Maak een afspraak
 • Angel Sloesarwij
  2 weken geleden

  Heel goed geholpen door Cas! Hele vriendelijke man die echt weet wat hij doet, de tijd neemt en naar jou luisterd.
  Heel veel informatie gekregen en ben super goed geholpen!
  Had gehoopt dat ik mijn helix opnieuw kon laten piercen maar na super duidelijke informatie toch gekozen om dit niet te doen.
  Maar na de informatie gekozen voor een prachtige zwarte opale neusvleugel piercing!
  Ik kom sowiso nog een keer langs!

 • L Temmink
  2 maanden geleden

  Vandaag op mijn verjaardag naar Cas geweest voor 2 piercings. Na veel uitleg en kijken of alles zou passen was hij meteen heel eerlijk dat de daith piercing niet in mijn oor zou passen omdat hij dan te weinig ruimte zou hebben. Erg jammer maar zijn eerlijkheid is zoveel waard. Uiteindelijk ging de septum piercing wel, mega blij mee natuurlijk en er werd uitgebreid de tijd genomen om te kijken, welke piercing, welke kleur, de plaats van de piercing en de nazorg te bespreken. Onwijs bedankt en zou je zeker aanbevelen bij anderen! Het is een uur bij mijn huis vandaan maar het meer dan waard!

 • H Boss
  2 maanden geleden

  TOP SERVICE! Mijn neuspiercing bij een andere shop in Arnhem geplaatst. Hierbij maanden lang last gehad van kraakbeenbultjes. Meerdere malen terug geweest en helaas onvoldoende kennis en foutieve adviezen gekregen. In tegenstelling tot One Spirit Collective. Deze zaak beschikt over ontzettend veel kennis van piercings. Blij dat ik gekozen heb hier langs te gaan. Ontzettend positieve ervaring.

 • Ellen De Bruin
  een week geleden

  2022:Wow, hoe relaxed, super schoon, ruim de tijd, duidelijke uitleg. Een aanrader, wil nog twee piercings dus kom zeker terug
  2023:Twee maanden later een neuspiercing. Prachtig. Wederom super service en adviezen. Cas heeft mijn helix(door iemand anders gezet met naar naderhand blijkt de verkeerde techniek en materiaal, een nieuw sieraad gezet en de boel helemaal schoongemaakt en ontsmet bij verregaande irritatie. Dus niet naar een anders gaan, gewoon Cas.
  2024: inmiddels 3 helix, 1 tragus, 1 forward helix, een neuspiercing en 6 ‘gaatjes’. Wederom alles relaxed, goed advies, alle tijd. Mijn vriendin een helix, flat en tragus, geen problemen, alleen maar goede techniek en prachtige sieraden. Mijn dochter een septum. Wij zijn fan!!!!
  Kom hier nu al 2 jaar met ‘aanhang’ en ben van 5 naar 12 piercings gegaan. Nooit problemen en als er iets is waar je je zorgen over maakt is Cas de eerste die je goed helpt. Hulde aan Cas, niet voor niets voor voorzitter van piercing studio’s van de Benelux. Een kanjer.

 • Roos Blokker
  een jaar geleden

  Swan tattooed me and 3 of my friends on the same day. She made us feel very welcome, calmly and clearly explained the process to us. Her designs for our tattoos were spot on and she expertly placed and tattooed them. The shop has a great and clean vibe. No walk-ins and a seperate room to get tattooed in make for a very safe space.
  Swans overall vibe and energy were the icing on this awesome cake. An amazing experience!

 • Maroeska ‘Maroeska’ Chateleux
  8 maanden geleden

  Vanaf begin tot eind een hele prettige ervaring.

  Heb vandaag een tepelpiercing laten zetten en vond het zelf een beetje spannend na horror verhalen of reviews van andere pierceshops. Toen ik hier terecht kwam heeft Cas van begin tot eind alles uitgelegd en waarom hij die keuze maakt of waarom iets iets adviseert. Vanaf de procedure tot aan de aftercare is alles tot in de puntjes uitgelegd en heel professioneel. Ik ben echt minimaal aangeraakt, en boven mijn verwachting netjes behandeld. Hij checkt van tevoren of je echt blij bent met de plaatsing en begint pas als je er klaar voor bent. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Daarnaast heb ik over een andere piercing nog heel goed en eerlijk advies gekregen.

  Ik zou deze shop aanraden voor wie geïnteresseerd is.

 • Mariska K.
  een jaar geleden

  Afgelopen weekend bij Cas geweest om mijn neusvleugel opnieuw te laten piercen. Deze was elders al een keer gepierced, maar die had ik door problemen eruit gehaald. Veel research gedaan en uiteindelijk was dit voor mij de dichtsbijzijnde APP piercer. Cas is een hele vriendelijke, rustige man die alles heel duidelijk en gepassioneerd uitlegt voordat hij je pierced. Werkt heel hygiënisch en met de beste kwaliteit sierraden. Hij neemt ruim de tijd voor je. Daarnaast heb ik nog wat oorpiercings laten controleren die wat problematisch waren. Advies was een sierraad wissel. Al met al een hele fijne ervaring gehad, nu hopen dat de genezingstijd net zo fijn en soepel gaat.

 • Marinda Wessels
  7 maanden geleden

  Ben hier geweest om een piercing te zetten. Vorig jaar mijn industrial, nu mijn daith. Er wordt erg veel aandacht gegeven aan de anatomie van je lichaam en dat het zo gepierced wordt zodat het bij jou past. Alles wordt met heel veel geduld gedaan. Op elk gegeven moment kun je aangeven dat het niet fijn voelt wat voor mensen met een beetje gezonde spanning juist meer vertrouwen kan geven. Heb ik niet nodig gehad omdat ik het al ken. Maar vind over het algemeen het gehele proces hier gewoon erg fijn. Ook de sieraden die bestelt kunnen worden zijn erg divers. Voor ieder wat wils.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Steenstraat 128, 6828 CR Arnhem, Nederland

Locatie
 • Steenstraat 128, 6828 CR Arnhem, Nederland