Maak een afspraak
 • Roxanne Weijmar Schultz
  4 jaar geleden

  Vandaag voor mijn allereerste tattoo bij Rhiannon geweest. Rhiannon is erg lief, heeft veel geduld en is de rust zelve. Ze heeft met veel precisie gewerkt en het eindresultaat mag er zeker zijn!

  Mijn eerstvolgende tattoo laat ik zeker weer door Rhiannon zetten!

 • Aniek
  4 jaar geleden

  Ik heb twee tattoeages van Rhiannon en ze is de enige waarvan ik zeker weet dat ik een geweldig, creatief en hoogstaand kwaliteit resultaat krijg. Ze neemt de tijd om je ontwerp eventueel aan te passen en is een heel prettig en vriendelijke artiest. Aanrader!

 • Linsey de Vries
  4 jaar geleden

  Rhiannon is bijzonder getalenteerd in haar werk. Met veel aandacht, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid gaat ze te werk. Tot in de details klopt het. Daarnaast heeft ze oog voor wat bij iemand past en weet ze het verhaal van de persoon om te toveren naar een tatoeage. Zo blijft het voor altijd een mooie herinnering. Bij Rhiannon ontvang je een kunstwerk voor het leven.

 • Melissa Geurts-Steps
  4 jaar geleden

  Na heel veel wikken en wegen dan toch de stap genomen om opa voorgoed op mijn lijf te laten tattoeeren.
  Na mijn zoektocht bij Rhiannon uitgekomen. Wat een topmens is dat, neemt alle tijd, heel rustig en zet super strakke lijnen. Mijn herdenking, mijn vredesduif voor opa. In 2013 laten en nu in 2018 nog even mooi als dat hij gezet is geworden.
  Rhiannon thanks!

 • Bonny Leming
  4 jaar geleden

  ik heb door Rhiannon 3 tattoos laten zetten. een op mijn onderarm. de naam van mijn dochter. een op mijn linkerbovenbeen (wat deed de binnenkant been toch auwa) en een op mn rechter dijbeen. dit heeft zij allemaal super gedaan. en die op mijn dijbeen is gewoon nog steeds mijn favoriet! zeer professioneel maakt af en toe een gezellig praatje. en het apparaatje wat ze gebruikt maakt niet zoveel lawaai als de meeste. ze tattooeerd zachthandig en let op de reacties die ze krijgt. ik voelde me echt helemaal in goeie handen. Rhiannon bedankt!

 • Claudia Leise
  3 jaar geleden

  Rhiannon maakt echt super mooie tattoo’s. Ze denkt heel goed met je mee. Super goede gave ideeën. Heel blij met de tattoo’s.

 • Shandro Willems
  4 jaar geleden

  Ik heb vrij recent een tattoo bij Rhiannon laten zetten en ben gelijk 100% tevreden!! Super mooi en strak en zorgvuldig gedaan!! Ook de communicatie is erg fijn, alles mooi duidelijk en natuurlijk gezellig in omgang!

 • loes boesten
  4 jaar geleden

  Bij rhiannon gekomen voor een tattoo voor mijn oma. Sindsdien niet meer weg te slaan. Ze weet precies wat ik bedoel als ik iets vraag en altijd ZEER tevreden. Aanrader voor iedereen ( en ik heb er ondertussen al een aantal)

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Dr, Doctor Schaepmanstraat 36, 6039 CS Stramproy, Nederland

Locatie
 • Dr, Doctor Schaepmanstraat 36, 6039 CS Stramproy, Nederland