Maak een afspraak
 • noortje geers
  4 maanden geleden

  Super blij met mn nieuwe tattoo. Het personeel bij Ink United is heel vriendelijk, en de zaak ziet er erg netjes uit. Goede klantenservice; ze doen hun best om echt goede tattoos te zetten. Ik zou er zeker weer heen gaan!

 • Jill Jacobs
  3 maanden geleden

  Vandaag heb ik mijn eerste tatoeage hier laten zetten. Bij binnenkomst werd mij meteen wat te drinken aangeboden en uitgebreid de tijd genomen om te zorgen dat alles voldeed aan mijn wensen. De artiest legde alles heel fijn uit en vertelde precies hoe of wat er zich ging plaatsvinden. Gelukkig had ik nergens last van, maar vond het wel heel fijn dat het regelmatig tussedoor werd gevraagd. Super mooie tekst, strakke lijnen en ben er heel blij mee. Zeker aan te raden, en voor mij voor herhaling vatbaar!

 • Mark Gurt
  een maand geleden

  Mijn eerste tattoo hier laten zetten.
  En heel erg tevreden over het resultaat.
  En hele duidelijke uitleg over hoe je je tattoo moet onderhouden in de loop van 2 weken.

 • Nikki Arts
  2 maanden geleden

  Ik ben ontzettend te spreke over het bedrijf! De tatoeages zijn zo mooi gezet en het personeel is erg vriendelijk en gepassioneerd wat ik erg leuk vond om te zien en te horen tijdens het kletsen.

 • jur heldens
  een jaar geleden

  Een klasse Tattoo shop! Ik ben inmiddels al voor de 3e keer getatoeëerd en het is elke keer weer kwaliteit tattoo’s wat ze leveren! Aan al je wensen wordt voldaan en je mening wordt serieus genomen. De creativiteit van de artist wordt gecombineerd met die van jezelf, waardoor de prachtigste tekening ontstaat. De shop is mooi en ruim, met een waanzinnig uiterlijk maar zeer zeker ook hygiënisch! Het personeel is oprecht, geïnteresseerd en bovenal heel gezellig. De shop heeft een gemoedelijke sfeer. Al bij al een dikke aanrader voor iedereen die met een prachtige tattoo thuis wilt komen. Tot de volgende!

 • Kristel Spoek
  11 maanden geleden

  Geweldige, warme ontvangst. Ik was direct op mijn gemak en heb vol vertrouwen een ontzettende mooie tattoo laten zetten door Orion. Orion je hebt me echt heel erg blij gemaakt, dit had je niet beter en mooier kunnen doen. Bedankt voor deze geweldige ervaring!!! De Kids waren door het dolle zo gaaf vonden ze het 😍
  Lieve groetjes Kristel

 • Jeroen Janssen
  2 jaar geleden

  Een mooi ingerichte en verzorgde tattooshop met die bepaalde warme sfeer waar je van tot rust komt. Betrouwbare, talentvolle en professionele artiesten met ervaring die mijn idee altijd erg creatief tot een prachtig resultaat weten te brengen!

 • kyra
  een jaar geleden

  Vandaag de afspraak staan om een voetafdruk van mijn zoontje te plaatsen. Er was in eerste instantie geen schets gemaakt. Na dat hij nog wat aanpassingen ging maken kwam er toch een schets van het voetje tevoorschijn. Toen ik vroeg of dit de lijnen waren zoals het voetafdrukje kreeg ik bevestigd dat dit de lijnen zijn zoals het afdrukje. Echter met te veel twijfel ben ik met een stansel op mijn arm naar huis gegaan om er over na te denken. Wat heel fijn was, want hier kwam ik achter dat dit plaatje het zelfde is zoals ik die op internet vind. Ik had dus bijna een voetje van een ander kind op mijn arm gehad….bij verhaal halen vertelde ze me dat hij dit bij het zetten nog ging aanpassen. Een voetafdrukje komt heel precies, het antwoord lijkt mij geheel onwerkelijk….

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

De Plaetse 54, 5708 ZJ Helmond, Nederland

Locatie
 • De Plaetse 54, 5708 ZJ Helmond, Nederland