Maak een afspraak
 • Danique-Ashley Reuver
  2 maanden geleden

  Er wordt goed geluisterd naar wat je wilt. Erg spannend, omdat je niet exact weet hoe het er uit komt te zien. Het eind resultaat is precies hoe ik het in gedachte had en wat Amanda heeft kunnen vertalen.

 • Dominique H
  7 maanden geleden

  Inmiddels heb ik al drie tattoos bij Amanda laten zetten. Naast dat ik haar eigen stijl echt fantastisch vind, heb ik ervaren dat ze met een algemeen idee die je hebt voor tattoo. Zij hier de tijd voor neemt om er samen met je aan te zitten voorafgaand aan de afspraak om tot een ontwerp te komen wat helemaal naar jouw zin is. Haar studio is een rustige ruimte aan huis, met een heerlijk landelijk uitzicht op dieren! Voor mij als stadsmeisje een ware verademing. Doordat je de enige klant op de dag bent, heb je tevens het gevoel dat de hele dag om jou draait en de klant centraal staat. Ze werkt hygiƫnisch, maakt gebruik van hele goede skin care producten voor/tijdens/na het tattooeren waar je ook een complete uitleg bij krijgt hoe dit zelf toe te passen zodra je thuis bent. Haar gebruik van kleur in de tattoos is echt fantastisch, de kleine details. Ze maakt als het ware een kunstwerk op je huid. Tevens geeft ze eerlijke adviezen als je een plek kiest waarbij mogelijk de huid eerder lelijk zou worden, om dit toch op een andere plek te doen. Dit waardeer ik heel erg, want een tattoo is nu eenmaal voor het leven! Ik ben trots op de drie kunstwerken van Amanda die ik bij mij mag dragen, die allen een belangrijke betekenis voor mij hebben! Daarnaast zijn Amanda & Annika hartstikke gezellig tijdens het tattooeren, dus dat is fijn voor de afleiding!

 • Merel Van De Beek
  8 maanden geleden

  Heb afgelopen week mijn eerste tattoo laten zetten. Ik ben gaan zoeken en kwam bij deze artiest, Amanda, uit. Ik zag haar ontwerpen en vond die meteen helemaal te gek. Door omstandigheden (Corona) duurde het wat langer voor ik mocht/kon komen. Maar wat een geweldige ervaring is dit geweest. De tijd die voor je genomen wordt, het uitzoeken van wat je graag wil en dan tot slot het eindresultaat…nou ik ben super tevreden. Als je van deze stijl houdt is het dubbel en dwars waard.

 • Tommy Snoeks
  7 maanden geleden

  Fantastische ervaring, hoogste kwaliteit tatoeage in een gezellige, ontspannen sfeer. Met als bonus het uitzicht op de tuin met allerlei dieren en de coolste schapen everšŸ˜‰

 • Anne van den Brink
  8 maanden geleden

  Prettige communicatie vooraf en tijdens de afspraak wordt er goed de tijd genomen om alles door te spreken en het ontwerp te maken. Ook heel fijn dat er aandacht aan de nazorg wordt besteed, alles duidelijk uitgelegd. Ik ben heel blij met mijn prachtige, unieke tattoo.

 • Judith Linders
  10 maanden geleden

  Vandaag mijn eerste tattoo laten zetten en heel bewust voor Amanda gekozen omdat haar stijl me erg aanspreekt. Het geeft een heel bijzonder gevoel dat je de enige klant bent die dag. Er wordt de tijd genomen om samen een mooi ontwerp te maken. Amanda werkt professioneel. Ik ben heel erg blij met het resultaat!

 • mark michiels
  10 maanden geleden

  Spannend, mijn eerste tattoo. Vandaag was het dan zover. Het resultaat is prachtig. Ik ben erg tevreden met het mooie resultaat. Een sieraad voor het leven. Dankjewel voor de leuke gezellig ochtend.

  Groetjes Astrid

 • Anouk Geenen
  een jaar geleden

  in oktober mijn tatoeage laten zetten. Vanaf het eerste mailcontact voelde het al goed. Ze denkt goed met je mee. Tijdens het zetten was het erg gezellig, de pijn viel me alles mee. Ook het contact na het zetten was goed. Vragen werden snel beantwoord. Al met al een fijne ervaring en een hele mooie tatoeage

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Leurke 4, 5427 EE Boekel, Nederland

Locatie

Leurke 4, 5427 EE Boekel, Nederland