Maak een afspraak
 • Bas VH
  3 weken geleden

  Tijdje terug neuspiercing hier laten zetten. Het laten zetten was prima. Na paar dagen ging m’n neus opzwellen en liep ik binnen om het even na te laten kijken. Toen werd geadviseerd om een groter staafje te nemen. Vervolgens werd gezegd dat ze maar 1 maat staafje hebben voor de piercing, dus dat ik een andere piercing moest kopen. Het staat nergens duidelijk dat ze maar één maat staafje hebben voor de standaardpiercing. Zou wel zo vriendelijk zijn als dit wordt medegedeeld want nu heeft een neuspiercing nemen bijna 100 euro gekost.

 • indra h
  een week geleden

  Slechte ervaring, en onhygiënisch. Andere collega kwam binnen en ze praten niet tegen mij. Ze praten over dat het bij hun al meerdere keren misging tijdens Piercen, collega kwam zonder handschoenen binnen. Terwijl ik op de tafel lag. Na het zetten geen uitleg over onderhoud gekregen.

 • Lonneke Kuitert
  een maand geleden

  Ik ben langs geweest voor een neuspiercing. Die is prachtig gezet etc, daar is niks mis mee! Mij is toen verteld dat het normale sieraad wat ze in je neus stoppen, eigenlijk afgeraden wordt vanwege het draai systeem en dat ik het best een sieraad van hun merken kon pakken. De goedkoopste daarvan was €65 en dat geld heb ik niet dus toen heb ik gekozen voor het normale sieraad. Dit sieraad was zo miniscuul dat het steentje etc in m’n neus is gezakt. Hiervoor ben ik terug gekomen, tot twee keer toe, en eigenlijk werd mij verteld dat ik dan maar geld moest investeren erin. Ik snap dat dit beter is etc. maar ik heb dat geld niet en ik ben erg teleurgesteld dat je dus met risico een sieraad in je neus krijgt.

  De informatie en alles die ik heb gekregen was goed maar ik ben gewoon vrij teleurgesteld dat ik niet voor de normale prijs een goede neuspiercing kan hebben.

 • Davina Levering
  4 maanden geleden

  Zeer klant ontvriendelijk. Vandaag langs geweest van te voren gebeld of ik eventueel langs kon komen werd al gezegd dat ze geen afspraak maakte dat was oke. Eenmaal aangekomen. Zei ik dat ik gebeld had en de met de tattoo op zijn kin vond ik zeer klant ontvriendelijk hoe die op mij reageerde ja niet bij mij. En keek mij ook niet aan de Engelse dame wist ook niet hoe of wat en moesten ze gaan vragen wie er van wist en dat meisje was ook heel klant ontvriendelijk hoe ze me vroeg om een voorbeeld op een toon die mij niet aan stond. Ik ben uit de winkel gelopen was er klaar mee dus lieve mensen ga naar een andere voor een betere service. Ze keek ook niet eens mee hoe of wat dacht niet mee niks

 • Julia Janssen
  4 maanden geleden

  Laatst naartoe gegaan om een neuspiercing te vervangen voor een ringetje. Iedereen was wel aardig, maar de vrouw die hem in eerste plaats ging vervangen lukt het niet om het ringetje dicht te klinken. Dit lukte niet omdat ze te lange nagels ervoor had (wat ik een beetje gek vind, want het is toch je werk?); na best wel lang eraan zitten trekken moest er dus toch iemand anders komen. Was niet echt een fijne ervaring.

 • Karin Linders
  4 maanden geleden

  Na meerdere piercings laten zetten bij ze nu mijn eerste tatoeage daar laten zetten.
  Overleg gehad over het ontwerp. Daarna een afspraak gehad over het ontwerp.

  Later de tatoeage laten zetten. Er werd schoon gewerkt. En ik ben erg blij met het resultaat.

 • Julian Floors
  11 maanden geleden

  Vandaag een tattoo laten zetten bij Lee. Hele goede service de tattoo artist dacht goed met mij mee en was creatief over mijn tattoo! Ik ben er super blij mee, hij heeft hem super goed gezet!

 • Idaah
  3 weken geleden

  Gebruik gemaakt van langskomen zonder afspraak. Vriendelijke mensen. Werd snel geholpen. Werd hygiënisch gewerkt. Blij met resultaat! Bedankt!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Tweede Walstraat 43, 6511 LP Nijmegen, Nederland

Locatie
 • Tweede Walstraat 43, 6511 LP Nijmegen, Nederland