Maak een afspraak
 • Emily Erdbeer
  3 maanden geleden

  One of the best tattoo-studios we’ve been to. Always very friendly, down to earth and looking after their clients.
  Dickie is just one of the best tattoers. Very professional, creative, friendly… basically all you wish for coming to get tattooed.
  Everyone else working there has also always been very nice to us.
  We will definitely come back (more than once) 😊 thanks 🙏🏽

 • A Vrhk
  4 dagen geleden

  Zonder afspraak naar binnen gelopen. Mijn vriend en ik werden vriendelijk te woord gestaan en we hadden geluk, er was tijd om bij ons beiden een tattoo te laten zetten.
  Er werd met ons meegedacht en we zijn beiden super tevreden en blij met het resultaat!

 • selina
  een week geleden

  Ik heb hier mijn tongpiercing, neus piercing en helixen laten zetten. ik ben erg te vreden. je word goed geholpen en de meneer is erg gezellig. Ik ben van plan hier nog meer piercings te zetten 🙂

 • ludmila ferraz
  5 dagen geleden

  Hele vriendelijke en geduldige mensen op de vloer, goede uitleg gekregen om mijn piercing op de juiste manier te kunnen verzorgen. Ben heel erg tevreden!

 • Fleurtje Dulfer
  4 maanden geleden

  Na veel overwegen wil ik toch deze review achter laten… heb geen idee of en hoe goed ze tatoeëren, want ik ben na m’n aanbetaling weggestuurd….
  woon in hilversum, geboren & getogen eindhovenaar…. ging een weekendje op “vakantie”, en iemand wilde voor de trein springen waardoor we niet verder konden rijden!
  leef van een bijstand, een groot gedeelte van mijn vakantiegeld hiervoor apart gezet, maar die €50 aanbetaling zie ik never nooit meer terug, en begrip voor de situatie was al helemaal nergens te vinden!
  super fijne mensen! KEI fijn weer in Eindhoven te zijn…

  opzich werken er volgens mij best aardige mensen…. maar die kleine die op lil kleine lijkt, was echt gemeen en onbegripvol!!

 • WS
  4 dagen geleden

  Vanmorgen binnengelopen, super vriendelijk geholpen en met een hele mooie tattoo geëindigd, super tevreden.

 • Renzo Schram
  een maand geleden

  Zeer snelle service, toevallig langs gekomen kon meteen geholpen worden, super gezellige en professionele sfeer, fijne omgang super prijzen en al met al top werkplaats!

 • Rogier Oldenburger
  5 maanden geleden

  Ik heb inmiddels 4 tattooartiesten gehad, door het land heen. Maar ik ben nergens zo goed geholpen als door Erik van Gold Tattoo. Hij nam de tijd, een kleine aanpassing hier en daar waren geen enkel probleem! Zeker te adviseren. Bedankt Erik, ik kom zeker terug!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Bergstraat 37, 5611 JX Eindhoven, Nederland

Locatie
 • Bergstraat 37, 5611 JX Eindhoven, Nederland