Maak een afspraak
 • Marlous de Jonge
  3 maanden geleden

  Gisteren heb ik mijn allereerste tattoo laten zetten door Swan. Wat een fijne ervaring was het ❤️ Van het ontwerp tot het zetten zelf, het hele proces verliep top. Swan is super professioneel. Ze stelde me op mijn gemak, legde goed uit wat ik kon verwachten/wat er ging gebeuren en beantwoordde al mijn vragen goed en geduldig.

  Ik ben ontzettend blij met het resultaat: dunne, sierlijke lijnen, prachtig dotwork, mijn tattoo is nog mooier geworden dan ik had durven dromen. Ik kan echt iedereen aanraden om naar deze shop gaan. Ik kom er zeker terug voor mijn volgende tattoo!

 • Mariska K.
  een maand geleden

  Afgelopen weekend bij Cas geweest om mijn neusvleugel opnieuw te laten piercen. Deze was elders al een keer gepierced, maar die had ik door problemen eruit gehaald. Veel research gedaan en uiteindelijk was dit voor mij de dichtsbijzijnde APP piercer. Cas is een hele vriendelijke, rustige man die alles heel duidelijk en gepassioneerd uitlegt voordat hij je pierced. Werkt heel hygiënisch en met de beste kwaliteit sierraden. Hij neemt ruim de tijd voor je. Daarnaast heb ik nog wat oorpiercings laten controleren die wat problematisch waren. Advies was een sierraad wissel. Al met al een hele fijne ervaring gehad, nu hopen dat de genezingstijd net zo fijn en soepel gaat.

 • Fleur van der Heijden
  5 maanden geleden

  Gisteren bij een andere shop een septum laten piercen. Ik vermoedde dat deze verkeerd zat en ben bij one spirit collective langsgegaan om het te laten checken. Ik kreeg enorm goed advies en de piercing is meteen kosteloos verwijderd. Erg fijn dat ik hier wèl goede service kreeg, en dat terwijl de piercing hier niet eens geplaatst was.
  De volgende keer ga ik sowieso gelijk naar deze shop! 🙂

 • Ellen De Bruin
  3 maanden geleden

  Wow, hoe relaxed, super schoon, ruim de tijd, duidelijke uitleg. Een aanrader, wil nog twee piercings dus kom zeker terug
  Twee maanden later een neuspiercing. Prachtig. Wederom super service en adviezen. Cas heeft mijn helix(door iemand anders gezet met naar naderhand blijkt de verkeerde techniek en materiaal, een nieuw sieraad gezet en de boel helemaal schoongemaakt en ontsmet bij verregaande irritatie. Dus niet naar een anders gaan, gewoon Cas.

 • Sara Luco
  3 maanden geleden

  Hele fijne tattoo- en piercingshop waar ik inmiddels al 8 jaar kom. Je krijgt er professioneel advies, er is privacy bij het tatoeëren en piercen en de energie is er goed. Kom je voor een eerste tattoo of piercing dan wordt je alles uitgelegd en heb je alle ruimte om aan het idee te wennen. Je gaat er altijd met een goed gevoel weer weg. En: Swan ontwerpt en zet gewoon de mooiste tattoos!

 • Kim Scholten
  een maand geleden

  Had mijn neuspiercing ergens anders gezet en wou hem nu gfaag wisselen voor een andere piercing. Ben hier goed in geadviseerd en geholpen. En merk dat er veel kennis is. Ook de neuspiercing zelf is heel fijn beter dan wat ik heb gehad!

 • Maaike Wenting
  3 maanden geleden

  Ik was erg nerveus aangezien het m’n eerste piercing ging worden, maar Cas heeft me op m’n gemak gesteld en door ’t hele proces heen gepraat. Vroeg meerdere keren om mijn toestemming voordat hij wat deed. Geweldige ervaring, ik kom zeker terug. Bedankt Cas!

 • Q R
  4 maanden geleden

  Wat een ontzettend nette en professionele zaak. Ik kwam voor een piercing. Ik werd super goed voorbereid en ingelicht door de piercer Cas. Hij wist waar hij het over had en werkte heel netjes en hygiënisch. De beste piercingzaak waar ik ooit geweest ben. Aanrader!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Steenstraat 128, 6828 CR Arnhem, Nederland

Locatie
 • Steenstraat 128, 6828 CR Arnhem, Nederland