Maak een afspraak
 • Jaycee Productions
  een maand geleden

  In september vorig jaar bij Mad Science Tattoo-shop een tattoo laten zetten op mijn linkerarm. Van te voren met de artist besproken in grote lijnen hoe ik het wilde hebben, wat betreft het artwork zelf vertrouwde ik op zijn expertise en jarenlange ervaring. Hij tekende uit vrije hand en het resultaat was verbluffend mooi, mijn tattoo heeft een bepaalde dynamiek en het is erg vakkundig, netjes en strak gezet, dat is waar ik het eerst altijd naar kijk als ik een Tattoo-artist uitzoek (op social media of portfolio) voor een tatoeage.
  Met regelmaat krijg ik complimenten van onbekenden die mij er over aanspreken,… Ik ben er zelf ook reuze blij mee! De shop ziet er buitengewoon creatief, leuk en gezellig uit. Niet onbelangrijk is dat er met de voorbereiding en tijdens het proces kundig en hygiënische wordt gewerkt. Voelde mij welkom en er werd die middag voor iedereen die daar op dat moment waren lunch gezorgd, dat is toch fantastisch! Mocht je er over nadenken om er één te willen laten zetten, is het zeker een bezoekje waard, dus ik geef vijf sterren.

 • Jasper Hoeven
  11 maanden geleden

  Mijn eerste tattoo hier gezet, super blij mee. Zeker een aanrader!
  Erg vriendelijk ontvangen. Makkelijk om een afspraak in te plannen.
  Kwalitatief gezien erg goed!

 • Chamilda Florense
  een jaar geleden

  Albert is a very skilled and kind tattoo artist, he makes you feel very comfortable, I love my new tattoo!

  The shop staff is also really friendly, overall a great studio with a really nice vibe!

 • Joyce Staas
  11 maanden geleden

  Vanmiddag hier geweest en gelijk een super mooie tattoo laten zetten. Bedankt ben er super blij mee! Medewerkers waren erg vriendelijk en de shop ziet er te gek uit. Zeker een aanrader!

 • Mehdi Manaï
  2 jaar geleden

  This place was incredible! They really went out of there way to accommodate me. My work schedule makes it impossible for me to plan ahead and they were willing to work around their schedule to help me out. Mad science tattoo is an awesome place to be. It’s obvious hygiene is very important to them and they take this very serious, which mad the healing process a piece of cake. The entire staff treated me like family from the start. True professional artists who clearly love what they do. Leslie thank you so much for your time and my beautiful tattoo.

 • Anouk van Kins
  een jaar geleden

  Wat een fijne plek! Samen met een vriendin zonder afspraak binnengelopen met beide het idee voor een kleinere tattoo. Er werd meteen gekeken of er tijd was (was er!) en wat de mogelijkheden waren per tattoo. Tattoo artist was heel deskundig en ervaren, heeft ons super geholpen en nam de tijd om het perfecte ontwerp voor ons te maken. Kregen echt het gevoel van ‘klanttevredenheid’ staat voorop. Resultaat was twee hele strakke, mooie tattoos voor een goede prijs. We wonen beide in Friesland, maar ik zou voor de volgende tattoo speciaal weer naar Mad Science rijden.

 • Lidewij Calis
  een jaar geleden

  Mijn vriend en ik komen al flink wat jaren bij deze shop. En hebben dus allebei al aardig wat tattoos hier laten zetten. Wij krijgen altijd gave reacties op die tattoos. Deze shop is dus echt een aanrader. Er wordt altijd goed met je meegedacht, zodat je een prachtige tattoo krijgt. Ze zijn klantvriendelijk. Er wordt ook gezegd wat niet werkt bij een tattoo. De sfeer in de shop is gezellig. Je kan bij deze shop terecht met afbeeldingen of je kan wat laten ontwerpen (free hand). Inloop kan bijna altijd. En je kan hier ook terecht voor laseren en piercen. Dus *thumbs up*

 • Maud van der Valk
  een jaar geleden

  Van je zal hier 20 jaar later nog op terugkijken en lachen (quote tattoo artist) naar binnen 1 week een vervaagde tatoeage.
  Deze shop komt z’n beloftes niet na, gaven aan een touch up te geven bij betalen maar toen wij aankwamen kregen wij na 1,5 uur wachten te horen dat ze geen touch up doen voor tatoeages op tenen.
  Zonde van je geld want ze sturen je gwn weg zonder moeite te doen en geven vervolgens aan dat nooit te hebben gezegd.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Lutherse Burgwal 3, 2512 CB Den Haag, Nederland

Locatie
 • Lutherse Burgwal 3, 2512 CB Den Haag, Nederland