Over ons

Visie

Bij TattooFinders geloven we dat er een makkelijkere manier is om naar tattoo artiesten te zoeken. 

Missie

Wij willen tattoo liefhebbers helpen door een duidelijk overzicht te bieden van alle tattoo artiesten en tattoo shops in Nederland, zodat iedereen de perfecte artiest kan vinden voor zijn volgende tattoo. 

ONS VERHAAL

Hoi! Ik ben Dirk, oprichter van TattooFinders, en ik wil je graag helpen bij je zoektocht naar je volgende tattoo.

Hoe ik dit wil doen?

Simpel.

Door één duidelijk overzicht van alle tattoo artiesten en shops te creëren, zodat jij gemakkelijk een tattoo artiest en shop kan kiezen die het beste bij jou wensen past. 

Bij TattooFinders streven we ernaar dé go-to site te worden op het gebied van tattoos. Met onze blogs leer je meer over de verschillende stijlen, en doe je inspiratie op voor nieuwe tattoos. Onze website zorgt voor een duidelijk overzicht van alle tattoo shops en tattoo artiesten in Nederland, zodat jij altijd een artiest kan vinden die bij je past. Door middel van reviews helpen we elkaar met onze ervaringen. En met ons zoekfilter vind je tattoo artiesten in je omgeving die in jouw stijl tatoeëren. 

TECHNOLOGIE

We combineren technologie met tattoos, zodat we tattoo liefhebbers en artiesten in heel Nederland met elkaar kunnen verbinden.

TEAM

We zijn een divers team dat wordt verbonden door onze passie voor tattoos.

TATTOO

Tatoeages zijn veel meer dan simpelweg wat inkt onder je huid. Tatoeages zijn een ultieme vorm van zelfexpressie, vereeuwigd op je lichaam. 

Wij zien tatoeëren als een kunstvorm en wij zijn kunstverzamelaars. 

Sluit je bij ons aan en zoek nu naar je volgende tattoo.

Waar zet jij je volgende tattoo?