Maak een afspraak
 • Paula Vriezema
  een jaar geleden

  Houssam en Nina,
  Gisteren mijn eerste tattoo door Nina laten zetten. Wat een professionaliteit en kwaliteit. Ik ben zo blij met deze tattoo. Het totaal plaatje van een tattoo zetten klopt helemaal bij jullie; ontvangst, geduld, overleg, zachtaardig, professioneel, informatie, ambiance, sfeer, nazorg; alles is perfect! Ik geloof dat ik snel voor een tweede tattoo kom. Echt een experience; goede vibe. Dank jullie wel. Liefs Paula

 • Johannes Koopmans
  een jaar geleden

  Na een lange zoektocht voor mijn eerste tattoo ben ik terecht gekomen bij Hossam van Tattoo Hysteria te Amsterdam. Voor een abstract realistische tattoo ben je bij hem, mijns inziens, echt bij het juiste adres!

  De hele weg naar het zetten van de tattoo is goed verlopen, contact was goed en er werd snel gereageerd. Op de dag van het zetten kreeg ik het ontwerp te zien, en zelfs toen kon er nog wat aangepast worden, want het was natuurlijk mijn eerste tattoo en ik moest er volledig achterstaan. Dit was ook in één van de eerdere meetings aangegeven door Hossam dat daar ruimte voor was. Na de aanpassing was ik volledig enthousiast en kon het beginnen. De tattoosessie deed bij mij geen zeer, als de stoel achterover stond was ik waarschijnlijk in slaap gevallen. Het was een relaxte ervaring, goede en rustige sfeer! Resultaat is echt helemaal top, ben erg tevreden en krijg veel positieve reacties! Al met al zeer tevreden over Hossam en Tattoo Hysteria!

 • R Reynhout
  een jaar geleden

  Op 17 maart heb ik door Hossam mijn eerste tattoo laten zetten. Vanaf mijn eerste bezoek aan deze studio had ik het gevoel dat Hossam iets bijzonders kan creëren. Ik had nog geen enkele ervaring met andere studio’s. Mijn verwachting is overtroffen! Vanaf het ontwerp tot het plaatsen van de tattoo was een hele bijzonder en mooie ervaring. Wat Hossam heeft ontworpen en getatoeëerd is fantastisch! Er word zoveel aandacht besteed aan alles, van het ontwerpen tot het plaatsen van de tattoo. Hossam zoekt de perfectie en dan pas gaat hij beginnen. Wanneer ik overweeg om nog een tattoo te nemen dan weet ik waar ik moet zijn. Hossam en Nina jullie zijn bijzonder mooie mensen. Bedankt voor deze mooie ervaring!

 • Roy Muhren
  een jaar geleden

  Vanmiddag heb ik mijn eerste tattoo laten zetten bij Tattoo Hysteria. Daar heb ik Hossam en Nina ontmoet; twee ontzettend relaxte en vriendelijke mensen. Ik was enigszins zenuwachtig maar werd al snel gerustgesteld door de ontspannen sfeer in de studio en het ontzettend mooie ontwerp dat Hossam me liet zien. Het zetten van de tattoo duurde een paar uur, en het resultaat was geweldig. Ik zou Tattoo Hysteria zeker aanraden, al helemaal voor je eerste tattoo.

 • Lighterfo XXX
  10 maanden geleden

  Ben erg tevreden met me tattoo bij Hossam. Het is goed doorsproken over hoe ik het wil hebben en waar. Ook qua hygiëne word er goed voor je verzorgd en behandelen ze je goed. Moest wel een paar keer mailen om een duidelijke prijs klasse te weten zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan, maar dat is uiteindelijk goed gekomen.

 • Sharon Snijder
  een jaar geleden

  Lieve Hossam & Nina, 25-07-2021

  Wat een fijne en mooie studio hebben jullie, je voelt je er thuis en op je gemak, het is er ontspannen en chill, wat het tattooeren relaxter maakt. Mijn tattoo betekent heel veel voor mij en Hossam heeft na mijn verhaal het omgezet in een prachtig ontwerp . Een echte kunstenaar/artiest!👌😊 Ook heeft ie een oude hele vervaagde tattoo weer tot leven gebracht, hij is als nieuw! Thank you so much for everything, see you soon!🙏❤

 • Sue Ysas
  een jaar geleden

  Ik heb gisteren weer twee tattoos laten zetten door Hossam, mijn eerdere tattoos op mijn armen heeft hij ook gezet. Ik ben elke keer heel enthousiast, nu wilde ik een tattoo met een extra speciale betekenis. Hossam heeft ter plekke een prachtig design gemaakt die niet alleen mij maar ook mijn zussen emotioneerde. Hossam wist bijna automatisch wat ik bedoelde. Ik ben sowieso fan van zijn stijl. De studio is een oase van rust, warmte en professionaliteit en samen met Nina zorgt Hossam voor een goede en intieme sfeer. Vijf sterren is bij lange na niet genoeg, Hossam bedankt en tot de volgende keer ❤.

 • Martine Sollie
  een jaar geleden

  Via internet zocht ik een watercolour tattoo artist en kwam na wat browsen bij Hossam uit. Ik besloot een watercolour tattoo laten zetten door hem. Ik kon gelukkig snel terecht. Hij maakte (na een intakegesprek) een geweldig schetsontwerp, met alle elementen die ik wilde en extra ideeën van zijn hand. Een ware kunstenaar en ik ben zo blij dat ik hem heb gevraagd!

  Extra uitdaging waren mijn eerdere tatoeages die bij het ontwerp moesten aansluiten, maar dat was totaal geen probleem. Uiteindelijk zijn ze er helemaal in verwerkt zelfs. Tijdens het zetten was er ook steeds overleg over details en kleuren, heel fijn. Het resultaat is echt super-supervet geworden, beter dan ik had durven dromen! Vol met kleur, toffe details en een perfecte blend met mijn eerdere tattoos, waardoor het één geheel lijkt.

  De shop is rustig, schoon en gastvrij, de mensen lief en geïnteresseerd en de communicatie prettig. Blije klant hier! Ik vrees dat ik in de toekomst weer terug zal komen voor wat nieuwe inkt… 😉

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Elementenstraat 5, 1014 AR Amsterdam, Nederland

Locatie
 • Elementenstraat 5, 1014 AR Amsterdam, Nederland