Maak een afspraak
 • Eefje
  11 maanden geleden

  Lizzy heeft heel mooi op ontwerp omgezet wat ik wilde en wat bij me past. Vanochtend is mijn tattoo gezet. Met een kopje thee erbij, een lekker muziekje op de achtergrond,en een gezellige,rustige,relaxte sfeer was het een hele fijne ochtend met een héel mooi resultaat. Dankjewel Lizzy!!

 • Anneke Roelofs
  11 maanden geleden

  Geweldig goede ervaring! Als je een rustige relaxen plek zoekt om getatoeëerd te worden moet je hier zijn. Lizzy heeft een mooi en rustige karakter die haar werk prachtig uitvoerd. En ze levert geen gewone tatoeages af, maar kunstwerken!

 • Nick van Ganzewinkel
  een jaar geleden

  Lizzy straalt rust uit, neemt de tijd voor je en straalt een hele prettige energie uit. Ze luistert goed naar je wensen en kan dit perfect vertalen in een prachtig passend ontwerp. Tijdens het zetten van de tattoo zorgt ze dat je op je gemak bent en ze gaat erg professioneel te werk. Dit is niet mijn eerste tattoo maar wel de eerste van Lizzy maar als er nog een bijkomt, gaat Lizzy hem weer zetten. Heel erg bedankt voor de prettige ervaring, fijne omgang en de goede gesprekken. Ik ben erg blij met het resultaat en de weg er naartoe had niet fijner kunnen verlopen. Tot snel.

 • Claire Bergen Privé
  een jaar geleden

  Lizzy een lieve mooie creatieve tattoo/kunstenares.
  Meerdere tatoeages laten zetten. Fine line. En wat ben ik tevreden over de resultaten. Helemaal mijn nieuwe mooie fine line nature tatoeage. Dankbaar fijn samen “werken/bespreken”. Een aanrader! Dankjewel 💛🌿💫

 • Theo Goorman
  4 jaar geleden

  Vandaag mijn 17 jaar oude tattoo op laten frissen door Lizzy, echt vakwerk.
  Ze heeft mijn oude tattoo fantastisch mooi gerestyled.
  Superblij mee, Denk je na om een tattoo te nemen? Dan is Lizzy zeer zeker een aanrader.

 • An Vlem
  3 jaar geleden

  Er hangt een fijne sfeer in de studio van Lizzy, ze stelt je goed op je gemak. Lizzy neemt ruim de tijd voor een intake, maakt speciaal voor jou een ontwerp en weet jouw verhaal om te zetten naar een waar kunstwerkje op je lichaam!

  Bij mij heeft ze een cover-up gedaan van 3 tatoeages en ik ben er super blij mee!!

  Aanrader!

 • Lonneke Schrijver
  4 jaar geleden

  Vandaag een cover up tatoeage laten zetten, mijn vervaagde vlinder die ik 10 jaar geleden liet zetten is nu weer een prachtige levendige vlinder geworden, zo blij mee! En in februari heb ik op mijn ribben de namen van mijn zoontjes door Lizzy laten tatoeëren, ook super blij mee! Lizzy denkt heel goed mee, is rustig en ze geeft je een “vertrouwd” gevoel! Ik raad haar iedereen aan!

 • Miranda vd Heijden
  2 jaar geleden

  Een maand geleden heb ik mijn eerste tatoeage laten zetten door Lizzy.
  Ik ben heel blij met het ontwerp wat ze heeft gemaakt.
  En de tatoeage is uiteindelijk ook super mooi geworden met voor mij een hele waardevolle betekenis💫
  Bedankt Lizzy

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

van de Poelstraat 8, Bakel, Nederland

Locatie
 • van de Poelstraat 8, Bakel, Nederland