Maak een afspraak
 • Joanne van Helden
  een maand geleden

  Marcel is een hele chille gast. Ik vond het heel spannend m’n eerste tattoo te zetten. Hij stelde me gerust en nam me mee in het ontwerproces. Ik ben best kritisch op hoe het eruit moest komen te zien, dus hoopte dat hij zou begrijpen wat ik bedoelde. Hij stond open voor mijn suggesties en wilde dat ik helemaal achter het ontwerp en de plek stond. Echt super blij met het eindresultaat! Ik zou iedereen aanraden hierheen te komen!

 • Kim Are Killingberg
  4 maanden geleden

  Difficult spot to tattoo between other tattoos and difficult client :p But Marcel himself did an amazing job making a custom design from scratch based on my idea. He made it even better than expected and made it fit my arm perfectly around my other tattoos. Working for 12 hours with no complaints. Only excitement and love for the profession. Bonus points for a chill and friendly atmosphere in the studio with nice colleagues (and good coffee)

 • Lucy Molendijk
  4 weken geleden

  Heel lang tegen het zetten van tattoo aangehikt. Uiteindelijk knoop doorgehakt en met knikkende knieën er heen gegaan. Mirjam en Marcel stelden me op mijn gemak, ik bleef het spannend vinden!
  Nu ben heel tevreden en blij met mijn tattoo, door Mirjam gezet.
  Mirjam en Marcel, ongelooflijk bedankt. En succes, Lucy

 • Caroline Bosch
  3 weken geleden

  Marzel ‘gevonden’ via Google en dat was een schot in de roos. De aanloop naar de afspraak was ontspannen, de afspraak zelf was ontspannen en concreet. En ik had ook nog het geluk dat mijn (kleine) tattoo meteen gezet kon worden. En dat is bijna jammer want nu hoef ik op korte termijn niet meer terug te komen. Dank Marzel!

 • Tony Broer
  een maand geleden

  Marcel is een vriendelijke en toffe kerel. Hij werkt erg netjes en komt met gave ontwerpen en denkt met je mee als je met een ontwerp komt. Ik kom hier graag!

 • Moniek Verbree
  7 maanden geleden

  Samen met manlief en onze vrienden een vriendschaps tattoo laten zetten bij Marzel. Super blij met het resultaat, strakke lijnen, gastvrij en heerlijke paaseitjes. Ook de bijwerking van manlief zijn boeddah tattoo was echt super dat dit kon. Geweldige playlist tijdens het werk. Kom zeker terug

 • Chris Heijna
  een maand geleden

  Inmiddels 3 keer bij Marzelart geweest met allerlei ideeën en inmiddels een arm vol met prachtige uitwerkingen er van.
  En dan heb ik de gezelligheid en goede gesprekken nog niet genoemd.

 • Joop Baartman
  2 maanden geleden

  Marcel is een toffe gast, supergetalenteerde kunstenaar en met veel passie en trots.
  Ik ben zo blij met de ontzettend mooie afbeelding van onze ara nobilis, waarbij je dankzij de details onmiddelijk hem herkent.
  Dank je wel Marcel !

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Engelandlaan 32, Hazerswoude-Dorp, Nederland

Locatie
 • Engelandlaan 32, Hazerswoude-Dorp, Nederland