Maak een afspraak
 • W
  6 maanden geleden

  Fijne shop met gemoedelijke sfeer. Afspraken worden netjes nagekomen. Er wordt hygiënisch gewerkt. Martijn (vaste gast-artiest) was enthousiast over het meegenomen ontwerp en heeft suggesties ter optimalisatie gedaan, waarvan de meeste zijn overgenomen. Foto’s van de tattoos volgen na genezing. Zeer tevreden over het contact en het resultaat!

 • Geraldine
  3 maanden geleden

  De twee tattoo’s op mijn arm bij Ivy laten zetten bijna een jaar geleden en nog steeds heel blij mee. Afgelopen maand bij Noah twee kleine tattoo’s en een sleeve op mijn been laten zetten van blaadjes. Twee dagsessies voor nodig gehad, maar het resultaat mag er zijn. Heel strak gezet en nu het geheeld is super blij met het eindresultaat!

 • Bart Brink
  6 maanden geleden

  IVY’S INK!

  Het is al enige tijd geleden dat ik review heb geschreven waar ik even voor moest zitten. Sinds een goed half jaar ken ik de kleine tattooshop/studio in Ermelo.

  Als je voor het eerst komt aanlopen weet je niet wat je moet verwachten. Zodra je voor de deur staat weet je namelijk niet of je voor de Intratuin staat of voor Ivy’s Ink, een oase aan planten komen je tegemoet. Zodra je over de drempel stapt wordt je warm begroet.

  Er hangt een gemoedelijke sfeer dit komt door fijne mix van professionaliteit en gezellige chemie tussen de medewerkers en eigenaresse.

  Als je een afspraak maakt om een tattoo te bespreken dan krijg je informerend en vooral eerlijk gesprek. Eerlijkheid staat hier op nummer 1. Je kan verwachten dat je bij sommige ideeën een negatief advies of zelf een nee krijgt te horen. En daar draait het nou net om, wij als klanten lopen namelijk de rest van ons leven met de tattoo rond.

  Ze hebben alle middelen in huis om de beste tattoo’s te kunnen zetten, ervaring, nieuwe technieken en goede machines maar ook aftercare producten zijn aanwezig. En dan niet de standaard rommel.

  Ik ben ondertussen geholpen door Ivy, Noah en Martijn. En stuk voor stuk eerlijk, zorgzaam, professioneel en bovenal gezellig.

  Alle drie hartstikke bedankt en weer tot snel!

  de tattoo’s op de foto’s zijn al enige tijd genezen, er is zorgvuldig omgegaan met mijn spataders.

 • Bianca Groeneveld
  3 maanden geleden

  Vandaag mijn bestaande tattoo laten coveren door Martijn. Super leuke shop, met een huiselijke sfeer waar je je direct thuisvoelt en je het gevoel krijgt welkom te zijn. Helemaal top!

 • patrick ruitenbeek
  5 maanden geleden

  Vandaag (pas) mijn tweede tattoo laten plaatsen, dit bij de gezellige tattooshop Ivys Ink.
  Super gezellige middag gehad. Veel gelachen en ook serieuze gesprekken.

  Er wordt echt met zorg een tattoo geplaatst, waarbij de zorg voor jou hoog in het vandaal staat.
  Gewoon in één woord TOP!!

  Tattoo is geplaatst door Feli, super toffe en aardige meid, en echt oprecht super strak.

  De volgende tattoos, worden ook weer daar geplaatst, door naar de volgende.

 • Bianca Rietveld
  4 maanden geleden

  Super fijne shop! Tijdens het bespreken van de tattoo wordt er goed naar wensen geluisterd, aanpassingen indien nodig zijn geen probleem… het tatoeëren wordt netjes, met geduld liefde en bovenal schoon gedaan. Mijn tattoo is gezet door Feli zei paste met mijn ideeën en haar ontzettend mooie werken het beste bij mij. Neem gerust eens een kijkje op de website of maak een afspraak met 1 van de artiesten om werk te bespreken. De moeite waard!

 • Josianne Verdouw
  3 maanden geleden

  Ivy’s ink is echt een hele fijne plek om een tattoo te laten zetten! Je wordt warm ontvangen en het is net alsof je een woonkamer instapt. Noah heeft mij getatoeëerd en ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn tattoo. Binnenkort maar een nieuwe afspraak maken ❤️

 • Jikke de Haan
  3 maanden geleden

  Geweldig. Ik ben in februari (2023) bij Ivy geweest voor mij tattoo en zo vriendelijk en leuk. Het is gezellig daar met al haar plantjes. Ze levert puik werk af, ook niet onbelangrijk. Ik ga niet meer naar een ander. Top zaak en top mens!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Kerklaan 10, 3851 JV Ermelo, Nederland

Locatie
 • Kerklaan 10, 3851 JV Ermelo, Nederland