De tofste tattoo shops in Nijmegen

Nijmengen BARST van het tattoo talent. Weet jij niet waar je moet beginnen met zoeken? Dan heb je geluk. Wij hebben hier een aantal goede tattoo shops op een rijtje gezet, zodat jij een toffe shop kunt kiezen voor je volgende tattoo. 

Inhoud

Tabula Rasa Tattoo

Tabula Rasa is gelegen op het creatieve NYMA-terrein en dat voel je meteen. De tattoo shop voelt aan als een huiskamer, er hangt een heerlijke ongedwongen sfeer en de creativiteit druipt van de muren.

Daarnaast is deze tattoo shop ook vegan friendly. Je zult vast denken “Huh, zijn tattoos niet vegan dan?” Nou, niet altijd dus, maar bij Tabula Rasa hoef je je daar geen zorgen om te maken.

De inkt, zeep en nazorg zalf is allemaal vegan en cruelty free. Helaas zul jij nog wel een beetje pijn moeten lijden voor je nieuwe tattoo…

De artiesten van Tabula Rasa zijn gespcialiseerd in Ornamental, Blackwork, Traditional, Neo-Traditional tattoos. Kortom, voor ieder wat wils. 

Kom langs, schop je schoenen uit, en voel je thuis in deze vegan friendly privé studio.

Studio Sable

“You can have any colour, as long as it is black.”

Deze slogan van Studio Sable zegt alles wat je moet weten over deze shop.

Geen poes pas. Geen schreeuwende kleuren. Geen onnodige details.

Deze mannen focussen zich op zwarte inkt, strakke lijnen en nog strakkere designs. 

Aan het roer van deze shop staan Ruben en Jim. Ruben heeft zich gespecialiseerd in Blackwork en Engraving en heeft zich deze stijlen helemaal eigen gemaakt. 

Jim focust zich op Dotwork en weet unieke designs neer te zetten door dit te combineren met surrealisme. 

Dus, ben je op zoek naar een strakke tattoo en kan kleur je gestolen worden? Dan ben je bij deze boys aan het goede adres. 

 

Zorg goed voor je nieuwe tattoo!

Wil je dat je tattoo perfect geneest en er nog jarenlang mooi uitziet?

Zorg dan voor goede Tattoo Aftercare. 

Heart of Gold Tattoo Parlour

Heart of Gold is een shop waar je zeker even een kijkje moet nemen!

Het pand zit aan de bruisende Stikke Hezelstraat en er hangt een ontzettend chille sfeer. Wanneer je binnen loopt zijn de mannen altijd klaar voor een praatje. En als je geluk hebt loop je kans de hond van Jona tegen te komen. 

Heart of Gold specialiseert zich in een aantal stijlen. Zo heeft Jona zich gespecialiseerd in Japans. Voor al je Fine Line tattoos kun je terecht bij Thorny Thoughts. Zoek je een toffe American Traditional tattoo? Dan moet je bij Rik zijn. Op zoek naar heel iets anders? No problemo. Bij Godzijdrank kun je terecht voor al je Prison style tattoos. 

Ben je op zoek naar een tattoo shop in Nijmegen? Dan moet je zeker even bij deze gasten binnenlopen.

 

The Rising Bastards

The Rising Bastards is al jaren een begrip in Nijmegen.

Met een breed scala aan artiesten hebben ze een mannetje voor iedere stijl. Van realistische portretten en Maori sleeves tot grote backpieces of kleine infinity tattoos; iedereen kan hier zijn idee kwijt. Een all-round shop in hart en nieren dus. 

Daarnaast staat laagdrempeligheid voorop bij The Rising Bastards. Kom een keer binnen wandelen, proef de sfeer en bespreek je idee voor je volgende tattoo!

En laat je niet afschrikken door de naam van deze shop – de artiesten hier doen (meestal) geen vlieg kwaad…

Op zoek naar je tattoo stijl?

We hebben een kort overzicht gemaakt van de populairste tattoo stijlen.

Zo kun jij de perfecte stijl kiezen voor je volgende tattoo.

Reacties

mood_bad
  • Nog geen reacties.
  • Plaats een reactie