Maak een afspraak
 • Lois Tjallinks
  een maand geleden

  Smiley piercing laten zetten. Deze was echter erg scheef gezet en ze had een te klein ringetje gebruikt vervolgens geef ik aan bij de eigenaar dat hij wel erg scheef zit en of ze er iets aan kunnen doen. Geven hun fouten niet toe en zeggen vervolgens dat dit aan mijn anatomie ligt en niet aan hun piercer. Ik heb de piercing eruit laten halen en niet betaald. 2 weken later naar een andere piercingshop gegaan en die hebben alles netjes afgemeten en hem wel recht kunnen gezet.

 • Lisa van Dam
  2 maanden geleden

  Ik heb hier mijn neuspiercing laten zetten en ben echt heel tevreden! Echt super chille shop, aardig personeel. heel fijn dat het niet op afspraak is want ik kon gewoon naar binnen lopen en nog geen 10 minuten later stond ik weer buiten. Wel vervelend dat er nergens goed een prijslijst staat aangegeven, ook op de site niet. Misschien wel goed om ergens de piercingprijzen neer te zetten. Maar verder super tevredenen blij met de service. Raad ze echt aan!

 • Emma Turley
  2 maanden geleden

  3e piercing laten zetten en love aan deze piercing shop. Alle piercers tot nu hebben het geweldig gedaan en ze zien er top uit!

 • Tessa Jacobs
  4 maanden geleden

  Vandaag geweest voor een afspraak maken, meisje achter de balie zei ‘ word €80,- ‘ vervolgens kwam er een man aan lopen die zei ‘ €120,- en contant betalen ‘ dit ging om een mini roosje van 5 cm alleen fine line.
  Onprofessioneel, niet vriendelijk & zeer slecht Nederlands taalgebruik. Ik raad dit niemand aan !!

 • Marina Christ
  een maand geleden

  Thx Djanay! Was weer top😁

 • Lieke
  7 maanden geleden

  Vorige week mijn 5e piercing laten zetten, maar dit keer voor het eerst bij Rising BastArts laten doen.

  Super fijne, mooie en cleane shop. Heel vriendelijk personeel, ze nemen echt de tijd voor je en komen erg professioneel over. Heb na de hand totaal geen last gehad van de piercing, terwijl dit bij andere piercings vaak wat langer duurde. Ondanks dat ik in Zandvoort woon en dus een stukje moet rijden, ga ik de volgende keer zeker weer naar Rising BastArts. Thanks! 🙂

 • Lidewij
  8 maanden geleden

  Mijn allereerste piercing, een helix, hier laten plaatsen. Qua hygiëne zag het er prima uit. Maar qua service kan het een stuk beter. Het voelde echt als lopende-band werk, en er werd niet veel uitleg gegeven, ook niet over nazorg. In plaats daarvan werd er een foldertje gegeven, hoewel ik het fijn had gevonden het gewoon even te bespreken. Ook na aangeven een beetje angstig (want eerste piercing) te zijn werd hier niks meer gedaan.

 • Kiki Zondag
  6 maanden geleden

  Ik kwam hier twee keer voor piercings en alle twee de keer was de service snel, vriendelijk en voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Ben niet zo’n held met naalden en daar was alle begrip, ruimte en tijd voor. Verder is de salon heel sfeervol, veilig, schoon en is er een zeer uitgebreid aanbod van piercings voor alle prijscategorie. Ik kom zeker terug!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Tweede Walstraat 43, 6511 LP Nijmegen, Nederland

Locatie

Tweede Walstraat 43, 6511 LP Nijmegen, Nederland