Maak een afspraak
 • Milou Groenendijk
  4 maanden geleden

  Via TikTok terecht gekomen bij Tes. Het contact vooraf met haar was al erg fijn. Toen ik in de studio kwam, was dit nog precies zo! Hele leuke & sociale meid. Ze doet dit werk nog niet zo lang, maar dat is er echt niet vanaf te zien.

  Ik heb een boeket bloemen laten tatoeëren. Het ontwerp was precies hoe ik het had omschreven. Tijdens het tatoeëren was Tes geconcentreerd, maar wel gezellig! Een fijne afwisseling.

  Mijn tattoo staat er nu 3 weken op & is mooi genezen. Ik ben er super blij mee & kom zeker terug bij Tes voor mijn volgende tattoo!

  Thanks Tes! X

 • Tatum Van der Voort
  5 maanden geleden

  1,5 week geleden 2 tattoos laten zetten door Tess, en ze helen al heel mooi. Van tevoren hadden we goed contact en duidelijke afspraken gemaakt, en op locatie nam ze de tijd om ze zo mooi mogelijk te laten worden. De studio is een fijne en schone plek, en ik ben heel blij met mn tattoos!

 • Morricette In't Hout
  4 maanden geleden

  Voor de eerste keer hier geweest.
  Ik werd warm ontvangen en Tess heeft een mooie tattoo bij mij gezet! Tess was erg aardig en was gemakkelijk om mee te praten, een topper! Ik ben erg blij met mn tattoo! Zeker een aanrader als je een fine line tattoo wilt 😊

 • Sjanne Huyskes
  5 maanden geleden

  Wij zijn bij tattoo studio Bruut geholpen door Randy. Via internet kwamen we hier terecht, eerst een intakegesprek gehad waarbij we al onze wensen hebben besproken. Daarna een vervolgafspraak gemaakt voor het tatoeëren. Heel fijn geholpen, hij neemt de tijd en plakt/ tekent zo vaak als nodig is. Heel blij met het resultaat, een volgende keer zou ik zeker teruggaan!

 • Rianne Smit
  6 maanden geleden

  Vandaag ben in geholpen door Tess die twee maanden al tattoos zet. Een prettige sfeer als je binnenkomt en leuk gesprek gehad! Ik ben er blij met het resultaat van me eerste tatoeage en vind het gek dat hij er echt is. Dankjewel Tess voor de goede service!

 • Petra Schutter
  5 maanden geleden

  Vanaf het mail contact, tot aan de tattoo afspraak onwijs fijn en vriendelijk geholpen. Mijn tattoo is heel erg mooi gezet en hopelijk geneest deze ook goed. Over een paar weken nog even terugkomen om de tattoo na te lopen. Ben er echt heel erg blij mee!

 • Romy van der Laan
  4 maanden geleden

  Super mooie studio. De een op een aandacht is heel fijn. Je voelt je snel op je gemak en hebt ook echt het gevoel dat je de tijd mag nemen om na te denken over de plek en de grootte. Mijn tatoeage is echt super mooi gezet. Hele dunne lijn, precies zoals ik het wilde. Ik kom hier zeker terug.

 • Jacintha van Delft
  4 maanden geleden

  Super goed geholpen. Mijn verzoek van iets met bloemen en de vingerafdruk van mijn moeder heeft hij uitgewerkt tot een prachtige tatoeage die weergeeft wat ik bedoelde. Netjes en schoon gewerkt, super vriendelijk en betrouwbaar. Een kleinschalige studio met een goede artiest. Aanrader!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Voorofscheweg 15R, 2771 MA Boskoop, Nederland

Locatie
 • Voorofscheweg 15R, 2771 MA Boskoop, Nederland