaat de genezing echt supergoed. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen!

 • Patricia Olislaegers
  6 maanden geleden

  Een echte aanrader deze shop, Pien is zeer professioneel en denkt heel graag met je mee. Heb je zelf al een idee? No problemo, wil je gewoon weer een nieuwe piercing? Ook no problemo, Pien heeft echt zicht op bijv je oor, wat wel kan en wat niet. Ben je een piercing virgin of een piercing “verslaafde”, doe jezelf een plezier en ga naar Pien. Na ruim 30 piercings kan ik me toch best een ervaringsdeskundige noemen. Voor mij geen ander meer. En nog bedankt voor de wissel vandaag. Helemaal happy!

 • Tamara Broekhuizen
  6 maanden geleden

  Vandaag voor het eerst bij Pien geweest. Enorm zenuwachtig maar ze was heel relaxt waardoor ik al meteen rustiger werd. Ze is erg professioneel en legt alles zeer goed uit. Ik ben helemaal happy uit de shop vertrokken en ik zal er zeker nog vaker komen! Aanrader!

 • M. Noekie
  6 maanden geleden

  Oktober 2023
  Weer terug bij Pien voor nieuwe piercings. Een aantal weken van te voren eerst een afspraak gehad met Pien voor mijn ‘piercingplan’. Heel goed geholpen en eerlijk advies gekregen. Ze kijkt naar wat bij je past en geeft suggesties.
  Gisteren heb ik dan ook mijn dubbele helix laten zetten met prachtige sieraden. Pien neemt echt de tijd voor je en bespreekt alles met je. Ik voelde weer helemaal op mijn gemak en ben onwijs blij met het resultaat! Bedankt weer Pien!

  Augustus 2022
  Samen met mijn beste vriendin hebben we onze eerste piercing laten zetten bij Pien. Ik ging voor een conch piercing. Ik was erg nerveus maar door de fijne sfeer in de shop en relaxte houding van Pien was ik snel op mijn gemak. Samen hebben we de positie van de conch piercing besproken. De piercing is super netjes, professioneel en recht gezet. Pien is overduidelijk een deskundige op het gebied van piercen en het advies dat ze hierin geeft.
  Ondanks mijn lage pijngrens ben ik er heel erg blij mee :)) Dank je wel Pien!💛

 • Mandy Usa
  2 jaar geleden

  Zooo ontzettend blij met mijn twee nieuwe oorpiercings! De mevrouw die mij hielp was echt kundig, wist wat ze deed, deed zo nodig steeds nieuwe handschoenen aan en was echt een super leuk persoon. Dit was mijn eerste keer hier maar zeker niet de laatste! Pien, nogmaals 1000x dank voor mijn daith en tragus piercing! Je bent een schat! ❤️

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Paletplein 5, 5044 JB Tilburg, Nederland

Locatie
 • Paletplein 5, 5044 JB Tilburg, Nederland