Maak een afspraak
 • Tim Schalken
  een week geleden

  Vandaag voor mijn 2e tattoo geweest en zeer tevreden. Heel professioneel en super mooi gezet!

 • Robin van der Weide
  3 maanden geleden

  Eerste keer bij Randy geweest om te tatoeëren. Hele fijne 1 op 1 ervaring waardoor je echt gehoord wordt in wat je wilt! Hele prettige ervaring. Zeker een aanrader om heen te gaan. Gespecialiseerd in fine line, ontzettend blij met het eind resultaat. Kom zeker nog eens terug hier! ☺️🫶

 • Ilse Kreb
  5 maanden geleden

  Mijn eerste tatoeage laten zetten bij Randy. Super fijne sfeer. Randy stelde me gerust en legde uit wat er allemaal ging gebeuren. Ik zou deze plek aan iedereen aanraden, zeker als je een beetje zenuwachtig bent voor je eerste tatoeage.

 • Jasper Romeijn
  4 maanden geleden

  M’n eerste tattoo ooit, gezet door Randy. Ook al wil hij het niet, ik kan niks bedenken waardoor dit geen 5-sterren beoordeling waard zou zijn. Erg mooi ontwerp, prachtig getatoeëerd en gewoon een prettige man. De tattoo shop is daarnaast ook mooi en het oog wil ook wat. Absolute aanrader.

 • Nathalie A
  een week geleden

  Creatief meegedacht met de ontwerpen, nieuwe ideeën laten zien dan we zelf hadden. Heel strak gezet. Flexibel in wanneer de afspraak kan. Jouw idee komt helema tot uiting in zijn ontwerp. Randy is een heel leuk persoon om mee te praten, je voelt je op je gemak. Meerdere tattoo’s laten zetten hier en bij de volgende weten we Bruut absoluut weer te vinden.

 • Kim Groot
  8 maanden geleden

  Zo onwijs blij met mij twee nieuwe tattoos. Hij luistert goed naar je ideeën en denkt mee. En het was heel gezellig. Gewoon top!

 • Ger Wiertsema
  5 maanden geleden

  Super mooi resultaat, ik ben erg tevreden 👍💪🏻 er word schoon gewerkt, de tatoeëerder Randy luistert naar je wensen en maakt er vervolgens in zijn eigen style een mooie tattoo van!! Ook is hij super vriendelijk, echt helemaal top👍

 • Remon Bahnerth
  6 maanden geleden

  Zeer tevreden met mijn pas gezette tattoo door Randy. Neemt de tijd in zowel de intake als bij het bespreken van het ontwerp voor het zetten. Hij luistert naar je en geeft ruimte voor eigen inbreng. Erg prettig en professioneel geholpen. Aanrader!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Voorofscheweg 15R, 2771 MA Boskoop, Nederland

Locatie
 • Voorofscheweg 15R, 2771 MA Boskoop, Nederland