Maak een afspraak
 • Renee Kuiper
  4 dagen geleden

  Voor het eerst bij Maya ink geweest. Mijn man werd door Ries getatoeëerd en ik zelf door Robin. We zijn beide super tevreden en blij met het resultaat. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daardoor een super mooi resultaat. Ze werken hygiënisch en het is ook nog eens hartstikke gezellig. Wij komen zeker terug!

 • Tess Boerkamp
  2 maanden geleden

  Wat een super stel! Altijd een warm welkom. Ik zie het altijd als een dagje uit! Gezellige gesprekken heel open en vriendelijk. Ik ben zelf bezig met mijn Sleeve en ze denken heel goed mee, plus het is ontzettend goed gezet. Mooie fijne lijnen en ik krijg rondom altijd veel complimentjes met hoe goed en hoe mooi het gezet is! En altijd de vraag waar ik het heb gezet! Ze zitten beiden op hun plek en hebben hart voor hun vak. Dus wederom bedankt toppers voor de leuke tijd en tot snel!!

 • Frans Bourgondien
  4 maanden geleden

  Ik heb mij tattoo bij maya ink in Doetinchem laten zetten

  Super fijne mensen die daar werken
  De tattoo is precies geworden zoals ik hem in mijn hooft had
  Ik raad iedereen aan die een tattoo wil om hier zijn tattoo te laten zetten door ries of robbin
  Mijn tattoo die ik heb laten zetten duurde 5 uur maar door de fijne behandeling ging de tijd zo voorbij en stond hij er zo op
  De nazorg is super goed als je vragen heb weten ze precies wat je moet doen

  Ik kan niet wachten tot ik weer een nieuwe tatto kan zetten bij maya ink
  Het is een verrijking voor je leven

 • Jeremy Buttner
  4 maanden geleden

  Top bedrijf!

  Gaan netjes en verzorgd te werk! Ontwerp van jou gekozen tattoo word ter plekke gemaakt, naar jou wensen en ideeën. Mocht iets niet kunnen, word dit ook eerlijk verteld, zij weten dus waar ze mee bezig zijn, heel fijn!

  Goede ervaring mee, inmiddels genoeg tattoo’s laten zetten om een eerlijke review te plaatsen!💪🏻

  Ik ben nog lang niet klaar met alle ideeën die ik nog wil, dus mij zien ze binnenkort weer!

  Dit zijn Tattoo Artists die je niet vaak meer tegenkomt! Dus zeker de moeite waard om eens een bezoek aan te brengen!🙌🏻

 • shannon
  4 maanden geleden

  Zowel getatoeëerd door Ries en Robin, ik ga nooit meer ergens anders heen! Oog voor detail en er word echt geluisterd naar wat je wil, ze denken mee en werken ook nog is heel precies en hygiënisch. Ik kom er met een fijn gevoel en vertrek met een fijn gevoel. Super blij met mijn tattoo’s, jullie goede werk en jullie service! Toppers 👍🏻❤️

 • Bjorn
  4 maanden geleden

  Hele fijne sfeer en 2 geweldige tatoeëerders. Er wordt goed meegedacht en designs worden zo nodig aangepast naar wens. Super vriendelijk en zeer zeker een aanrader! Over alle tattoos zeer tevreden. Mij gaan jullie zeer zeker vaker zien, Bedankt Ries & Robin!

 • Kimberly Van den Berg
  4 maanden geleden

  Veilig en welkom gevoel!
  Er word goed meegedacht en advies gegeven over je wensen en plek van de tattoo. Robin heeft al mijn tattoo’s heel mooi gezet en tijdens de nazorg was ze goed bereikbaar waardoor ik snel antwoord kreeg op vragen!

 • Natalie Kaufmann
  4 maanden geleden

  Bewust gekozen voor deze tattooshop ivm het fijne lijnwerk van Robin. Zij zet hele mooie strakke lijnen en prachtige mandala’s. Zelfs in mijn oksel heeft ze superstrak werk geleverd. De sfeer in de shop is ook goed! Ries en Robin zijn hele fijne mensen. Ik kom er graag. Keep up the good work! I’ll be back 😉

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Bachlaan 2, 7002 MZ Doetinchem, Nederland

Locatie
 • Bachlaan 2, 7002 MZ Doetinchem, Nederland