Maak een afspraak
 • Liza Bors
  6 maanden geleden

  Amanda heeft een super super mooie tattoo bij mij gezet. Ik vond het fijn dat ze de tijd nam en dat ik ook alle tijd kreeg om te beslissen waar en hoe ik de tattoo wilde. Heel blij mee ! Dank je wel Amanda.

 • Sandra Wisman
  een maand geleden

  Amanda is fantastisch, ze weet een idee wat in je hoofd zit perfect te vertalen naar een ontwerp. Super blij met mijn tattoo en zou haar zeker aanraden!

 • Ellen Radema
  een maand geleden

  Prachtige tatoeage, fijne service. Ik ben er heel blij mee, Amanda bedankt!

 • Dominique H
  een jaar geleden

  Inmiddels heb ik al drie tattoos bij Amanda laten zetten. Naast dat ik haar eigen stijl echt fantastisch vind, heb ik ervaren dat ze met een algemeen idee die je hebt voor tattoo. Zij hier de tijd voor neemt om er samen met je aan te zitten voorafgaand aan de afspraak om tot een ontwerp te komen wat helemaal naar jouw zin is. Haar studio is een rustige ruimte aan huis, met een heerlijk landelijk uitzicht op dieren! Voor mij als stadsmeisje een ware verademing. Doordat je de enige klant op de dag bent, heb je tevens het gevoel dat de hele dag om jou draait en de klant centraal staat. Ze werkt hygiënisch, maakt gebruik van hele goede skin care producten voor/tijdens/na het tattooeren waar je ook een complete uitleg bij krijgt hoe dit zelf toe te passen zodra je thuis bent. Haar gebruik van kleur in de tattoos is echt fantastisch, de kleine details. Ze maakt als het ware een kunstwerk op je huid. Tevens geeft ze eerlijke adviezen als je een plek kiest waarbij mogelijk de huid eerder lelijk zou worden, om dit toch op een andere plek te doen. Dit waardeer ik heel erg, want een tattoo is nu eenmaal voor het leven! Ik ben trots op de drie kunstwerken van Amanda die ik bij mij mag dragen, die allen een belangrijke betekenis voor mij hebben! Daarnaast zijn Amanda & Annika hartstikke gezellig tijdens het tattooeren, dus dat is fijn voor de afleiding!

 • Jiska Duurkoop
  9 maanden geleden

  Weinig professionaliteit en bekwaamheid ervaren, die op basis van hoge prijs en watercolorportfolio wel verwacht mogen worden.
  Maandenlang contact gehad over ontwerp, kleurstelling, details et cetera.
  Tatoeage is binnen een paar dagen na het zetten al vervaagd, korrelig en vlekkerig. Dit heb ik meteen en uiterst redelijk aangegeven. Nu een halfjaar verder en opnieuw veel mails later, noemt artieste dit ‘bijwerken van wat nodig is tegen meerprijs’ en verbaast zij zich over ontevredenheid mijnerzijds. Zij lijkt hier geen professionele verantwoordelijkheid voor te willen nemen.
  Veel pretenties, matige kwaliteit tatoeage en slechte ‘klantenservice.’ Persoonlijk beveel ik deze salon niet aan.

 • Jop Vromans
  een jaar geleden

  Vandaag een prachtige kleurrijke Tattoo laten zetten door Amanda. Eerst een warm welkom waarbij de tijd werd genomen om het ontwerp definitief te maken en vervolgens een professionele maar toch gezellige sessie om de Tattoo te zetten. Echt superblij met het eindresultaat! Dikke aanrader en het wachten meer dan waard.

 • Judith Linders
  2 jaar geleden

  Vandaag mijn eerste tattoo laten zetten en heel bewust voor Amanda gekozen omdat haar stijl me erg aanspreekt. Het geeft een heel bijzonder gevoel dat je de enige klant bent die dag. Er wordt de tijd genomen om samen een mooi ontwerp te maken. Amanda werkt professioneel. Ik ben heel erg blij met het resultaat!

 • Samantha Jongkind
  9 maanden geleden

  Deze vrouw gaat schandalig met dr klanten om. Ik heb gevraagd om een tekst en een verfbom er omheen, de tekst moest niet weg vallen onder de kleuren. Nou dát is gelukt. Ik heb een tekst en een paarse vlek die er uit ziet als een blauwe plek die nog weg moet trekken. Maar geen zorgen, ze belooft garantie maar daar valt dit dan net niet onder en durft zonder aarzeling gewoon nogmaals 1200 euro voor bijwerking te vragen!! Als je haar hier dan op aanspreekt dan gaat ze niet in discussie met je.

  Ik weet dat deze zaak goede zaken doet met Google en je vooral haar vindt als je zoekt op watercolor maar zoek alsjeblieft verder naar een andere zaak.

  Belachelijke prijzen voor een gemiddelde tot onder gemiddelde tattoo… jammer dat ik “de eerste” teleurgestelde klant ben.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Boekel, Nederland

Locatie