Maak een afspraak
 • brian scherpenzeel
  5 maanden geleden

  Hele erge leuke sfeer in de tattoo shop. Top kwaliteit tatoeages. Super goede service. En zeker veel goede tattoo artiesten.
  kon ook heel snel terecht voor mijn tattoo afspraak.
  Heel erg tevreden zeker aan te raden.

 • Iris
  5 maanden geleden

  Tattoo laten zetten voor inzamelings actie Oekraïne door Junior! Het was echt een ontzettend gezellige sfeer, lekker veel gepraat tijdens de sessie en er een top tattoo aan over gehouden❤ To Junior: Obrigada pela tatuagem linda que você fez

 • Cat
  5 maanden geleden

  Ik was super nerveus voor m’n eerste tattoo en er werd begripvol en geduldig mee omgegaan! Verder fijne sfeer en gezellig. De tattoo is ook geweldig gelukt!

 • Kimberley Ho
  9 maanden geleden

  Vorige week een kraanvogel op m’n arm laten zetten bij Mees en ben er ontzettend blij mee! Contact verliep vlot (ook met het opzetten van het consult vooraf) en hij denkt goed mee over het design & plaatsing van de tattoo. Fijne studio met een vriendelijk en professioneel team waarbij je je goed op je gemak voelt, ook als er in je arm wordt geprikt 😉 Zeker een aanrader!

 • Aqua_the_Snek
  5 maanden geleden

  Aardige mensen, werd goed ontvangen en geweldige service. Goede hygiëne en nazorg. Alles goed uitgelegd en tijd genomen voor vragen. Geschikt voor mensen met autisme.

 • Dominique Straal
  9 maanden geleden

  Heel professioneel, fijne omgeving! Aardige mensen en heel blij met mijn tattoo. De beste plek om mijn eerste tattoo te laten zetten

 • Cara L
  een jaar geleden

  Vlot geholpen, leuk overlegd samen, aangepast naar mijn voorkeur, hygiënisch werk, helemaal wat ik wou! Goed geholpen met care en geen last of irritatie achteraf. Kortom : de ultimate tattoo experience!

 • jonnie vischschraper
  2 jaar geleden

  Mag ik het in het nederlands doen? Vanmiddag een kleine tattoo laten zetten! De eerste tattoo kreeg ik voor mijn 70e verjaardag. Door een heftige gebeurtenis in ons gezin, heeft brian vandaag een aanvullende tattoo gezet! Wat een geweldig warm bad, niets was te veel en ik werd fantastisch lief en met een big hug getroost!! Dikke knuffel tot afscheid en een waardevolle tattoo die me heel gelukkig maakt!! Grote klasse voor deze tattooshop. Een verdrietige 76 jarige oma, die gelooft in deze professionele mannen! Thank you so much!!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Kinkerstraat 14, 1053 DV Amsterdam, Nederland

Locatie
 • Kinkerstraat 14, 1053 DV Amsterdam, Nederland