Maak een afspraak
 • Maarten Hendriksen
  5 maanden geleden

  Supertevreden! Aantal jaren terug door Sander een schitterende tattoo laten zetten en afgelopen jaar door Chris. Ware kunstenaars aan het werk hier, zeer blij mee. Ook hang er een hele relaxte sfeer met een geweldige aankleding van de shop en lekkere muziek. Zeker een aanrader!

 • Suzanne K
  2 maanden geleden

  Een tattoo bij @oldschooltattoobaby laten zetten. Ze stelt je op je gemak, denkt erg met je mee én zet hele toffe tattoos. Ontzettend blij mee!

 • Sara
  7 maanden geleden

  Deze shop is te gek! Vette inrichting en alles is schoon. Ik voelde me er op mijn gemak. Contact met de artiest (Renée) was heel erg fijn. Er werd met meegedacht en er is een prachtige tattoo voor me ontworpen 😍 Mooier dan ik had durven hopen! Hier kom ik zeker terug.

 • Juri Beumer
  10 maanden geleden

  Ik kom al dik 3 jaar voor al mijn tattoos bij deze shop en ik ben niet van plan om nog over te stappen. Ik heb onderhand bijna 30 uur bij Max in de stoel gezeten en ik ben elke keer met iets beters naar huis gegaan dan ik in eerste instantie had verwacht. Er hangt altijd een hele relaxte sfeer en ik voel me altijd welkom om achteraf nog een biertje te blijven drinken. De Floor manager Rick is echt een topgozer. Hij zorgt ervoor dat het altijd gezellig is en dat jij je op je gemak voelt. Daarnaast is het een hele knappe gast. Het is dat ik een vriendin heb anders had ik het wel geweten.

 • Gerwin van Eldik
  10 maanden geleden

  Mijn chakra tattoo is gezet door de artist Nienke. Ik ben er heel erg blij mee en hij is nog mooier dat ik had gedacht. Pluspunten aan deze shop zijn onder andere het meedenken, de creativiteit van de artist, elkaar leren kennen tijdens een kennismaking of er een klik is en bijvoorbeeld een belletje net voor de afspraak om je nog even helpen daar aan te herinneren. De drie dagdelen gingen zo voorbij. Daarbij veel kunnen lachen met Rik en mooie gesprekken gehad met Nienke waar veel inspiratie uit voort is gekomen. Nogmaals dank je wel Nienke en ik kom hem graag over een kleine maand aan je showen.

 • Mike Jansen
  10 maanden geleden

  Heel toevallig kwam ik terecht bij Sander van Mindfull Tattoos. Na het bekijken van zijn werk, merk je gelijk op dat hij een ware kunstenaar is. Nu na 3/4 jaar is mijn beensleeve af met uitzonderlijk resultaat. Naast de kwaliteit, heeft hij een mooie schone shop met allerlei artiesten met verschillende stylen die stuk voor stuk, allemaal relaxed zijn. Vindt t erg jammer dat ik hem niet eerder ken

 • Jeff Van Reen
  6 maanden geleden

  Hele mooie locatie, super goeie service, niet duur, en echt kwalitatieve tatoeages! Ik kom hier zeker terug.

 • Mercedes 1
  7 maanden geleden

  Heel goede service, alle tijd voor je. Echt super. Goede hygiëne en uit leg over de verzorging van je tatoeage.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Nieuwstad 13, 6811 BJ Arnhem, Nederland

Locatie
 • Nieuwstad 13, 6811 BJ Arnhem, Nederland