Maak een afspraak
 • naomi van wolfswinkel
  3 maanden geleden

  Personeel gedroeg zich erg vervelend en onprofessioneel. De tattoo is netjes gezet maar voelde me er totaal niet op mijn gemak en vond de mensen die er werken zo onvriendelijk. Bovendien kostte de tattoo ook zeker het dubbele van andere vergelijkbare tattoos die ik bij andere shops heb laten zetten.

 • Corina Weijers
  5 maanden geleden

  Harry heeft bij mij de tattoo ,s gezet
  Dat heeft hij super strak gezet , ik ben er heel blij mee.

 • jordy maree
  een maand geleden

  Goeie nette zaak wij hebben een groot tatoeage project toevertrouwd aan jayvee erg rustige jongen die heel netjes te werk gaat al met al een goede shop genoeg talent in diverse stijlen personeel is betrokken en je merkt dat het team heel hecht is met elkaar en je kunt er redelijk snel terecht

 • Meriam Betres
  4 maanden geleden

  tattoo gezet, zoals afgesproken na een aantal weken een afspraak gemaakt om het bij te werken. op de zelfde dag word ik gebeld dat de meneer die me zou tatoeëren corona heeft maar op zijn insta is de dag erna te zien dat hij gewoon aanwezig is voor een nieuwe afspraak zou hij met mij contact opnemen voor een nieuwe afspraak. helaas zijn ze niet gespecialiseerd in fine line en is na 6 weken de tatoeage dik geworden en uitlekt. Nooit meer

 • Birgit van den Wittenboer - van Meurs
  2 weken geleden

  Personeel heel vriendelijk, maar agenda beheer heel slordig.
  Maar dat maakte de prachtige tattoo later meer dan goed 🥰

 • Lisa van Dam
  9 maanden geleden

  Ik heb hier mijn neuspiercing laten zetten en ben echt heel tevreden! Echt super chille shop, aardig personeel. heel fijn dat het niet op afspraak is want ik kon gewoon naar binnen lopen en nog geen 10 minuten later stond ik weer buiten. Wel vervelend dat er nergens goed een prijslijst staat aangegeven, ook op de site niet. Misschien wel goed om ergens de piercingprijzen neer te zetten. Maar verder super tevredenen blij met de service. Raad ze echt aan!

 • Lois Tjallinks
  7 maanden geleden

  Smiley piercing laten zetten. Deze was echter erg scheef gezet en ze had een te klein ringetje gebruikt vervolgens geef ik aan bij de eigenaar dat hij wel erg scheef zit en of ze er iets aan kunnen doen. Geven hun fouten niet toe en zeggen vervolgens dat dit aan mijn anatomie ligt en niet aan hun piercer. Ik heb de piercing eruit laten halen en niet betaald. 2 weken later naar een andere piercingshop gegaan en die hebben alles netjes afgemeten en hem wel recht kunnen gezet.

 • Kiki Zondag
  een jaar geleden

  Ik kwam hier twee keer voor piercings en alle twee de keer was de service snel, vriendelijk en voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Ben niet zo’n held met naalden en daar was alle begrip, ruimte en tijd voor. Verder is de salon heel sfeervol, veilig, schoon en is er een zeer uitgebreid aanbod van piercings voor alle prijscategorie. Ik kom zeker terug!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Tweede Walstraat 43, 6511 LP Nijmegen, Nederland

Locatie
 • Tweede Walstraat 43, 6511 LP Nijmegen, Nederland