Maak een afspraak
 • Sanne Van Trijp
  5 maanden geleden

  Super hygienische, bekwame, relaxte, strakke, heel creatieve, fijne shop!
  Denken mee, ook als je met een ontwerp binnen komt. Doen suggesties hoe het nog mooier zou kunnen worden, volgen wel altijd jouw wensen.
  Duidelijk in nazorg, krijg je op papier mee. 4x geweest, alle 4x geen bijwerken nodig, al bieden ze hierin wel goede service. Als er iets nodig is, of je loopt toch tegen vragen aan na het zetten, mag je altijd bellen of mailen en staan ze klaar voor je.

  Ik heb hier echt het gevoel dat het voor deze artists net zo belangrijk is dat ik blij de shop uit loopt als voor mijzelf.

  Voor mij is binnen deze shop Nienke een goede match. Hele fijne vrouw en super goed in haar vak!!!
  Nienke heeft vandaag nog bij mij een ‘oude’ tattoo van een andere artist waar ik net niet blij mee was heeeel mooi opgepimt! Kan nu weer trots zijn op wat er staat. En dat vind ik echt heel veel waard.
  10000x dank aan Nienke!!!

  Dus als je nog op zoek bent naar een goede shop met vakmensen en een hele fijne sfeer kan ik alleen maar zeggen dat je bij Mindfull Tattoo in hele goede, ontspannen en bekwame handen bent.

 • K
  4 maanden geleden

  5 sterren voor mijn tattoo die door Coen is gezet. Echt super blij mee! Echt netjes gezet.. mooie strakke lijnen. Dank je wel!

 • Femke Onderstal
  6 maanden geleden

  Super fijne ervaring gehad, kwam op de inloop binnen en werd meteen geholpen door Coen. Me idee uitgelegd en hoe ik het een beetje wilde. Coen is meteen aan de slag gegaan en de tattoo is nog beter geworden als dat ik had gehoopt.

  Super leuke mensen mooie en schoone shop zeker een aanrader voor andere mensen!!!

 • WITHOUTERS
  10 maanden geleden

  Ik mocht gisteren weer voor mijn vierde deel van mijn arm sleeve naar Mindfull tattoos in Arnhem. Mijn vaste artiest is Sander en ik kan niet anders zeggen dan dat het voor de 4de keer een top ervaring was.

  De shop is clean en hygiënisch. Sander maar ook Rennee en ieder andere artiesten die er werken zijn super relaxed, erg vakbekwaam en super sociaal. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en tegelijkertijd ook gekomen met suggestisch, do’s en dont’s en op die manier kom je samen tot de beste tattoo! Erg fijn!

  Ik zou deze shop ook zeker aanraden als je een uitermate vakkundig artiest zoekt voor een vette tattoo.

  Thx Sander voor deze sessie en kijk uit naar de volgende!

 • Marijn van Laerhoven
  3 maanden geleden

  Mijn ideeën en de kunsten van Sander Valentijn (eigenaar van de shop) hebben al tot anderhalve sleeve aan toffe platen gezorgd. Het is ff reizen vanuit Amsterdam, maar mijn verwachtingen worden keer op keer overtroffen. Een absolute aanrader!

 • Mick Jonkman
  10 maanden geleden

  Paar weken terug in de shop mijn eerste tattoo laten zetten door Nienke. We hadden van te voren ongeveer besproken wat we zouden zetten maar op het laatste moment in de shop kreeg het een andere wending met een nieuw idee en ben super blij met het resultaat! Je kan er dus op vertrouwen dat het goedkomt. Kunst moet je niet te veel over nadenken 🙂 Ze weet wat ze doet en begeleidt je op een relaxede manier door het proces. Zeer professioneel. Strakke lijnen en mooie fade effecten, de kleur groen knalt er echt uit! Ik voelde me zeer welkom en de shop van binnen is ook 1 groot kunstwerk. Nazorg instructies zijn helder en het is al bijna genezen zonder problemen.

  Super blij met een goede ervaring en mooi resultaat! Nu al zin in de volgende.

 • Mike Jeukens
  10 maanden geleden

  Ik heb deze mooie tattooshop in hartje Arnhem meerdere keren mogen bezoeken met Renee als (praktisch) vaste tattoo artist en ik kan haar alleen maar aanbevelen.

  Momenteel ben ik in het bezit van vijf tattoo’s die gezet zijn door Renee en het is elke keer weer ontzettend fijn samenwerken. Ze denkt mee tijdens het proces en luistert altijd aandachtig naar de wensen van de klant, wat telkens resulteert in ontzettende gave ontwerpen. Communicatie gaat altijd met wederzijds respect en geen enkele wens is te veel. Aanpassingen kunnen altijd gemaakt worden zolang de klant niet 100% tevreden is over het design. Daarnaast denkt ze creatief mee over de plaatsing en grootte van het ontwerp. Ook dit gaat met precisie totdat alles klopt. Verder is het fijn dat niet alleen ik als klant enthousiast ben, maar ook Renee zélf met plezier en overtuiging haar werk doet en enthousiast is over haar werk.

  De sfeer in de shop is altijd relaxed en fijn. Bij binnenkomst wordt er direct voor een kop koffie gezorgd tijdens het eventueel wachten. Er wordt constant gelet op hygiëne en je voelt je er welkom vanaf het eerste bezoek. Chille mensen, chille vibe met een vaste klant erbij.

  Tot snel!

 • Sybille
  10 maanden geleden

  Van het weekend mijn eerste tattoo laten zetten door Rennee, wat een topper! Ik voelde me meteen welkom, meteen wat te drinken aangeboden gekregen.

  Verder kwamen op alle vragen die ik had een uitgebreid en duidelijk antwoord en hier werd dan ook de tijd voor genomen.

  Ik voelde me erg op mijn gemak en er werd met zorg en aandacht voor je gezorgd. Mijn volgende zal ik zeker hier laten zetten en ik kan mindfull niet genoeg aanbevelen!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Nieuwstad 13, 6811 BJ Arnhem, Nederland

Locatie
 • Nieuwstad 13, 6811 BJ Arnhem, Nederland