Maak een afspraak
 • Cher
  een week geleden

  Voor het eerst geweest, een mooi ontwerp gekregen. Shop is steriel maar straalt rust uit. Personeel is relax en vriendelijk en zeer zeker goed. Weten waar ze mee bezig zijn..
  Ik ben in ieder geval zeer tevreden en kom zeker terug. 🙂

 • Tim Meester
  3 weken geleden

  vandaag mijn eerst tattoo laten zetten hier. geweldige service, heel aardig en leuk personeel en ik ben goed geinformeerd over het het verloopt en duidelijke info mee gekregen voor het verzorgings process de komende tijd! bedankt, en tot de volgende!

 • Femke van Kooten.
  4 maanden geleden

  Aardige mensen, goede service, goed bereikbaar, nemen de tijd voor je, mooi resultaat.

  Prijzen voor tattoos staan niet zo duidelijk aangegeven en de ruimte tussen de deur en de balie is iets te klein. Ook is de stoel zichtbaar vanaf de straat dus als je daar problemen mee hebt is een andere shop misschien beter voor jou (ik vond het wel gezellig)…

 • angie de jong
  2 maanden geleden

  Wat zijn wij blij met jullie! Dankjewel voor de goede zorg toen jullie m’n dochter met d’r oorbel hebben geholpen…nooit meer naar de juwelier heeft ze beloofd! Tot de volgende keer!

 • Val Howard
  een jaar geleden

  Absolutely perfect, after discussing what i wanted the tattoo’s to represent, a design was created and is stunning! The care taken adds too the experience, so from being let down by the band we were expecting to see to a tattoo of pure awesomeness marking a visit and 8month anniversary with perfection. Thank you so much 🕊🫶🏻

 • adamvsan
  8 maanden geleden

  Michel heeft een flinke tattoo voor me gezet (7 uur / schouder en bovenarm). Tussen moment van plannen en de afspraak flink wat contact via Whatsapp gehad en ook het concept nog flink aangepast, was allemaal geen probleem. Michel kwam op de dag zelf met een origineel ontwerp, met allerlei elementen waar ik zelf niet aan had gedacht. Ook een aantal aanpassingen waren geen probleem en na nog anderhalf uur tekenen konden we aan de slag. Hoefde ook niet extra te betalen voor deze tijd.

  Gezellige vent met veel talent, ben erg te spreken over het eindresultaat! Kan iedereen aanraden om hier een tattoo te laten zetten.

 • Daantje Positief
  9 maanden geleden

  Ik ben daar geweest voor een tepel piercings .
  Ik was best wel gespannen en zenuwachtig.
  Gelijk bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en kreeg ik wat te drinken.
  Emma de piercer stelde mij vrij snel al helemaal op mijn gemak.
  De piercings ginen top en viel reuze mee.
  Ook krijg je netjes een tasje mee met alles wat je moet
  weten voor de nazorg.
  Ook als je vragen hebt en hoe je Emma op verschillende wegen kunt bereiken op sociaal media dat is ook echt top dus.
  Dus wil je een piercing en of iets andere dan raad ik deze zaak zeker aan .
  Mvg danielle

 • Daniela Luque
  2 jaar geleden

  Een week geleden heeft mijn zusje daar een tattoo gezet, de tattoo artiest zijn erg vriendelijk en grappig, maar belangrijker nog ze zijn erg hygiënisch en de kwaliteit tattoo is top!

  Zeker een aanrader.

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Zuiddijk 18, 1501 CL Zaandam, Nederland

Locatie
 • Zuiddijk 18, 1501 CL Zaandam, Nederland