Maak een afspraak
 • Marleen W
  een maand geleden

  Absolute aanrader om hier je tattoo te laten zetten. Fijne studio & sfeer en bovenal vakkundig. Ik had in eerste instantie een kleine tattoo ergens anders laten zetten. Staat bekend als goed aangeschreven maar wat betreft fine line hebben ze daar helaas echt niet de kunde wat ik bij Nova Art absoluut wel heb ervaren (die was gewoon heel lelijk gezet en geheeld). Heel erg blij met de gefixte tattoo door Roxanne en het meedenken. Dankjewel!!

 • Rob Lugt
  een week geleden

  goede artiesten … mooi steriele zaak. er was een aanbieding 50 euro voor een tatoo uitgekozen uit een eigen werk tablet.

  was erg druk.
  ging beetje door elkaar.

  misschien tip.
  maak rijen per artiest.
  Dan weet je ongeveer hoe en wat als je in de rij staat
  Stonden vrij vooraaan .. duur 4 uur.
  Er stonden mensen ver achterin .. . twijfel of men aan de beurt kwam.

 • Sofia Jeurissen
  4 jaar geleden

  Super professionele, hygiënische, huiselijke, mooie shop! Hebben hun zaakje(s) netjes op orde. Zou mijn moeder hier zelfs naartoe sturen. Heel ongedwongen sfeer. Vegan inkt. Ruimte voor eigen input uiteraard, maar laat Roxanne zeker ook haar eigen creativiteit gebruiken in de designs. Succes gegarandeerd!

 • Gee Adriaansz (Gee)
  2 jaar geleden

  Ik heb meerdere tattoos van Roxanne. Zij is de enige die ze mag zetten en daar reis ik dan ook met liefde 2.5 uur heen en 2.5 uur terug voor. Ik vertrouw haar compleet en geef haar dus alle vrijheid. Ze weet wat ik mooi vind en hoef dus enkel aan te geven welke items ik graag wel of niet terug wil zien en de rest laat ik aan haar over. Op het moment is mijn tweede sleeve in de maak. Het is een super fijne shop. Mooi, schoon en professioneel. Als je een tattoo overweegt dan is Nova Art echt the place to be.

 • Michael Haller
  een jaar geleden

  Klant van Kristina.

  Ik ging erheen voor mijn allereerste tattoo. Een kleine muzieksleutel op mijn pols.
  Bij binnenkomst werd er meteen koffie aangeboden, zeer gastvrij!
  Toen ik aan de beurt was, legde Kristina mij alles snel maar duidelijk uit, gezien het mijn eerste tattoo was.
  Na nog geen 10 minuten was ik klaar, super mooi en strak gezet!
  Daarna nog heel duidelijke nazorg instructies uitgelegd gekregen.

  Al met al een zeer gemoedelijke en vriendelijke sfeer in de shop. Ik kom hier zeker nog eens terug voor een tweede tattoo, bij voorkeur weer van Kristina!

 • Chris Jansen
  een jaar geleden

  Klant van Deborah

  Wat een geweldige zaak! Veiligheid, duurzaamheid, klantvriendelijkheid en hygiëne staan hoog in hun vaandel.

  Deborah is een geweldige tattoo artist. Ik heb haar vorige jaar leren kennen… en was verkocht. Als tattoo-liefhebber ben ik zeer trots dat ik inmiddels meerdere creaties van haar op mijn huid heb laten vereeuwigen. Deborah is zeer creatief, eerlijk, meedenkend, luistert geduldig naar mijn wensen en komt met geweldige ideeën voor prachtige creaties op mijn ademende canvashuid…

  Deborah’s customer.

  What a great place! Safty, sustainabillity, customersatisfaction and good hygene are one of their highest priorities!

  Deborah is a great tattoo artist. I met her last year… and was sold. As a tattoo lover I am very proud that I have had several of her creations immortalized on my skin. Deborah is very creative, honest, thoughtful, listens patiently to my wishes and comes up with great ideas for beautiful creations on my breathable canvas skin…

 • Mailin van der Haas
  een jaar geleden

  Het is een mooie en schone zaak met goede artiesten. Ze denken met je mee. De acties zijn ook altijd een succes en super goed georganiseerd. Ik kom hier graag.
  Ik heb meerdere tattoos via een flashday laten zetten door Deborah en Roxanne. En een grotere door Deborah, heel vriendelijk en prachtig gezet.
  Ook Aimee maakt met haar handpoked methode prachtige tattoos. Ik hoop in september bij haar weer langs te komen.

 • ThunderisTim
  2 jaar geleden

  Super mooie tattoo shop. Prachtige indeling met rustgevende kleuren en inrichting (niet dat harde zwart wat je overal ziet)
  Personeel is professioneel, denken mee en designen zelf ook nog.(je voelt je geen nummer zoals bij grote/beroemde shops)
  De shop is ook altijd schoon en de hygiëne regels worden altijd nageleefd.
  De kwaliteit van de tattoos is ook echt heel erg hoog en goed, mede door de diversiteit in het team wat zorgt voor verschillende stylen. Ben al meerdere keren geweest en ik ga nooit meer naar een andere shop.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Lange Herenstraat 38 zwart, 2011 LJ Haarlem, Nederland

Locatie
 • Lange Herenstraat 38 zwart, 2011 LJ Haarlem, Nederland