Maak een afspraak
 • A Waller
  een maand geleden

  Laatst mijn eerste tattoo laten zetten bij Richard. Heel creatief, neemt de tijd om het design samen te ontwerpen en stelt je echt op je gemak. Heel professioneel. Super blij met het eindresultaat 👍

 • Senna Kooijman
  7 maanden geleden

  wow! wat een super leuke plek. een erg gezellige wachtruimte en de studio is ook erg fijn. Richard nam alle tijd voor mij en is een erg vriendelijke man. Ook aan de tattoo werd alle aandacht aan besteed. 5/5 sterren want heb niks om ook maar een beetje te klagen. voor mijn volgende tattoo kom ik zeker terug!

 • Dominique van Waasdijk
  een jaar geleden

  Weinig artiesten zijn zo professioneel! Hele fijne ervaring bij Richard! Relaxed, neemt de tijd, werkt super schoon en is duidelijk een van de beste in dit vak! Los van dat de sfeer heel fijn is, merk je meteen dat de kwaliteit veel beter is dan bij de meeste shops.
  Ik ben super tevreden en dankbaar voor zijn werk! 🙂
  (foto’s zijn niet in de shop genomen maar kort erna)

 • B Vdl
  een jaar geleden

  Eerste tatoeage laten zetten bij Richard. Mooier geworden dan ik had durven dromen! Onwijs aardig en werkt hygiënisch. Erg blij mee en een aanrader om een afspraak te maken!

 • Chantal Steemers
  een jaar geleden

  In een keurige, relaxte sfeer door Richard mijn nieuwe tatoeage laten zetten. Voor mij was het van belang dat er twee voor mij persoonlijke elementen in zaten. Richard was bijzonder meedenkend en wist met zijn creatieve brein en vakkundigheid precies te creëren wat ik voor ogen had. Ik voelde me hierdoor enorm op mijn gemak. Red Hot Tattoos is zeker een aanrader als je een unieke tattoo wil.

 • Marjori Damen
  een jaar geleden

  Mijn eerste tattoo door Richard laten zetten, wat een goede beslissing. De sfeer was heel prettig. Richard stelt je goed op je gemak. Hij luistert goed naar wat je wilt en denkt mee. Duidelijk hart voor zijn vak en zijn eigen zaak.

 • Bernadette Bruijn
  3 jaar geleden

  Gisteren samen met mijn dochter onze tatoeage laten zetten door Pernille. Wat een fijne ongedwongen sfeer. Ze nam eerst ruim de tijd om eerst de tattoo van mijn dochter samen met haar te ontwerpen en daarna die van mij. Ze luistert goed maar geeft toch haar adviezen. Waar ik toch goed naar geluisterd heb.
  De zaak is mooi, schoon en netjes. Ik voelde me erg op mijn gemak en mijn dochter ook. Ze gebruiken diervriendelijke en Vegan tattoo inkt wat ik erg fijn vind. Ik kom aan het einde van het jaar weer terug.
  Kortom echt een aanrader!!!! En onwijs blij met het resultaat. 😀
  Pernille en Richard bedankt 👌🏻

 • Sabine Bronsveld
  6 jaar geleden

  Heel blij met deze ervaring! Heel huiselijke plek. Ik was best zenuwachtig maar dat bleek volledig niet nodig. En heel hygiënisch behandeld. Super blij mee. Dank Richard👍🏻

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Boegstraat 17, 2586 ET Den Haag, Nederland

Locatie
 • Boegstraat 17, 2586 ET Den Haag, Nederland