Maak een afspraak
 • Isa Isa
  6 maanden geleden

  ZEER SLECHT. In maart 2022 hier een kleine tattoo laten zetten waar ik heel tevreden over was.
  Op 22-6 telefonisch contact gehad om een afspraak te maken voor een 2e tattoo. Gepland op 22-9 bij de gewenste artiest en afgesproken dat ik minimaal 1 week vóór de afspraak een aanbetaling zou doen (dit kan niet per bank maar moet contant aan de balie in de shop). Op 12-8 naar de shop gegaan voor de aanbetaling. Bleek mijn afspraak niet in het systeem te staan. Inmiddels was er op die dag een andere klant ingepland bij de betreffende artiest. Er was dus een fout gemaakt door betreffende medewerker, dat kan iedereen overkomen. De medewerker was echter ook niet van plan zijn fout te corrigeren. Ik kon een afspraak maken voor die dag maar dan bij een andere artiest of in oktober bij de gewenste artiest. De afspraak die nu op 22-9 gepland staat kon absoluut niet worden verzet, want “dat is een klant van” de bewuste artiest. Blijkbaar ben ik dus geen klant… IK KOM HIER NOOIT MEER.

 • Jaap Dam
  5 maanden geleden

  Ik heb er een mooie tattoo laten zetten waar ik erg blij mee ben. Prachtig ding en foto gelijk. Vriendelijke mensen en zeer vakkundig.

 • Terry Driessen
  4 maanden geleden

  Geweldige tattooshop, erg schoon, kundig en vooral erg vindingrijke kunstenaars!

 • Maarten Hendriksen
  een jaar geleden

  Supertevreden! Aantal jaren terug door Sander een schitterende tattoo laten zetten en afgelopen jaar door Chris. Ware kunstenaars aan het werk hier, zeer blij mee. Ook hang er een hele relaxte sfeer met een geweldige aankleding van de shop en lekkere muziek. Zeker een aanrader!

 • Sara
  een jaar geleden

  Deze shop is te gek! Vette inrichting en alles is schoon. Ik voelde me er op mijn gemak. Contact met de artiest (Renée) was heel erg fijn. Er werd met meegedacht en er is een prachtige tattoo voor me ontworpen 😍 Mooier dan ik had durven hopen! Hier kom ik zeker terug.

 • Juri Beumer
  een jaar geleden

  Ik kom al dik 3 jaar voor al mijn tattoos bij deze shop en ik ben niet van plan om nog over te stappen. Ik heb onderhand bijna 30 uur bij Max in de stoel gezeten en ik ben elke keer met iets beters naar huis gegaan dan ik in eerste instantie had verwacht. Er hangt altijd een hele relaxte sfeer en ik voel me altijd welkom om achteraf nog een biertje te blijven drinken. De Floor manager Rick is echt een topgozer. Hij zorgt ervoor dat het altijd gezellig is en dat jij je op je gemak voelt. Daarnaast is het een hele knappe gast. Het is dat ik een vriendin heb anders had ik het wel geweten.

 • Mike Jansen
  een jaar geleden

  Heel toevallig kwam ik terecht bij Sander van Mindfull Tattoos. Na het bekijken van zijn werk, merk je gelijk op dat hij een ware kunstenaar is. Nu na 3/4 jaar is mijn beensleeve af met uitzonderlijk resultaat. Naast de kwaliteit, heeft hij een mooie schone shop met allerlei artiesten met verschillende stylen die stuk voor stuk, allemaal relaxed zijn. Vindt t erg jammer dat ik hem niet eerder ken

 • Gerwin van Eldik
  een jaar geleden

  Mijn chakra tattoo is gezet door de artist Nienke. Ik ben er heel erg blij mee en hij is nog mooier dat ik had gedacht. Pluspunten aan deze shop zijn onder andere het meedenken, de creativiteit van de artist, elkaar leren kennen tijdens een kennismaking of er een klik is en bijvoorbeeld een belletje net voor de afspraak om je nog even helpen daar aan te herinneren. De drie dagdelen gingen zo voorbij. Daarbij veel kunnen lachen met Rik en mooie gesprekken gehad met Nienke waar veel inspiratie uit voort is gekomen. Nogmaals dank je wel Nienke en ik kom hem graag over een kleine maand aan je showen.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Nieuwstad 13, 6811 BJ Arnhem, Nederland

Locatie
 • Nieuwstad 13, 6811 BJ Arnhem, Nederland