Maak een afspraak
 • Jocelyn Ten hoopen
  3 weken geleden

  Wauw wat een vakvrouw is Janet
  . 👌
  Ze heeft eerst een prachtig ontwerp gemaakt, En de tattoo is nog mooier geworden dan ik had gehoopt! En zo strak! Krijg ook alleen maar complimenten over deze tattoo. De volgende tattoo zal ik zeker weten weer door haar laten zetten.

 • Petra Postma
  2 maanden geleden

  Tattoo laten zetten, de 1e.
  Super mooi geworden en erg fijn geholpen. Echt een aanrader om heen te gaan

 • Miriam Lodder
  2 jaar geleden

  Geweldige vakvrouw, neemt de tijd om iets moois te tatoeëren. Nette schone zaak ooh en ze heeft ook heerlijke koffie😀 de roos met Keltische ketting heeft zij gezet.

 • Anita Verboekend
  een jaar geleden

  Van een oude tattoo naar een nieuwe.
  Echt kei mooi gedaan, dank je wel!!! Heel blij mee.

 • C. Gordijn
  een jaar geleden

  Hij staat erop. Voor onze liefde voor elkaar en het roodborstje❤️. Ben er zo ongelooflijk blij mee om dit samen met Rene Klein Baltink nog te mogen doen. Met dank aan Art by W Neede super mooi gezet. Fijne sfeer, lieve vrouw, lekkere capuchino en een prachtige tatooshop. Ik voelde me echt op m’n gemak.

 • Ron Borgers (Kovac)
  2 jaar geleden

  Vanmiddag een tatoeage laten zetten bij Janet, het was er super gezellig, zeer goede koffie, ontzettend mooie studio. Ook zeer hygiënisch. Ze werkt heel erg netjes, geeft goed advies, heeft een zeer strakke hand en het ziet er daarom ook weer voortreffelijk uit..Dankjewel Janet.👍👍💪💪

 • Angelique Geerts
  2 jaar geleden

  Gistermiddag samen met mijn moeder geweest voor een tatoeage ter nagedachtenis aan onze overleden man/vader.
  Ook hebben we een moeder/dochter tatoeage laten zetten. Ze zijn echt prachtig en superstrak geworden. We zijn superblij met deze prachtige dierbare herinnering. We hebben een supergezellige middag gehad met Janet.
  Janet bedankt voor jou zeer vakkundige werk en bedankt voor de supergezellige middag.

  Groetjes Angelique

 • E.E. Walschots
  2 jaar geleden

  Van te voren fijn en snel contact gehad via whatsapp. Meteen dezelfde week kon ik langs komen om over mijn ontwerp te praten. Het is er super schoon binnen en het voelt vertrouwd! Ze denkt met je mee en is professioneel en goed in haar werk. Alleen maar lof, ik kom zeker terug voor mijn volgende tattoo! Duizend maal dank! ❤️

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Magnoliastraat 20, 7161 BW Neede, Nederland

Locatie
 • Magnoliastraat 20, 7161 BW Neede, Nederland