Maak een afspraak
 • noortje geers
  8 maanden geleden

  Super blij met mn nieuwe tattoo. Het personeel bij Ink United is heel vriendelijk, en de zaak ziet er erg netjes uit. Goede klantenservice; ze doen hun best om echt goede tattoos te zetten. Ik zou er zeker weer heen gaan!

 • Mark Gurt
  5 maanden geleden

  Mijn eerste tattoo hier laten zetten.
  En heel erg tevreden over het resultaat.
  En hele duidelijke uitleg over hoe je je tattoo moet onderhouden in de loop van 2 weken.

 • Jill Jacobs
  7 maanden geleden

  Vandaag heb ik mijn eerste tatoeage hier laten zetten. Bij binnenkomst werd mij meteen wat te drinken aangeboden en uitgebreid de tijd genomen om te zorgen dat alles voldeed aan mijn wensen. De artiest legde alles heel fijn uit en vertelde precies hoe of wat er zich ging plaatsvinden. Gelukkig had ik nergens last van, maar vond het wel heel fijn dat het regelmatig tussedoor werd gevraagd. Super mooie tekst, strakke lijnen en ben er heel blij mee. Zeker aan te raden, en voor mij voor herhaling vatbaar!

 • Nikki Arts
  6 maanden geleden

  Ik ben ontzettend te spreke over het bedrijf! De tatoeages zijn zo mooi gezet en het personeel is erg vriendelijk en gepassioneerd wat ik erg leuk vond om te zien en te horen tijdens het kletsen.

 • Jeroen Janssen
  3 jaar geleden

  Een mooi ingerichte en verzorgde tattooshop met die bepaalde warme sfeer waar je van tot rust komt. Betrouwbare, talentvolle en professionele artiesten met ervaring die mijn idee altijd erg creatief tot een prachtig resultaat weten te brengen!

 • jur heldens
  een jaar geleden

  Een klasse Tattoo shop! Ik ben inmiddels al voor de 3e keer getatoeëerd en het is elke keer weer kwaliteit tattoo’s wat ze leveren! Aan al je wensen wordt voldaan en je mening wordt serieus genomen. De creativiteit van de artist wordt gecombineerd met die van jezelf, waardoor de prachtigste tekening ontstaat. De shop is mooi en ruim, met een waanzinnig uiterlijk maar zeer zeker ook hygiënisch! Het personeel is oprecht, geïnteresseerd en bovenal heel gezellig. De shop heeft een gemoedelijke sfeer. Al bij al een dikke aanrader voor iedereen die met een prachtige tattoo thuis wilt komen. Tot de volgende!

 • Kristel Spoek
  een jaar geleden

  Geweldige, warme ontvangst. Ik was direct op mijn gemak en heb vol vertrouwen een ontzettende mooie tattoo laten zetten door Orion. Orion je hebt me echt heel erg blij gemaakt, dit had je niet beter en mooier kunnen doen. Bedankt voor deze geweldige ervaring!!! De Kids waren door het dolle zo gaaf vonden ze het 😍
  Lieve groetjes Kristel

 • bianca van wijlick
  2 jaar geleden

  Afgelopen week een voor mij heel persoonlijke tattoo laten zetten waar voor mij op dit moment, maar ook om in de toekomst op te bouwen erg veel kracht en emotie in zit. De tattoo zoals ik hem voor ogen had zou niet mooi zijn, daarom hebben we samen behoorlijk wat extra tijd genomen om toch alles erop te zetten, maar in een andere vorm waar ik ook erg veel in zag. Ik vond het mooi hoe ze allemaal mee dachten en we dus allemaal blij waren de tattoo. Het is voor mij ook belangrijk dat de de artiest ook achter zijn werk staat, hun hebben toch de ervaring!
  Doordat ik de kracht en emotie aan de artiest vertelde, stelde zij zich ook kwetsbaar op. Dit was naast de tattoo ook een heel mooie ervaring om te delen. Het verhaal hoe iemand een goede artiest in tattoo zetten komt zie je nl vaak terug in hun werk. Alles bij elkaar ben ik dus heel erg tevreden over mijn tattoo en hoe hun hier samen naar gekeken hebben, hoe de artiest hem zette en zich kwetsbaar opstelde in ons gesprek tijdens het werk. In een woord Waaw!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

De Plaetse 54, 5708 ZJ Helmond, Nederland

Locatie
 • De Plaetse 54, 5708 ZJ Helmond, Nederland