Maak een afspraak
 • kyra
  3 maanden geleden

  Vandaag de afspraak staan om een voetafdruk van mijn zoontje te plaatsen. Er was in eerste instantie geen schets gemaakt. Na dat hij nog wat aanpassingen ging maken kwam er toch een schets van het voetje tevoorschijn. Toen ik vroeg of dit de lijnen waren zoals het voetafdrukje kreeg ik bevestigd dat dit de lijnen zijn zoals het afdrukje. Echter met te veel twijfel ben ik met een stansel op mijn arm naar huis gegaan om er over na te denken. Wat heel fijn was, want hier kwam ik achter dat dit plaatje het zelfde is zoals ik die op internet vind. Ik had dus bijna een voetje van een ander kind op mijn arm gehad….bij verhaal halen vertelde ze me dat hij dit bij het zetten nog ging aanpassen. Een voetafdrukje komt heel precies, het antwoord lijkt mij geheel onwerkelijk….

 • Kristel Spoek
  2 maanden geleden

  Geweldige, warme ontvangst. Ik was direct op mijn gemak en heb vol vertrouwen een ontzettende mooie tattoo laten zetten door Orion. Orion je hebt me echt heel erg blij gemaakt, dit had je niet beter en mooier kunnen doen. Bedankt voor deze geweldige ervaring!!! De Kids waren door het dolle zo gaaf vonden ze het 😍
  Lieve groetjes Kristel

 • jur heldens
  8 maanden geleden

  Een klasse Tattoo shop! Ik ben inmiddels al voor de 3e keer getatoeëerd en het is elke keer weer kwaliteit tattoo’s wat ze leveren! Aan al je wensen wordt voldaan en je mening wordt serieus genomen. De creativiteit van de artist wordt gecombineerd met die van jezelf, waardoor de prachtigste tekening ontstaat. De shop is mooi en ruim, met een waanzinnig uiterlijk maar zeer zeker ook hygiënisch! Het personeel is oprecht, geïnteresseerd en bovenal heel gezellig. De shop heeft een gemoedelijke sfeer. Al bij al een dikke aanrader voor iedereen die met een prachtige tattoo thuis wilt komen. Tot de volgende!

 • Gijsbert Zijpveld
  9 maanden geleden

  Nette Tattoo shop mooie inrichting en zicht op open werkplekken. Hygiëne ziet er allemaal goed en verzorgd uit. Verschillende tattoo artiesten aanwezig en hun werk portofolios zijn aanwezig en in te zien. Bakkie koffie of iets anders wordt je aangeboden. En er wordt tijd voor je genomen om je ideeën te bespreken en prijzen zijn netjes in verhouding. Elke Tattoo Artiest heeft natuurlijk zijn specialisme. Maar dat zie je vanzelf. Wachttijden voor afspraak is normaal zeker in deze tijden. Mvg Gijsbert

 • Ilse Neggers
  een jaar geleden

  Geweldige tattoo shop met jong clubje mensen die weten wat ze doen.
  Raad iedereen aan hier naar toe te gaan.

 • Jessie Thiesen
  8 maanden geleden

  Vandaag mn eerste laten zetten door Kaja. Eentje voor een dierbare en waar ik al heel lang naar uit keek . Wat heb je dit mooi gedaan meid! Heel erg bedankt voor dit onvergetelijke aandenken. Top bedrijf, professioneel, hygiënisch en klantvriendelijke. Zeker een aanrader!!

 • AV Stukadoors
  9 maanden geleden

  Erg blij met mijn tatoeages! Schone zaak, professioneel en heel vriendelijk

 • shane-virlin reijnst
  een jaar geleden

  Recentelijk begonnen aan mijn droom, een grote tatoeage op mijn rug. Al zijn we nu op de helft, Claudia heeft er nu al een heel kunstwerk van gemaakt! Bij Ink United voel ik me erg op m’n gemak, iets dat ik erg belangrijk vind. De sfeer is helemaal top! Dit is te proeven aan de brede muziekkeuze en leuke gesprekken met de andere artiesten en collega’s. Bij Ink United heb ik een plek gevonden waar ik waarschijnlijk wel meerdere tattoo’s zal laten zetten. Van mij krijgt deze tattooshop een keiharde 5-star rating en zal ik deze aan iedereen aanbevelen.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

De Plaetse 54, 5708 ZJ Helmond, Nederland

Locatie

De Plaetse 54, 5708 ZJ Helmond, Nederland