Maak een afspraak
 • Marvin B
  2 maanden geleden

  Kort geleden mijn eerste tattoo laten zetten bij Dermadonna door Bobby Grey. Vriendelijk behandeld en alles is netjes uitgelegd. Het ontwerp is alles wat ik wilde en is onwijs net gezet. Super blij mee!

 • bart meijerhof
  11 maanden geleden

  Een cover-up tattoo laten zetten bij Dermadonna door Bobby Witchinghour. Heel erg blij mee, van de oude is niets meer te zien en Bobby is een hele professionele tatoeëerder die zijn vak echt verstaat!! Ga hier zeker nog veel meer laten zetten!

 • Stephanie Maene
  een maand geleden

  Bobby grey top kerel voor blackwork zeker aan te raden als je iets wil van blackwork!! Kijk al uit naar december!!⚫️⚫️ Steve

 • Siebe Veltema
  10 maanden geleden

  Beste shop in Amsterdam te vinden. Vriendelijke artietsen met zeer professionele houding. Al mijn tattoo’s hier laten doen en alles tot in perfectie uitgewerkt.
  Best tattoo shop you’ll find in Amsterdam. Friendly artists with a professional attitude. Been here for all my tattoo work and everything is worked out great, perfection to every detail.

 • julia666
  11 maanden geleden

  Heb vandaag bij Bobby Gray gezeten met een custom ontwerp in z’n kenmerk stijl. In de eerste sessie is ’t al ’n fxking vett plaatje. Had goed van te voren het ontwerp gekregen met ruim de tijd om me te bedenken.

  Kan niet wachten tot de 2e sessie en toekomstige tattoo’s bij B.G.¡!

 • Giovanna Filice
  2 jaar geleden

  Als je een tattoo wil.. dan moet je het goed doen. Dus ga naar Rosana; zij is echt een kunstenares! Ze voelt mij erg goed aan en ik hoef niet veel te zeggen ! Geen geknoei maar kunst en kwaliteit op je lichaam , want dit blijft je leven lang op je lichaam 👊✌️.
  Werkt uiterst hygiënisch en heeft ook voor detail!

 • Seanybaby88ps3
  9 maanden geleden

  Zeker een aanrader
  Top artiesten,

  Really great service
  Got 2 great tatt’s
  Coming back 4 sure

  Thank you lots of Love

 • Fleur Wilson
  6 jaar geleden

  Onze dochter Sanne heeft gisteren een prachtige tatoo laten zetten door Rosanne! Eerst is er van tevoren een afspraak gemaakt om door te spreken wat Sanne haar wensen waren, een week of wat , voordat de tatoo uiteindelijk gezet werd, heeft Rosanne de tatoo-afbeelding die Sanne zelf gemaakt heeft, wat uitgewerkt en voor akkoord opgestuurd!
  Gisteren is hij met enorm veel concentratie en heel percies gezet! Het resultaat is verbluffend! Hier weten ze echt wat ze doen! Voor een blijvend stuk kunst op je huid, ben je hier op het juiste adres👍🏻echt top!
  Bedankt Dermadonna! Groet v. Fleur Wilson

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Amsterdam, Netherlands

Locatie