Maak een afspraak
 • Jop Vromans
  2 maanden geleden

  Vandaag een prachtige kleurrijke Tattoo laten zetten door Amanda. Eerst een warm welkom waarbij de tijd werd genomen om het ontwerp definitief te maken en vervolgens een professionele maar toch gezellige sessie om de Tattoo te zetten. Echt superblij met het eindresultaat! Dikke aanrader en het wachten meer dan waard.

 • Karins Creations and more
  2 weken geleden

  Extreem hoge prijzen (poot uitdraaien!) Extreem slechte service bij niet na komen van door HAAR gemaakte beloftes. Groot ego. De voorwaarden die ze stelt zijn ook belachelijk en velen hebben NIETS met tattoos te maken. Ook houd ZIJ het RECHT foto’s te maken en te publiceren of te gebruiken ter promotie..
  Vermijden deze shop!!

 • Lien Robben
  een week geleden

  Heel leuke, vriendelijke en professionele mensen! Gezellig! Geeft veel uitleg zowel over de voorbereiding, nazorg,…. werkt hygiĆ«nisch! je krijgt voor de nazorg producten mee. Kortom een heel goede ervaring en ik ben zeer tevreden over het resultaat šŸ˜€

 • Dominique H
  een jaar geleden

  Inmiddels heb ik al drie tattoos bij Amanda laten zetten. Naast dat ik haar eigen stijl echt fantastisch vind, heb ik ervaren dat ze met een algemeen idee die je hebt voor tattoo. Zij hier de tijd voor neemt om er samen met je aan te zitten voorafgaand aan de afspraak om tot een ontwerp te komen wat helemaal naar jouw zin is. Haar studio is een rustige ruimte aan huis, met een heerlijk landelijk uitzicht op dieren! Voor mij als stadsmeisje een ware verademing. Doordat je de enige klant op de dag bent, heb je tevens het gevoel dat de hele dag om jou draait en de klant centraal staat. Ze werkt hygiƫnisch, maakt gebruik van hele goede skin care producten voor/tijdens/na het tattooeren waar je ook een complete uitleg bij krijgt hoe dit zelf toe te passen zodra je thuis bent. Haar gebruik van kleur in de tattoos is echt fantastisch, de kleine details. Ze maakt als het ware een kunstwerk op je huid. Tevens geeft ze eerlijke adviezen als je een plek kiest waarbij mogelijk de huid eerder lelijk zou worden, om dit toch op een andere plek te doen. Dit waardeer ik heel erg, want een tattoo is nu eenmaal voor het leven! Ik ben trots op de drie kunstwerken van Amanda die ik bij mij mag dragen, die allen een belangrijke betekenis voor mij hebben! Daarnaast zijn Amanda & Annika hartstikke gezellig tijdens het tattooeren, dus dat is fijn voor de afleiding!

 • Merel Van De Beek
  een jaar geleden

  Heb afgelopen week mijn eerste tattoo laten zetten. Ik ben gaan zoeken en kwam bij deze artiest, Amanda, uit. Ik zag haar ontwerpen en vond die meteen helemaal te gek. Door omstandigheden (Corona) duurde het wat langer voor ik mocht/kon komen. Maar wat een geweldige ervaring is dit geweest. De tijd die voor je genomen wordt, het uitzoeken van wat je graag wil en dan tot slot het eindresultaat…nou ik ben super tevreden. Als je van deze stijl houdt is het dubbel en dwars waard.

 • Judith Linders
  een jaar geleden

  Vandaag mijn eerste tattoo laten zetten en heel bewust voor Amanda gekozen omdat haar stijl me erg aanspreekt. Het geeft een heel bijzonder gevoel dat je de enige klant bent die dag. Er wordt de tijd genomen om samen een mooi ontwerp te maken. Amanda werkt professioneel. Ik ben heel erg blij met het resultaat!

 • Hilde Hulshof
  een jaar geleden

  Heel erg blij met mijn tatoeage van Amanda! Vooraf is ze heel duidelijk in haar communicatie en krijg je al allerlei informatie. Op de dag zelf dacht Amanda met me mee en adviseerde op basis van de voorkeuren die ik zelf had opgestuurd. De tatoeage is er anders uit komen te zien dan ik vooraf in gedachten had maar dan wel in goede zin want hij is nu nog mooier dan ik vooraf had bedacht!

 • Lisa van den Brink
  een jaar geleden

  Voor de 2e keer bij Amanda. Ik vind haar echt een ware kunstenares! Als je een tattoo in watercolor / aquarel wil, dan is zij absoluut de juiste keuze. Ze neemt ruim de tijd voor je om te bespreken wat je precies wil, in welke style en kleuren. Ik heb elke keer weer alle vertrouwen in haar en haar expertise met een geweldig resultaat. Kunstwerken op je lijf šŸ˜

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Leurke 4, 5427 EE Boekel, Nederland

Locatie
 • Leurke 4, 5427 EE Boekel, Nederland