Maak een afspraak
 • Louk Sanders
  3 maanden geleden

  Eerste keer durfde ik niet meer maar toch weer terug gegaan met “support”. Vond het doodeng door de naalden maar de vrouw die me piercde stelde me zeer gerust. Was zo klaar en het viel reuze mee 🙂 Gelijk 2 gezet en ze zitten er na 2 weken nog perfect in en heb er haast geen last van. Ook de keuze voor sieraden is erg mooi. Zal zeker terug komen voor meer!

 • Lisa Brug
  2 maanden geleden

  Eerst in januari gekomen voor mijn navel piercing, dit door de 30€ actie. Super leuk dat ze dit doen en ben ook echt super geholpen. Nemen echt de tijd voor je, nu ben ik na die goede ervaring van de vorige keer, vorige week samen met mijn vriend onze tatoeage gaan zetten. Heel vriendelijk geholpen. Ik had best wel zenuwen aangezien het mijn eerste tatoeage was, voetbal werd aangezet.( wij zijn voetbal fans) en ze namen weer de tijd voor alles. Nog nooit zo blij geweest. Heb meerdere piercings van verschillende shops, maar deze is toch echt de beste!!!

 • BE Ampting
  2 maanden geleden

  Hele huislijke en welkome sfeer! Natuurlijk ook super hygienisch (zoals het hoort) maar de uitstraling is ongedwongen, gemoedelijk en ontspannen.
  Hier voelt iedereen zich thuis, wat je stijl ook is.
  Op de dag dat ik er was werden een aantal jonge meiden op een hele leuke manier op hun gemak gesteld voor hun eerste tattoo, en dat draagt zeker bij aan de totale ervaring die het laten zetten van een tattoo in mijn ogen ook hoort te zijn!
  Zelf heb ik een super mooie nieuwe aanwinst op mijn lichaam er bij mogen verwelkomen, gezet met veel vakmanschap, geduld en perfectie.
  Ik kan niet anders zeggen dan: vijf sterren, echt top! Ik kom zeker terug!

 • Lisanne Verweijen
  2 maanden geleden

  Gisteren een tattoo laten zetten, erg blij mee! Vriendelijke personeel, je voelt je je er meteen op je gemak! Erg kundige vakmensen die met je mee denken!! En tatoeëren kunnen ze er wel! 😍Ik kom er zeker terug! Ik raad het iedereen aan ❤️

 • Fleur van der Stelt
  een maand geleden

  Ik ben hier nu voor mijn afgelopen 5 tatoeages geweest. En alle 5 de keren heel fijn geholpen. Ze nemen de tijd en alles word voor je geregeld zoals je dat zelf wil.
  Hele mooie hygiënische plek. Echt een aanrader.

 • Laura Den Toom
  3 weken geleden

  Vandaag een mooie kleine tattoo laten zetten. Ben er super blij mee, ze namen de tijd zodat deze helemaal naar mijn wens gezet kon worden. Super aardige mensen, goede sfeer en alles netjes.

 • D A
  4 maanden geleden

  Mijn neuspiercing is hier zo erg verpest dat ik er nu 2 jaar later nog problemen door heb. Ze heeft geprobeerd een piercing erin te duwen die veel te groot was en waardoor het flink ging bloeden. Sinds dien constant irritaties en geen verbetering. Andere piercer zegt dat de schade helaas ook niet meer op te lossen is, die toen gedaan is. Niet heen gaan als je een piercing wilt die mooi geneest dus. De dame was wel vriendelijk en hulpzaam.

 • Li Uzumi
  3 maanden geleden

  Heb daar een Helix laten zetten. Eigenaar is super aardig en super duidelijk. Ook vertelde ze mij precies hoe ik het schoon moet maken. Heb er tot nu toe geen last van gekregen en het deed ook bijna geen pijn tijdens het zetten.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Didamsestraat 23A, 6901 HB Zevenaar, Nederland

Locatie
 • Didamsestraat 23A, 6901 HB Zevenaar, Nederland