Maak een afspraak
 • Paula Vriezema
  3 maanden geleden

  Houssam en Nina,
  Gisteren mijn eerste tattoo door Nina laten zetten. Wat een professionaliteit en kwaliteit. Ik ben zo blij met deze tattoo. Het totaal plaatje van een tattoo zetten klopt helemaal bij jullie; ontvangst, geduld, overleg, zachtaardig, professioneel, informatie, ambiance, sfeer, nazorg; alles is perfect! Ik geloof dat ik snel voor een tweede tattoo kom. Echt een experience; goede vibe. Dank jullie wel. Liefs Paula

 • Su Eysas
  3 maanden geleden

  Ik heb gisteren weer twee tattoos laten zetten door Hossam, mijn eerdere tattoos op mijn armen heeft hij ook gezet. Ik ben elke keer heel enthousiast, nu wilde ik een tattoo met een extra speciale betekenis. Hossam heeft ter plekke een prachtig design gemaakt die niet alleen mij maar ook mijn zussen emotioneerde. Hossam wist bijna automatisch wat ik bedoelde. Ik ben sowieso fan van zijn stijl. De studio is een oase van rust, warmte en professionaliteit en samen met Nina zorgt Hossam voor een goede en intieme sfeer. Vijf sterren is bij lange na niet genoeg, Hossam bedankt en tot de volgende keer ❤.

 • Ismay
  3 maanden geleden

  Een hele fijne, kalme en zorgzame sfeer. Alle tattoo artists zijn geduldig en vriendelijk. Daarnaast zijn ze echt geïnteresseerd in elkaars werk en de klant. Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen, ik ben er super blij mee.

  A very nice, calm and caring vibe. All tattoo artists are patient and friendly. Moreover, they’re really interested in each other’s work and the customer. The result was even better than I expected, I’m very happy.

 • X M
  3 maanden geleden

  Ik had een tattoo gezet bij @zentattooo (Maria) en het is er super mooi uitgekomen terwijl ze dit echt straight vanuit haar imagination had gedaan, super lief was ze en haar vibe was ook erg fijn, ik voelde me helemaal comfortabel bij haar.
  De tattoo shop ziet er zelf ook super mooi en hygiënisch eruit uit en de muziek was ook fijn haha (en de sfeer was ook echt nice daar).

  Ik raad deze tattoo artiest en de shop zelf echt aan!

 • Sharon Snijder
  5 maanden geleden

  Lieve Hossam & Nina, 25-07-2021

  Wat een fijne en mooie studio hebben jullie, je voelt je er thuis en op je gemak, het is er ontspannen en chill, wat het tattooeren relaxter maakt. Mijn tattoo betekent heel veel voor mij en Hossam heeft na mijn verhaal het omgezet in een prachtig ontwerp . Een echte kunstenaar/artiest!👌😊 Ook heeft ie een oude hele vervaagde tattoo weer tot leven gebracht, hij is als nieuw! Thank you so much for everything, see you soon!🙏❤

 • Serge Cohen
  5 maanden geleden

  Hossam heeft de sessie gedaan en dat was meer dan een uitstekende ervaring. Hygiene staat hier hoog in het vaandel en het uiteindelijke werk is absoluut van hoog niveau.

 • marc hdv
  8 maanden geleden

  Een relaxte atmosfeer en een frise nette zaak, gecombineerd met een prachtig stukje vakmanschap.
  Via via over Hysteria/Hossam gehoord en aan alle verwachtingen voldaan.
  Ga dan ook zeker terug voor mijn volgende tattoo!

 • Nad Beatz (NAD)
  10 maanden geleden

  Aardig en gastvrij personeel, erg leuke sfeer; de studio is licht en schoon.
  De tatoeage is fantastisch geworden, Hossam was heel aardig en toegankelijk om mee te werken en creëerde een geweldig ontwerp voor mij.
  Ik kom zeker terug voor mijn volgende tattoo!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Elementenstraat 5, 1014 AR Amsterdam, Nederland

Locatie

Elementenstraat 5, 1014 AR Amsterdam, Nederland