Maak een afspraak
 • Rotten Thing
  4 maanden geleden

  Tattoo laten zetten bij Joe
  Ik heb een prachtig custom ontwerp
  het zetten verliep goed, er wordt vaak gevraagd hoe het gaat en of er pauze nodig is.
  Introvert en vegan friendly dus dat is een dikke plus 😁

 • bart numan
  3 maanden geleden

  Joe en Kevin zijn super vriendelijke gasten, ik voel mij heel vertrouwd bij hun. Custom tattoo ideeën kan je hier heel goed laten uitwerken en er is voldoende ruimte voor aanpassingen van tevoren. Een hele vette shop waar ze echt wel weten wat kwaliteit is!

  Let wel op, geen piercings!

 • Nykee
  2 maanden geleden

  Ik heb een grote tattoo laten zetten bij Joe en het is echt prachtig geworden. De shop is super mooi en er hangt een fijne sfeer. Joe is een meester in zijn vak, denkt goed mee met je ideeën, werkt het prachtig uit en zorgt ervoor dat het tatoeëren zo fijn en comfortabel mogelijk verloopt. Ik ben echt super blij met het resultaat en zal voor mijn tattoos 100% terugkeren bij Joe of Kevin 🙂

 • R Hoogland
  5 maanden geleden

  Tweede tattoo bij Joe Sinner. Ontwerp iets aangepast en wat is hij fantastisch mooi geworden. Puur vakwerk. Joe is onwijs aardig en een kunstenaar. Meer dan tevreden met zijn werk. Ik beveel het echt iedereen aan.

 • e.m spek
  2 maanden geleden

  Fijne, mooi ingerichte tattooshop met professionele tattoo artiesten. Zelf heb ik bij Joe Sinner meerdere tattoos laten zetten en ik ben zeer tevreden over het resultaat en het prettige overleg vooraf. Hij denkt goed met je mee over de mogelijkheden en eventuele verbeterpunten voor het beste resultaat.

 • Dennis H
  een maand geleden

  Toffe shop! Aardige artists, super sfeervol ingericht en heel gastvrij ontvangen. Tattoo is meesterlijk ontworpen door Joe en daarna perfect aangebracht. Thanks!

 • Sophie Beerthuijzen
  8 maanden geleden

  Joe is een geweldige artist, ontzettend getalenteerd. Hij denkt graag met je mee bij het ontwerpen en bij de eerste tekening ben ik altijd gelijk blij. Tijdens het tatoeëren is hij heel gentle en let goed op je of alles okay is, ook zorgt ie ervoor dat er zoveel pauzes zijn als jij nodig hebt. Naast dit allemaal zijn al zijn tatoeages prachtig geheeld en krijg ik er nog altijd complimenten over 🙂 Dus absoluut een aanrader!

 • Merijn Bleeksma
  10 maanden geleden

  Erg leuke en schone shop. Er hangt altijd een goeie sfeer en Joe is echt een geweldig tattoo artiest. Als je met een idee komt weet hij het telkens mooier te maken dan je in gedachten hebt en daarnaast heeft hij zelf ook hele vette designs. Echt een grote aanrader. Ik kom zeker nog vaker terug!

More Reviews
Plaats een reactie
Maak een afspraak
Adres

Achterstraat 2, 1811 LJ Alkmaar, Nederland

Locatie
 • Achterstraat 2, 1811 LJ Alkmaar, Nederland