Maak een afspraak
 • Isa
  2 weken geleden

  Enorm tevreden over al mijn ervaringen bij deze shop. Er werken verschillende artiesten die allemaal meester zijn in een eigen stijl. Dit zorgt ervoor dat er in vrijwel elke stijl enorm kwalitatieve tattoo’s worden gezet. De artiesten denken graag mee, delen hun eerlijke mening en zijn erg kundig. Ik ga nergens anders meer naartoe! Zelf heb ik enorm goede ervaringen bij tattoopaccio en persephoni.

 • Cleo Buys
  2 weken geleden

  Hier een afspraak gemaakt duidelijk aangeven dat ik onder de achttien was. Ondanks dat ik dit duidelijk had aangeven werd ik bij binnenkomst afgewezen door mijn leeftijd. In plaats van een excuses voor het verspillen van mijn tijd of een uitleg hoe dit mis verstand heeft kunnen plaats vinden, werden mijn vragen compleet genegeerd en werd ik zonder duidelijkheid weg gestuurd. Foutjes kunnen gebeuren maar om de klant de schuld te geven van de onoplettendheid van de artiest is asociaal. Mijn tijd verspillen is een ding maar om mijn dan ook te behandelen als een stuk vuil is onacceptabel. Ik had duidelijk mijn leeftijd aangeven en als een artiest niet zorgvuldig genoeg is om een email goed te kunnen lezen zou ik ze ook niet vertrouwen met het laten zetten van een Tattoo!

  Als je graag vriendelijk en normaal behandeld wilt worden ga hier dan niet naar toe. Schandelijk!

  Ik ben NOOIT verteld dat het was omdat mijn ouders er niet bij waren hij zei dat hij GEEN mensen onder de achttien doet PUNT . dat was mijn punt ook niet van mijn recensie het ging erom dat hij geen mensen doet onder de 18 die regel heeft en als hij mijn mail leest dat zegt dat ik onder de 18 ben mij een mail terug stuurt dat hij mijn wil en kan helpen en dan negatief naar mij uitvalt omdat hij niet goed heeft gelezen. NOOIT ben ik verteld dat het te maken had met dat mijn ouders er niet bij waren. Ook klopt u citaat niet beide in het rivm toestemming fomulier, de website van het rijksoverheid en Toelichting op de norm NEN-EN 17169 van het rivm staat de volgende zin ´Jongeren van 16 jaar en ouder mogen zelf beslissen over het nemen van een tatoeage´.

  Wat een misleidende reactie triest.

 • Louk Sanders
  2 weken geleden

  Ondertussen al 5 tattoos laten zetten door Mikaela (persephoni). Super netjes altijd en een plezier om te zitten.

 • Jo Dee Leyting
  een week geleden

  Inmiddels heb ik al meerdere tattoos laten zetten door verschillende artiesten die werken in deze shop. Iedereen is zo professioneel, meedenkend, getalenteerd en super spontaan. Ik ga nooit meer naar een andere shop! Zo ontzettend blij met mijn tattoos en ik kan niet wachten om weer te gaan! ❤️‍🔥

 • Kim Polman
  een week geleden

  Fantastische shop! Ik heb me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld in een tattooshop. Iedereen was ontzettend vriendelijk en er hangt een hele goede, ontspannen sfeer. Ik heb hier 2 tattoos laten zetten en dit zijn de beste tattoos die ik nu heb.

 • Richelle Rondel
  2 weken geleden

  Mega goede shop! Je wordt vriendelijk te woord gestaan, de vibe is altijd goed en iedereen is aardig en behulpzaam. Ik ben inmiddels 5 tattoos verder (door Levi) en ga volgende maand weer. Elke keer tovert hij mijn ideeën om tot een prachtig design met veel oog voor detail en het zetten is ook altijd erg relaxed. Ondanks dat het voor mij een reis is van 2 uur, ben ik niet van plan nog naar een andere shop te gaan 🙂

 • Arthur Panchenko
  2 weken geleden

  Dit is de beste tattoo shop van Nederland. Ik ga hier al een aantal jaar naar toe om mijn tattoo’s te zetten, het maakt niet uit wie aan het werk is, iedereen is super aardig en heeft echt verstand van zaken. Ik vind het erg fijn dat ze mee denken over de plaatsing van een tattoo, eerder had ik een idee in mijn hoofd en een plek, dit is in heel goed overleg geadviseerd om de plaatsing te veranderen zodat mijn tatoeage echt tot zijn recht komt op mijn lichaam. Ik ben hier tot op de dag van vandaag zo ontzettend blij mee. Ik raad het iedereen aan!

 • Romee Mollema
  2 weken geleden

  Zeer professionele shop met getalenteerde artiesten. Inmiddels één jaar geleden dat ik daar mijn tattoo heb laten zetten en nog steeds super tevreden met het ontwerp. Super strak lijnwerk!
  Ik woon in Enschede, maar een ritje naar Arnhem is het zeker waard. Hier ben je in goede handen 🙏🏻

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Gele Rijders Plein 30, 6811 AP Arnhem, Nederland

Locatie
 • Gele Rijders Plein 30, 6811 AP Arnhem, Nederland