Maak een afspraak
 • Bart Brink
  2 weken geleden

  IVY’S INK!

  Het is al enige tijd geleden dat ik review heb geschreven waar ik even voor moest zitten. Sinds een goed half jaar ken ik de kleine tattooshop/studio in Ermelo.

  Als je voor het eerst komt aanlopen weet je niet wat je moet verwachten. Zodra je voor de deur staat weet je namelijk niet of je voor de Intratuin staat of voor Ivy’s Ink, een oase aan planten komen je tegemoet. Zodra je over de drempel stapt wordt je warm begroet.

  Er hangt een gemoedelijke sfeer dit komt door fijne mix van professionaliteit en gezellige chemie tussen de medewerkers en eigenaresse.

  Als je een afspraak maakt om een tattoo te bespreken dan krijg je informerend en vooral eerlijk gesprek. Eerlijkheid staat hier op nummer 1. Je kan verwachten dat je bij sommige ideeën een negatief advies of zelf een nee krijgt te horen. En daar draait het nou net om, wij als klanten lopen namelijk de rest van ons leven met de tattoo rond.

  Ze hebben alle middelen in huis om de beste tattoo’s te kunnen zetten, ervaring, nieuwe technieken en goede machines maar ook aftercare producten zijn aanwezig. En dan niet de standaard rommel.

  Ik ben ondertussen geholpen door Ivy, Noah en Martijn. En stuk voor stuk eerlijk, zorgzaam, professioneel en bovenal gezellig.

  Alle drie hartstikke bedankt en weer tot snel!

  de tattoo’s op de foto’s zijn al enige tijd genezen, er is zorgvuldig omgegaan met mijn spataders.

 • Alicia Flesje
  4 maanden geleden

  Ik kwam bij Ivy voor mijn eerste tattoo, ik ben super goed en fijn geholpen, al mijn wensen waren perfect op papier gezet (en dat waren er nog al wat haha). Ondanks alle zenuwen die ik had voor het eerste lijntje stelde Ivy me bij elke stap weer gerust. En wat een plaatje is het geworden zo ONGELOOFLIJK trots op mijn tattoo. Ivy is een echte kunstenares 🤩!! Zeker aan te raden. Tot de volgende tattoo 🤭

 • Anne
  4 maanden geleden

  Ontzettend prettige shop! Hele lieve mensen oprecht. Zoek je naar proffesionaliteit dan klop je hier aan. Op maat gemaakte tattoos! Huiselijke sfeer en dan nog niet te spreken over de tattoo die gezet is (work in progress).

  Bijna 2 jaar geleden heb ik zonder na te denken een grote tattoo laten zetten bij een shady shop ergens in de straten van Amsterdam. Nu 10.000x naar de tattoo gegeken te hebben heb ik op aanraden van een maatje Ivy’s Ink gevonden. Top werk en de tattoo is niet meer te vergelijken, een cover-up dus! Goeie shades, kleurwerk en oprecht nog veel meer..

  Hier kom ik zeker nog terug (bij de vele plantjes, lekker ruikende zalf, heerlijke stoelen en de gastvrijheid en spontaniteit van alle artiesten).❤️ Foto’s volgen nog

 • Maaike
  4 maanden geleden

  Afgelopen donderdag mijn 4e tattoo gezet bij Ivy’s Ink en weer meer dan super blij met het resultaat.
  Ik heb om best wel veel dingen gevraagd die ik graag verwerkt wilde hebben in mijn tattoo en Noah heeft dit echt super creatief uitgewerkt. Ik ben echt heel erg blij met wat ze heeft ontworpen voor me en ben weer een super vette tattoo rijker. Nogmaals thanks!! ♥️

  De shop ziet er echt super gaaf uit en er hangt een hele fijne en relaxte sfeer. Personeel is 1 voor 1 heel erg vriendelijk.

  Dus niet niet twijfelen, gaan met die banaan, Ivy’s Ink is echt een super shop!

  *de toegevoegde foto is van Noah zelf.

 • Jiska Hertroijs
  2 weken geleden

  Ik heb in januari mijn tattoo laten zetten bij Noah en het is zo leuk bij haar in de shop! Noah is trouwens ook echt een super gezellige meid en ik voelde me helemaal op mijn gemak bij haar! Ze heeft mijn fineline tattoo echt supermooi en strak gezet! Je kan echt zien dat ze hier erg goed in is. Helemaal blij met mijn mooie tattoo! Echt een dikke aanrader🥰🥰

 • Matthijs Honing
  4 maanden geleden

  Gisteren was het mijn beurt voor de eerste tattoo, ik ben super goed geholpen.
  Thanks Ivy, het is echt een mooi resultaat.
  Ben hier enorm blij mee! De volgende tattoo komt er ook…en die mag je opnieuw gaan zetten 😁!

 • Naomi Bronkhorst
  5 maanden geleden

  Voor alle bestaande en toekomstige klanten, wat een geweldige tattooshop. Ik weet zeker dat er vele dit met me eens zullen zijn! Ben je nog niet bekend met de shop is het zeker de moeite waard om een keer een kijkje te gaan nemen 🙂

  Bij binnenkomst voelde het als thuis komen. Vriendelijk personeel, een huiselijke en gemoedelijke sfeer in de shop en niet te vergeten professionele hulp.

  Wat er vooraf gaat zoals het uitzoeken van het ontwerp is perfect geregeld, je krijgt de tijd die je nodig hebt en advies wanneer je dit nodig hebt! Tijdens het tatoeëren doen ze er alles aan op jou op je gemak te houden en er natuurlijk voor te zorgen dat je de tattoo krijgt die jij wil!

  Ik heb hier nu in totaal 5 tattoo’s laten zetten en meer dan tevreden mee!

  Actief op social media zijn ze ook hier is genoeg te vinden, maar even langsgaan om er zelf achter te komen hoe het hier nou echt is, is ook heel leuk om te doen.

 • Ayana Koek
  4 maanden geleden

  Ik ben weer een blije klant met een prachtige tatoeage! Ontzettend mooi geworden en super blij!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Kerklaan 10, 3851 JV Ermelo, Nederland

Locatie
 • Kerklaan 10, 3851 JV Ermelo, Nederland