Maak een afspraak
 • Jasper Hoeven
  2 weken geleden

  Mijn eerste tattoo hier gezet, super blij mee. Zeker een aanrader!
  Erg vriendelijk ontvangen. Makkelijk om een afspraak in te plannen.
  Kwalitatief gezien erg goed!

 • Lidewij Calis
  6 maanden geleden

  Mijn vriend en ik komen al flink wat jaren bij deze shop. En hebben dus allebei al aardig wat tattoos hier laten zetten. Wij krijgen altijd gave reacties op die tattoos. Deze shop is dus echt een aanrader. Er wordt altijd goed met je meegedacht, zodat je een prachtige tattoo krijgt. Ze zijn klantvriendelijk. Er wordt ook gezegd wat niet werkt bij een tattoo. De sfeer in de shop is gezellig. Je kan bij deze shop terecht met afbeeldingen of je kan wat laten ontwerpen (free hand). Inloop kan bijna altijd. En je kan hier ook terecht voor laseren en piercen. Dus *thumbs up*

 • Anouk van Kins
  9 maanden geleden

  Wat een fijne plek! Samen met een vriendin zonder afspraak binnengelopen met beide het idee voor een kleinere tattoo. Er werd meteen gekeken of er tijd was (was er!) en wat de mogelijkheden waren per tattoo. Tattoo artist was heel deskundig en ervaren, heeft ons super geholpen en nam de tijd om het perfecte ontwerp voor ons te maken. Kregen echt het gevoel van ‘klanttevredenheid’ staat voorop. Resultaat was twee hele strakke, mooie tattoos voor een goede prijs. We wonen beide in Friesland, maar ik zou voor de volgende tattoo speciaal weer naar Mad Science rijden.

 • David Smit
  4 weken geleden

  De artist in kwestie liet duidelijk en op een onbeschofte manier weten wat zij van mijn idee voor een tatoeage vond. Zonder enige gene maakte trapte zij mijn enthousiasme volledig de grond in, omdat zij het zelf niet mooi vond. Absoluut geen gevoel voor klantbediening, dat is duidelijk. Ik zal hier nooit meer komen en raad deze zaak ook echt niet aan. Ik ben nog nooit zo onbeschoft door een winkel behandeld.

 • Maud van der Valk
  10 maanden geleden

  Van je zal hier 20 jaar later nog op terugkijken en lachen (quote tattoo artist) naar binnen 1 week een vervaagde tatoeage.
  Deze shop komt z’n beloftes niet na, gaven aan een touch up te geven bij betalen maar toen wij aankwamen kregen wij na 1,5 uur wachten te horen dat ze geen touch up doen voor tatoeages op tenen.
  Zonde van je geld want ze sturen je gwn weg zonder moeite te doen en geven vervolgens aan dat nooit te hebben gezegd.

 • Polun Lee
  10 maanden geleden

  Gisteren langs geweest om te informeren, en had geluk dat ik de volgende dag al terecht kon.
  Het ging om een vrij simpele, maar persoonlijke tekst. Er werd goed meegedacht wat betreft plaatsing, lettertype, aanpassingen etc, en ook werd duidelijk uitgelegd hoe ik zorg voor een goede genezing.
  Verder een heel chille sfeer. Ondanks dat ik de laatste van de dag was en het eigenlijk al sluitingstijd was, was er geen enkele sprake van haastwerk. Helemaal blij mee, dus tot volgende week! 😛

 • Meike Piekaar
  een jaar geleden

  Ik reis voor elke tattoo af naar Mad Science in Den Haag (~1uur rijden). Waanzinnig goede artiesten met een zeer breed spectrum aan stijlen. Fijne schone en altijd super gezellige shop, met nog leukere mensen. Zowel de tattoo’s als de sfeer en de mensen maken het elke keer weer een feest om langs te gaan! Echt een aanrader!

 • Miranda KP
  10 maanden geleden

  Ik ging voor advies en een tatoo. Werd vriendelijk en kundig te woord gestaan en doorgestuurd naar collega artist. Mijn man dáárin tegen kon gelijk gaan zitten. Bedankt Leslie…. en Kirsten…

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Lutherse Burgwal 3, 2512 CB Den Haag, Nederland

Locatie
 • Lutherse Burgwal 3, 2512 CB Den Haag, Nederland