Maak een afspraak
 • Irin Stone
  4 maanden geleden

  Al vaak bij deze shop geweest en door meerdere artiesten getatoeëerd.
  Stuk voor stuk prettige ervaringen.
  Hele fijne, veilige omgeving, heb me altijd op mijn gemak gevoeld (ook als er veel kleding uit moet voor het zetten van de tatoeage).
  Heel prettig dat het een prive studio is en er geen inloop is waardoor alle focus op de klant is.
  Zou iedereen aanraden hier naartoe te gaan, zeker omdat alle tatoeëerders hun eigen stijl hebben en altijd hun best doen met je mee te denken om je wensen en ideeën om te zetten in een prachtige tatoeage.

 • Desiree Bellaard
  4 maanden geleden

  ik ben twee keer bij Spacemen geweest voor een tattoo. De eerste keer om een Polynesische tattoo op mijn bovenbeen uittebreiden en goed aftemaken en de tweede keer voor een Barong mask op mijn bovenarm. Hoe omschrijf ik nou goed hoe zo’n ervaring is? Ik zou vooral zeggen dat ik vind dat. het tatoeëren is zoals tatoeëren zou moeten zijn. Zonder veel afleiding, zonder veel gepraat, ontspannen en bewust aanwezig. Ik vind de ruimte heel fijn en ik kan me daardoor ook beter ontspannen dan in een fel verlichtte shop waar keihard muziek aanstaat. Daarnaast zet Spacemen super strakke dunne lijnen, echt helemaal niets op aan te merken! Ik ben super tevreden!

 • Lizzy Lebbing
  4 maanden geleden

  1.5 maand geleden heeft Spaceman een Machine Gun Kelly tattoo voor mij gezet op mijn pols. Hij kende zijn muziek niet, maar zette direct bij binnenkomst voor mij zijn muziek aan, dat vond ik zo ontzettend tof! Hij zet bizar strakke lijnen en laat je enorm op je gemak voelen. De ruimte rook heerlijk naar wierrook, er hing een zeer ontspannen sfeer. Voor een snelle en fijne genezing werkt hij met second skin, wat een fijn spul is dat!

  Echt een dikke aanrader om je tattoo’s bij hem te laten zetten!

 • Gerda van de Fliert
  4 maanden geleden

  Ik kwam bij Spaceman voor een cover-up. Met als extra verrassing een andere tatoeage die er tegenaan zit. Je kunt maar mazzel hebben als tatoeerder…
  Maar er zijn dus mensen met gigantisch tekentalent en die hebben binnen no-time iets bedacht wat er werkelijk fantastisch uitziet.
  Lekker snel een afspraak ingepland en weg is je lelijke tatoeage. Blij !
  Fijne tatoeerder, fijne ruimte, fijne sfeer, fijne tatoeage. Superstrak werk. Ik heb nog plek zat dus kom heel graag nog eens terug.

 • Mike Kruijthof
  4 maanden geleden

  Inmiddels 3 tatoeages laten zetten door Spaceman, prettige ervaring. Denken mee in je ontwerp, maar laten de beslissingen bij jouw. Wat heel prettig is omdat het jouw tatoeage blijft! Ook de plaatsing word zeer nauwkeurig gedaan met oog voor detail. Tijdens het zetten ontspannen sfeer en ook hier word de tijd genomen voor je. Ook goede uitleg over de nazorg zodat die het mooiste heelt, mocht die op plekken niet mooi helen mag je altijd terugkomen voor bijwerken!

  Ik raad iedereen Bont en Blauw aan die er aan denkt een tatoeage te laten zetten.

 • Sunday Sun
  4 maanden geleden

  Ik heb zoveel uren in deze shop doorgebracht.. en altijd meer dan tevreden! Uiteraard kwam ik er in eerste instantie voor de tattoos, maar ondertussen ook gewoon voor een kopje thee en een praatje. Super professionele tattoo artiesten en top mensen die er werken

 • Natasja Van der Jonckheyd
  4 maanden geleden

  Heb er mijn eerste tattoo laten zetten en kon geen betere ervaring hebben. Ontspannende sfeer, denken mee over de plaatsing, werd op mijn gemak gesteld en hun herwerkte tattoo voorstel was zoveel beter dan mijn design. Kortom, toppers daarzo! 🙂

 • Kim Vermeulen
  4 maanden geleden

  Super ontspannen sfeer in de shop. Rudolf heeft een fijn plekje in de bovenste kamer van de shop, leuk ingericht met herinneringen van zijn reizen. Dat geeft een fijne vibe! Hij zelf is ontspannen persoon, die de tijd voor je neemt en goed luisterd naar je wensen. Super blij met al m’n tattoos tot nu toe. More to come!!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Witte de Withstraat 44A, 3012 BR Rotterdam, Nederland

Locatie
 • Witte de Withstraat 44A, 3012 BR Rotterdam, Nederland