Maak een afspraak
 • Vurol
  een jaar geleden

  Giada en Suus zijn super chill in omgang. Alleen maar goede tattoos van hen! (Het insuline flesje is een touch-up van Giada, de originele tattoo artiest was niet meer in staat om het te fixen, zij was zo lief om m’n verpeste tattoo weer mooi te maken <3). Verder heeft de shop een fijne sfeer. Ik zal d’r voor altijd blijven komen!

 • Joy Rodenberg
  een week geleden

  Super leuke tatto shop aardige personeel en ondanks het emotionele tatto is voor mijn kwam heb ik me op me gemak gezeten door giada omdat veel om der moest lachen en blij dat ze tatto best persoonlijk heb gemaakt niks was te gek helaas kan ik ze maar 5 stere geven zijn er veel meer waard

 • Peter Geurts
  5 maanden geleden

  Ik ben zo blij met het resultaat! Ik heb meerdere tattoo’s bij andere shops laten zetten voordat ik bij tat2holics terecht kwam. Maar ik weet het voor mezelf nu zeker dit is mijn 4life shop. Al vanaf het moment dat ik binnen kwam was de sfeer al fantastisch. Percy denkt zo goed mee had het zelf nooit beter kunnen bedenken. Ik heb mijn ontwerp helemaal aan hem te danken. Hij wist gelijk welke artiest bij mij zou passen. En het resultaat mag er echt zijn. En hierdoor hebben zei mijn droom waar gemaakt. Voor eeuwig dankbaar! En tot over een paar maandjes weer 😉veel love en courage! ❤

 • Ashley Lammertsma
  3 maanden geleden

  Wat een toppers! Mijn vriend en ik zijn zooo onwijs gelukkig met onze tattoo’s. We gaven aan wat we ongeveer in gedachten hadden en Giada heeft er iets heel moois van gemaakt. In totaal zijn we er de hele dag geweest. Het was niet alleen onwijs gezellig maar we zijn beide met mega mooie tattoo’s naar huis gegaan. Voor ons geen andere shop meer!

 • Sabrina Dalmulder
  een maand geleden

  Ik wilde een tattoo om mijn litteken te verbergen. Er is uitgebreid te tijd genomen voor een ontwerp samen te stellen. Volledig naar mijn wensen geluisterd en vanuit professioneel oogpunt advies aan mij verstrekt. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Ik kan niet wachten op mijn volgende afspraak. Dank je wel Giada!

 • Franklin Pemmelaar
  een week geleden

  Wat een artiest is Tristen, geweldig ontwerp, zeer vakkundig en een perfectionist.
  Super zorgzaam en top kwaliteit.
  Ik kom hier zeker terug

 • Raoul van Amersfoort
  3 maanden geleden

  Grandioos mooie tattoo laten zetten. Eigen idee maar het ontwerp is gemaakt door de artiest. Ik ben dolgelukkig met het resultaat!

 • Chantal van der Werf
  8 maanden geleden

  Tat2holics, wat een fijne ervaring! Vanaf het begin was er meteen een leuk contact waarbij er echt mee is gedacht over de mogelijkheden. Percy wist meteen de juiste tattoo artist te matchen met wat ik zelf graag wilde en het resultaat is echt beter dan dat ik ooit had durven dromen! Percy is een man met passie voor zijn werk en dat zie je terug in de shop. Hij zorgt, van begin tot het einde, voor een zeer goede ervaring. We waren echt enorm onder de indruk. Ik kom dus zeker met alle liefde terug. Percy, bedankt voor de leuke gesprekken en het was ons een waar genoegen om je te ontmoeten!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Lekstraat 227, 2515 XE Den Haag, Nederland

Locatie
 • Lekstraat 227, 2515 XE Den Haag, Nederland