Maak een afspraak
 • Will W.
  2 weken geleden

  Afspraak gemaakt en aanbetaling gedaan. Bleek dat de tattoo die ik graag wilde niet gezet kon worden. Dit werd pas verteld op het moment van de afspraak en niet tijdens het contact wat er vooraf via whatsapp was geweest met de tatoeëerder. Tatoeëerder en baas kwamen niet met een oplossing, uiteindelijk iets laten zetten waar ik niet achter stond. Helaas nu aan het weg laseren. Ook mijn man heeft diezelfde dag een tattoo gezet en heeft deze laten coveren omdat deze niet netjes gezet was! Ik raad deze zaak niet aan!!!

 • A Vrhk
  5 maanden geleden

  Zonder afspraak naar binnen gelopen. Mijn vriend en ik werden vriendelijk te woord gestaan en we hadden geluk, er was tijd om bij ons beiden een tattoo te laten zetten.
  Er werd met ons meegedacht en we zijn beiden super tevreden en blij met het resultaat!

 • selina
  5 maanden geleden

  Ik heb hier mijn tongpiercing, neus piercing en helixen laten zetten. ik ben erg te vreden. je word goed geholpen en de meneer is erg gezellig. Ik ben van plan hier nog meer piercings te zetten 🙂

 • ludmila ferraz
  5 maanden geleden

  Hele vriendelijke en geduldige mensen op de vloer, goede uitleg gekregen om mijn piercing op de juiste manier te kunnen verzorgen. Ben heel erg tevreden!

 • Fleurtje Dulfer
  9 maanden geleden

  Na veel overwegen wil ik toch deze review achter laten… heb geen idee of en hoe goed ze tatoeëren, want ik ben na m’n aanbetaling weggestuurd….
  woon in hilversum, geboren & getogen eindhovenaar…. ging een weekendje op “vakantie”, en iemand wilde voor de trein springen waardoor we niet verder konden rijden!
  leef van een bijstand, een groot gedeelte van mijn vakantiegeld hiervoor apart gezet, maar die €50 aanbetaling zie ik never nooit meer terug, en begrip voor de situatie was al helemaal nergens te vinden!
  super fijne mensen! KEI fijn weer in Eindhoven te zijn…

  opzich werken er volgens mij best aardige mensen…. maar die kleine die op lil kleine lijkt, was echt gemeen en onbegripvol!!

 • WS
  5 maanden geleden

  Vanmorgen binnengelopen, super vriendelijk geholpen en met een hele mooie tattoo geëindigd, super tevreden.

 • Renzo Schram
  6 maanden geleden

  Zeer snelle service, toevallig langs gekomen kon meteen geholpen worden, super gezellige en professionele sfeer, fijne omgang super prijzen en al met al top werkplaats!

 • Ilja van der Burgt
  een maand geleden

  Vanaf welke leeftijd doen jullie tatoeëren?

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Bergstraat 37, 5611 JX Eindhoven, Nederland

Locatie
 • Bergstraat 37, 5611 JX Eindhoven, Nederland