Maak een afspraak
 • anja dekkers
  5 maanden geleden

  Ik heb zaterdag mijn eerste 2 tattoos laten zetten( ben 50 jaar).
  Ik had een eigen ontwerp waarvan andere zeiden dat het niet kon.
  Dit abstracte symbool past bij mij en is emotioneel erg waardevol. Kaya durfde het wel aan . Ze heeft het perfect uitgevoerd. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Ben al dagen echt een blij ei,,,ben helmaal gelukkig .Nu is de tattoo aan het genezen, maar ik ben er zeker van dat deze straks zo mooi blijft.Kaya voelt je goed aan en heeft een perfect strakke hand.
  Verder heb ik een helix tattoo laten zetten op mijn oor omdat de echte piercing voortdurend onstoken was . Deze is prachtig, doet geen pijn en is al bijna genezen. Handig en mooi.
  Ik zou deze tattoo shop iedereen aanraden. Super aardige mensen en ook de shop zelf is erg sfeervol. Voelde me helemaal op mijn gemak.

 • Wiep Rijs
  3 maanden geleden

  Hele fijne tattoo studio! Nu al een aantal keer een tattoo laten zetten en iedere keer weer fijn. Er word goed de tijd genomen om het ontwerp naar je zin te maken, met de juiste adviezen. En er hangt een relaxte sfeer.

 • m j
  3 weken geleden

  Erg tevreden over mijn tattoo.voelde me op mijn gemak in de shop.en Kaja tattoëerd erg strakke lijntjes.shop is ook netjes en schoon.ben er echt blij mee.de shop is een aanrader voor een mooie tattoo.

 • bryan de groot
  4 maanden geleden

  hele fijne tattoo zaak hygiëne staat boven aan, ze werken erg zorgvuldig en netjes. ik heb bij deze zaak nu al mijn tattoo’s laten zetten hele fijne artiesten die graag met je mee denken, er word echt voor je gezorgd. ook de manager helpt je waarbij nodig.

 • Kris N
  3 weken geleden

  Schone zaak, goeie hulp, en natuurlijk goeie tattoo artists. Tot nu toe heb ik hier drie tattoos laten zetten en ik blijf tevreden!

 • Peter Dirix
  een maand geleden

  Vandaag weer een vette tattoo door Kaja laten zetten. Ik ben weer super tevreden met het resultaat! Top!

 • sprankje s
  2 maanden geleden

  Fijne, lichte, modern en fris ingerichte shop. Niet zo schreeuwerig als sommige tattoo zaken. Prima geholpen, tevreden over mijn tattoo

 • Kelly van Dinter
  2 weken geleden

  Zo blij met mijn tattoo! Heel mooi gezet en Kaja wist precies wat ik wilde!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

De Plaetse 54, 5708 ZJ Helmond, Nederland

Locatie
 • De Plaetse 54, 5708 ZJ Helmond, Nederland