Maak een afspraak
 • Julian Brochard
  3 maanden geleden

  Kom zelf niet uit de buurt maar was de 1,5 uur heen en 1,5 uur terug meer dan waard! Tattoo is gezet door de eigenaar, Paccio! Wereldgozer die de tijd nam om het design door te nemen en te vertellen hoe hij te werk zou gaan. Werkte hygiënisch en voelde me erg thuis tijdens de zit. Zou zeker in de toekomst nog eens terug komen! Aanrader!

 • Sander Reurts
  3 jaar geleden

  We zijn dit jaar 26 jaar samen en al die tijd hebben we het idee gehad om een tatoeage te nemen ipv een ring. Ondanks dat er in Amsterdam genoeg te vinden is, konden we hier op de één of andere manier niet slagen. Totdat we begin dit jaar op FB Heidi leerden kennen, die 1 van de tattoo artist bleek te zijn bij 108 Tattoo Studio in Arnhem. Omdat het contact via FB al heel vertrouwd voelde, werden de plannen concreet. Dus was het dit afgelopen weekend dan ook hoogste tijd om die vast te leggen en zijn we naar Arnhem afgereisd.
  Al gelijk bij binnenkomst voel je je thuis en en kon je een bakkie koffie nemen.
  Voordat we kwamen was het ontwerp verbeterd , zodat deze nog beter uit kwam.
  Er heerst een goede sfeer en de hygiëne is optimaal.
  We werden goed ingelicht en ook de nazorg werd goed besproken.
  We kijken al uit naar een volgende keer.

 • Laura Scholten
  2 jaar geleden

  Wanneer je wilt dat afspraken worden nageleefd zou ik zeker niet bij Vahisha gaan. Ik was al een half jaar aan het wachten en eindelijk zou mijn afspraak afgelopen week hebben plaats gevonden. Echter werd ik 3 (!!) dagen voor mijn afspraak (lekker onpersoonlijk) gemaild door haar dat de tattoo afspraak niet door kon gaan vanwege haar gezondheid. Waar ik zeer zeker begrip voor heb natuurlijk want gezondheid staat voorop. Zij zou mij later laten weten waar de afspraak naar verzet zou worden. Maar in plaats daarvan krijg ik vandaag een mail dat de gehele afspraak geannuleerd is vanuit haar omdat ze zich al maanden niet goed voelt. Dan vraag ik mezelf af, waarom laat je me dan al die tijd wachten en uiteindelijk dit 3 dagen van te voren laten weten?! Maar oke. Zij zou een kleine tattoo en een wat grotere tattoo bij mij zetten. In plaats van de afspraak annuleren, had ze ook met een oplossing kunnen komen door de kleine tattoo enkel te doen. Het feit dat ik haar volg op Instagram en ze de hele dag door net geplaatste tattoo’s deelt op haar verhaal, kan ik dit als tattooist zijnde niet goed begrijpen. Gelukkig is er genoeg concurrentie en ga ik mooi mijn geld bij iemand anders achter laten.

 • Willem Brouwer
  4 maanden geleden

  Heb de intake gehad was zeer zorgvuldig en een prettig gesprek

 • Gina Donze
  een jaar geleden

  Hele fijne shop, hebben al 6 van mijn tattoos gezet. Vriendelijke mensen, super kwaliteit en service en echt enorm gezellig. Ik kom zelf niet uit de buurt maar reis toch met alle liefde iedere keer anderhalf uur heen en anderhalf uur terug. Enorme aanrader !!

 • Guitige Ploert
  2 jaar geleden

  Kreeg hier mijn eerste tattoo van Feleon. Super schone winkel, open en vriendelijke sfeer en super hulpzaam personeel. Ik mocht zelfs zonder extra kosten nog een keer terugkomen mochten er wat lijntjes niet goed genezen. Nazorg wordt ook goed afgehandeld en ik kreeg zelfs een boterham aangeboden tijdens een lange sessie rond etenstijd. Als je in een ontspannen sfeer een tattoo wilt van super getalenteerd personeel is dit echt de perfecte keuze.

 • koen van den heuvel
  een jaar geleden

  Ik heb laatst mijn tweede tattoo laten zetten bij leon een aardige gastvrije man en een echte vakman ik heb 2 en een half uur mogen zitten en ik heb mij geen een moment niet op mijn gemak gevoeld echt een aanrader.
  Dankjewel @feleontattoo

 • Emily Versteegh
  2 jaar geleden

  Er hangt een hele fijne, open sfeer! Je wordt warm verwelkomd en goed begeleid gedurende het proces. Ik heb mijn eerste tattoo laten zetten door Henry en het was een hele fijne ervaring! Hij legde alles goed uit, zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en heeft een hele mooie tattoo gezet.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Gele Rijders Plein 30, 6811 AP Arnhem, Nederland

Locatie
 • Gele Rijders Plein 30, 6811 AP Arnhem, Nederland