De beste Fine Line tattoo artiesten

Fine-Line-tattoo-van-bloemen-op-borstkas-gezet-door-Jenny-Olivia

Sierlijk, subtiel en minimalistisch. Fine Line tattoos beginnen de laatste jaren steeds populairder te worden en wij snappen goed waarom. Of je al helemaal onder de tattoos zit, of als je voorzichtig wilt beginnen met je eerste tattoo – de Fine Line tattoo stijl past bij iedere tattoo liefhebber.

Maar welke Fine Line tattoo artiesten zijn er eigenlijk?

Wij hebben voor jou een overzichtje gemaakt van de beste Fine Line tattoo artiesten van Nederland. Zo kun jij de perfecte artiest kunt kiezen voor je volgende Fine Line kunstwerkje.

Liza

Toen Liza ooit zelf haar eerste tattoos liet zetten, was ze op zoek naar een Fine Line tattoo artiest. Hier waren er toen helaas nog maar weinig van. Liza begon tattoos te designen voor vrienden en besloot uiteindelijk zelf een Fine Line tattoo artiest te worden.

En dat is gelukt!

Inmiddels zet ze prachtige tattoos en specialiseert ze zich in Animal en Botanical.

Zorg goed voor je nieuwe tattoo!

Wil je dat je tattoo perfect geneest en er nog jarenlang mooi uitziet?

Zorg dan voor goede Tattoo Aftercare. 

Yazz Ink

Yasmin is eigenaresse van Yazz Ink en zet ontzettend toffe Fine Line tattoos. Ze noemt zichzelf een Geek en onderscheidt zich van andere tattoo artiesten doordat ze veel Anime tattoos zet.

Ben jij ook fan van Anime, en wil je een toffe Fine Line tattoo laten zetten?

Dan moet je bij Yazz Ink zijn.

Op zoek naar inspiratie?

Jenny Olivia

Jenny Olivia is co-owner van Rosegold studios in Den Haag. Deze huiselijke tattoo shop voelt sfeervol en warm aan, en dat zie je ook terug in de tattoos die Jenny Olivia zet. Subtiel, discreet en siervol. Deze dame heeft zo veel pareltjes afgeleverd, dat ze ook zeker een plekje in onze lijst verdient.

Latisha Ligtvoet

Latisha was jarenlang werkzaam bij Studio Rook maar heeft nu haar eigen privé studio in Arnhem. Latisha combineert Fine Line met Realisme en dat levert prachtige tattoos op. Van kleine bloemen tot grote backpieces, deze dame kan het allemaal.

Check het zelf!

Robin Carels

Robin Carels tatoeëert al sinds 2011 en is inmiddels een ware meester geworden op het gebied van Fine Line tattoos. Hij tatoeëert regelmatig teksten en kan diverse handschriften perfect nabootsen.

Dus, wil jij sierlijke Fine Line tattoo met een quote of mooie tekst? Check dan het profiel van Robin.

Thimo Derks

Deze eindbaas verdient zeker een plekje in onze lijst. Het is een ware koning op het gebied van Fine Line en Realisme, en weet ons telkens weer te verrassen met zijn pareltjes. Thimo struint de hele wereld over om tattoos te zetten, dus je hebt geluk als je hem eens in Nederland weet te treffen. Mocht je een plekje willen bemachtigen, dan kan dat in zijn privé studio Plante Perdue.

Check zijn portfolio en oordeel zelf!

Dat waren ze dan – onze favoriete Fine Line tattoo artiesten.

Wat vond jij van ons overzichtje? En wie ontbreekt er nog?

Laat het ons weten in de comments.

Waar zet jij je volgende tattoo?
mood_bad
  • Nog geen reacties.
  • Plaats een reactie