Maak een afspraak
 • Angela Groenewoud
  een maand geleden

  Wat een fijne tattooshop met een super relaxte, gezellige en huiselijke sfeer. Personeel is allemaal ontzettend vriendelijk. Gister heeft Feli mijn eerste tattoo gezet. Ze heeft heel goed meegedacht over het ontwerp en stelde mij ondanks mijn zenuwen heel erg op m’n gemak. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Super strakke lijnen en hij is nog mooier geworden dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Dankjewel Feli voor je geduld, fijne begeleiding en professionaliteit! Als ik in de toekomst nog een tattoo neem kom ik zeker hier terug!

 • W
  11 maanden geleden

  Fijne shop met gemoedelijke sfeer. Afspraken worden netjes nagekomen. Er wordt hygiënisch gewerkt. Martijn (vaste gast-artiest) was enthousiast over het meegenomen ontwerp en heeft suggesties ter optimalisatie gedaan, waarvan de meeste zijn overgenomen. Foto’s van de tattoos volgen na genezing. Zeer tevreden over het contact en het resultaat!

 • a unen
  2 weken geleden

  Samen met mijn moeder en tattoo laten zetten. Ze maken een mooi ontwerp en passen het zonder probleem nog aan. Het is een hele gezellig tattoo studio.
  Wij zijn heel blij met onze tatoeages.
  Zeker een aanrader om hier je tattoo te laten zetten!!

 • Bart Brink
  11 maanden geleden

  IVY’S INK!

  Het is al enige tijd geleden dat ik review heb geschreven waar ik even voor moest zitten. Sinds een goed half jaar ken ik de kleine tattooshop/studio in Ermelo.

  Als je voor het eerst komt aanlopen weet je niet wat je moet verwachten. Zodra je voor de deur staat weet je namelijk niet of je voor de Intratuin staat of voor Ivy’s Ink, een oase aan planten komen je tegemoet. Zodra je over de drempel stapt wordt je warm begroet.

  Er hangt een gemoedelijke sfeer dit komt door fijne mix van professionaliteit en gezellige chemie tussen de medewerkers en eigenaresse.

  Als je een afspraak maakt om een tattoo te bespreken dan krijg je informerend en vooral eerlijk gesprek. Eerlijkheid staat hier op nummer 1. Je kan verwachten dat je bij sommige ideeën een negatief advies of zelf een nee krijgt te horen. En daar draait het nou net om, wij als klanten lopen namelijk de rest van ons leven met de tattoo rond.

  Ze hebben alle middelen in huis om de beste tattoo’s te kunnen zetten, ervaring, nieuwe technieken en goede machines maar ook aftercare producten zijn aanwezig. En dan niet de standaard rommel.

  Ik ben ondertussen geholpen door Ivy, Noah en Martijn. En stuk voor stuk eerlijk, zorgzaam, professioneel en bovenal gezellig.

  Alle drie hartstikke bedankt en weer tot snel!

  de tattoo’s op de foto’s zijn al enige tijd genezen, er is zorgvuldig omgegaan met mijn spataders.

 • Jve
  3 weken geleden

  Mijn eerste tattoo hier laten zetten bij Feli! Een fineline tattoo op mijn enkel, ontworpen door mijn opa en oma. Een dierbare herinnering voor het leven. Heel blij mee! Dank jullie wel!

 • Geraldine
  8 maanden geleden

  De twee tattoo’s op mijn arm bij Ivy laten zetten bijna een jaar geleden en nog steeds heel blij mee. Afgelopen maand bij Noah twee kleine tattoo’s en een sleeve op mijn been laten zetten van blaadjes. Twee dagsessies voor nodig gehad, maar het resultaat mag er zijn. Heel strak gezet en nu het geheeld is super blij met het eindresultaat!

 • Astrid Stam
  2 weken geleden

  Vandaag met mijn kleinzoon een oma/kleinzoon tattoo laten zetten. Wat een heerlijk relaxte zaak en en wat een vriendelijk en kundig personeel. Wij zijn super tevreden zeker een aanrader.

 • Bianca Groeneveld
  8 maanden geleden

  Vandaag mijn bestaande tattoo laten coveren door Martijn. Super leuke shop, met een huiselijke sfeer waar je je direct thuisvoelt en je het gevoel krijgt welkom te zijn. Helemaal top!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Kerklaan 10, 3851 JV Ermelo, Nederland

Locatie
 • Kerklaan 10, 3851 JV Ermelo, Nederland