Maak een afspraak
 • Maroeska ‘Maroeska’ Chateleux
  3 maanden geleden

  Vanaf begin tot eind een hele prettige ervaring.

  Heb vandaag een tepelpiercing laten zetten en vond het zelf een beetje spannend na horror verhalen of reviews van andere pierceshops. Toen ik hier terecht kwam heeft Cas van begin tot eind alles uitgelegd en waarom hij die keuze maakt of waarom iets iets adviseert. Vanaf de procedure tot aan de aftercare is alles tot in de puntjes uitgelegd en heel professioneel. Ik ben echt minimaal aangeraakt, en boven mijn verwachting netjes behandeld. Hij checkt van tevoren of je echt blij bent met de plaatsing en begint pas als je er klaar voor bent. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Daarnaast heb ik over een andere piercing nog heel goed en eerlijk advies gekregen.

  Ik zou deze shop aanraden voor wie geïnteresseerd is.

 • Marinda Wessels
  2 maanden geleden

  Ben hier geweest om een piercing te zetten. Vorig jaar mijn industrial, nu mijn daith. Er wordt erg veel aandacht gegeven aan de anatomie van je lichaam en dat het zo gepierced wordt zodat het bij jou past. Alles wordt met heel veel geduld gedaan. Op elk gegeven moment kun je aangeven dat het niet fijn voelt wat voor mensen met een beetje gezonde spanning juist meer vertrouwen kan geven. Heb ik niet nodig gehad omdat ik het al ken. Maar vind over het algemeen het gehele proces hier gewoon erg fijn. Ook de sieraden die bestelt kunnen worden zijn erg divers. Voor ieder wat wils.

 • Roos Blokker
  9 maanden geleden

  Swan tattooed me and 3 of my friends on the same day. She made us feel very welcome, calmly and clearly explained the process to us. Her designs for our tattoos were spot on and she expertly placed and tattooed them. The shop has a great and clean vibe. No walk-ins and a seperate room to get tattooed in make for a very safe space.
  Swans overall vibe and energy were the icing on this awesome cake. An amazing experience!

 • Sara Sottoriva
  een week geleden

  It was my first piercing, and Cas was really patient and professional. Very positive experience!

 • Mariska K.
  7 maanden geleden

  Afgelopen weekend bij Cas geweest om mijn neusvleugel opnieuw te laten piercen. Deze was elders al een keer gepierced, maar die had ik door problemen eruit gehaald. Veel research gedaan en uiteindelijk was dit voor mij de dichtsbijzijnde APP piercer. Cas is een hele vriendelijke, rustige man die alles heel duidelijk en gepassioneerd uitlegt voordat hij je pierced. Werkt heel hygiënisch en met de beste kwaliteit sierraden. Hij neemt ruim de tijd voor je. Daarnaast heb ik nog wat oorpiercings laten controleren die wat problematisch waren. Advies was een sierraad wissel. Al met al een hele fijne ervaring gehad, nu hopen dat de genezingstijd net zo fijn en soepel gaat.

 • Trudie
  3 maanden geleden

  Mooie vingerafdruk laten zetten door Swan, zij is zeer kundig en relaxed. Heel blij mee!

 • Marlous de Jonge
  9 maanden geleden

  Gisteren heb ik mijn allereerste tattoo laten zetten door Swan. Wat een fijne ervaring was het ❤️ Van het ontwerp tot het zetten zelf, het hele proces verliep top. Swan is super professioneel. Ze stelde me op mijn gemak, legde goed uit wat ik kon verwachten/wat er ging gebeuren en beantwoordde al mijn vragen goed en geduldig.

  Ik ben ontzettend blij met het resultaat: dunne, sierlijke lijnen, prachtig dotwork, mijn tattoo is nog mooier geworden dan ik had durven dromen. Ik kan echt iedereen aanraden om naar deze shop gaan. Ik kom er zeker terug voor mijn volgende tattoo!

 • karinvandongen
  een maand geleden

  Skilled, passionate, trustworthy and super clean ⭐️ Very happy I went to see @piercingsbycas for my fwd helix.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Steenstraat 128, 6828 CR Arnhem, Nederland

Locatie
 • Steenstraat 128, 6828 CR Arnhem, Nederland